Epäilen että ilmastonmuutos on humpuukia

       Virallisen kertomuksen mukaan ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos  vaarantaa ihmiskunnan ja planeetan tulevaisuuden. Sen mukaan hiilidioksidin lisääntyminen on pääsyy ilmaston nopeaan lämpenemiseen. Sen mukaan todisteet asiasta ovat kiistämättömiä ja asiasta vallitsee tieteellinen yksimielisyys. Pysäyttääksemme ilmaston lämpenemisen ja ennustetut sääkatastrofit nopeita toimia vaaditaan. Meidän on vähennettävä fossiilienergian käyttöä ja siirryttävä päästöttömään uusiutuvaan energiaan.           

         On naiivia olla epäilemättä virallista ilmastonmuutoskertomusta. 

        Jotain mätää on siinä yksimielisyydessä, millä ilmastonmuutoksesta puhutaan. Se muistuttaa sekä uskontoa että tarkoituksellista, laskelmoitua propagandaa.

       Mielestäni ilmastonmuutos ei ole sellainen uhka kuin esitetään.                     

       Ilmasto on erittäin monimutkainen järjestelmä. Rehelliset tutkijat tunnustavat, että he eivät ymmärrä ilmaston luonnollista, sisäistä muuttuvaisuutta.  

       Ensi alkuun on hyvin vaikeaa ymmärtää mikä ilmastossa on ihmisen aiheuttamaa ja mikä luonnollista. Ensi alkuun  on myös vaikeaa arvioida mikä on ihmisen hiilidioksidipäästöjen osuus ilmaston muutoksessa.

        Aito tiede on kiistanalaista. Se muodostuu erilaisista näkemyksistä ja teorioista. Mitään täydellistä yksimielisyyttä ei vallitse.  

       Rahoittajat ja säätiöt ohjaavat ilmastonmuutos tutkimusta. Nykyään julkinen ja yksityinen tutkimusrahoitus perustuu etukäteisoletukseen ilmaston lämpenemisestä. Meillä on hädin tuskin enää aitoa riippumatonta tiedettä. Tiede on politisoitu.

      Koska ilmasto on niin monimutkainen ja vaikeasti ymmärrettävä, suuri yleisö on helppoa höynäyttää uskomaan ihmisen hiilidioksidipäästöjen aiheuttamaan ilmastonmuutokseen.                         

      En usko että ihmisen aiheuttamat hiilidioksidipäästöt aiheuttavat väitetyn maapallon lämpenemisen. Siitä ei ole kiistattomia todisteita. Näyttää siltä että fossiilienergian aiheuttama ilmastonmuutos on valhe.

         Epäilen että ilmaston lämpenemistä ei tapahdu lainkaan. 

     Olen tullut siihen tulokseen, että yleinen medioiden levittämä ilmastonmuutos tarina on virheellinen.            

         Epäilen että ilmastonmuutos on keksitty juttu. 

        Uskon että ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on vain propagandaa.

       Epäilen että ilmastonmuutos on huijausta.         

      Näyttää siltä että ilmaston muutos on poliittinen ideologia.

       En usko että ilmastonmuutos on mikään todellinen ongelma ihmiskunnalle. 

       Kaikki, mitä suurpääoman omistama valtavirtamedia esittää, on taatusti valhetta, propagandaa ja manipulaatiota. Tästä on helppoa päätellä, että myös ilmastonmuutoksen täytyy olla valhetta.  

         Marxin mukaan yhteiskunnan hallitsevat näkemykset kuvastavat  omistavan luokan ajatuksia.  

         Kapitalistinen valtio toimii ylikansallisen kapitalistisen luokan eduksi kansaa ja planeetan ekologista tasapainoa vastaan. Omistava luokka ei ole juuri koskaan toiminut yleiseksi hyväksi. Niin ei tapahdu myöskään ilmastotoimien kohdalla.

         Monet asiantuntevat kommentaattorit riippumattomassa mediassa pitävät ilmastonmuutosta huijauksena. Katso https://www.globalresearch.ca/undoing-doubters-climax-hoax/5840114 Hyvin monet tutkijat ja tiedemiehet kiistävä ihmisen aiheuttaman vaarallisen ilmastonmuutoksen. Katso https://www.globalresearch.ca/1500-scientists-say-there-no-climate-emergency-real-environment-movement-hijacked/5809791 Heillä kaikilla on siihen painavia perusteita, joita itsekin pyrin tuomaan esille. 

Meidän pitää tehdä julkisen ilmastonmuutos tarinan dekonstruktio, purkaa se alkutekijöihinsä ja riisua se valheista nähdäksemme mistä oikeasti on kyse. Meidän on katsottava myös ilmasto aktivismin julkisivun taakse.  Yritän tehdä näin valmiissa ja tulevissa kirjoituksissani kuten Ilmastonmuutos vai ekokriisi? ”Vihreä talous” on yritys pelastaa kapitalismi ”Ilmastonmuutoksen” ja ”pandemian” yhtenevyyksiä Myyttejä ja tosiasioita ilmastonmuutoksesta Hiilidioksidi ei aiheuta ilmastonmuutosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *