Ilmastonmuutosta vakavammat ongelmat ihmiskunnalle

     Ilmastonmuutos on aina esillä ikään kuin olisi suurin planeettaamme uhkaava ongelma.

        Valtavirtamedian mukana monet pitävät ilmastonmuutosta vakavimpana uhkana ihmiskunnalle, jopa suurempana uhkana kuin ekokatastrofia. Olen eri mieltä. En ole löytänyt vakuuttavia todisteita ihmisen aiheuttamasta vaarallisesta ilmastonmuutoksesta. Sen sijaan olen löytänyt paljon todisteita ilmastonmuutos huijauksesta, väärennöksestä ja petoksesta. Katso IPCCn ilmastonmuutos huijaus Ilmastonmuutos on ilmapallo. Ilmastonmuutos on keksitty kummitus.

      Ilmastonmuutoksen paisuttelu vie huomion pois ihmiskunnan todellisista ja paljon vakavammista ongelmista.   

       Hyvä uutinen: ei ole syytä ilmastohysteriaan, muut ongelmat ovat paljon pahempia. 

       Ilmastonmuutos on eksytys, joka kanavoi valtavasti voimavaroja, joita tarvittaisiin ratkomaan ihmiskunnan todellisia ongelmia ja haasteita.

    Ekokriisin Katso Ilmastonmuutos vai ekokriisi? lisäksi ihmiskuntaa uhkaavat seuraavat todelliset ongelmat.

    Lännen hegemonian tavoittelun ja vastuuttoman politiikan takia militarismi ja asevarustelu ovat jälleenkasvussa maailmanlaajuisesti. Sodat ja konfliktit pyörittävät yhä enemmän länsimaisia talouksia. Sotatalous on niiden talouden perusta. Esimerkiksi Yhdysvalloissa sotateollisuus ja siihen liittyvät teollisuudenalat ja palvelut kattavat puolet maan bruttokansantuotteesta.        

       Yhdysvaltojen hallinto, todellista valtaa pitävä syvävaltio ja CIA eivät kykene juuri mihinkään muuhun kuin sotimiseen ja tappamiseen, sotien  suunnitteluun, asevarusteluun ja uusien aseiden ja bioaseiden kehittelyyn vuosikymmenestä toiseen.

       Länsimaiden ja Naton armeijat, aseet ja ydinaseet eivät ole puolustusta varten eivätkä rauhan takaamiseksi, vaikka niin meille valehdellaan. Yhdysvaltojen johtamassa järjestelmässä niitä käytetään yhä lisääntyvässä määrin sotarikokseksi määriteltyihin hyökkäyksiin ja sotien aloittamisiin. Länsi ei halua rauhaa.

      Ukrainan sota syttyi koska länsi halusi tehdä Ukrainasta Venäjän vastaisen ja sen turvallisuutta uhkaavan Nato maan ydinaseineen ja bioaseineen.

       Yhdysvaltojen johtama Nato yhdessä sotateollisen ryhmittymän kanssa on suurin uhka maailman rauhalle ja turvallisuudelle.                        

        Ilmastonmuutos ja pandemia harhautusten kautta imperiumi pyrkii kääntämään huomiomme pois sen vehkeilyistä ja rikoksista ylivallan saavuttamiseksi planeetan ihmisistä ja resursseista sekä miljoonia ihmisiä tappavista perinteisistä ja salaisista sodista, joita tälläkin hetkellä käydään.      

        Todellinen uhka on kolmas maailmasota, joka saattaa jo olla alkanut.

      Ydinsota on ehkä suurin ihmiskuntaa uhkaava vaara. Ydinohjuksia on maailmalla niin paljon että se voi syttyä vahingossakin. Aseidenriisunta ja ydinaseista luopuminen aikaisempien allekirjoitettujen sopimusten ja lupausten mukaisesti eivät johtavia länsimaita lainkaan kiinnosta.        

       Todellinen haaste on miten lopetetaan sodat ja saavutetaan rauha maailmassa.

       Suuri uhka ihmiskunnalle on se mitä ilmastonmuutoksen varjolla nyt toteutetaan. Ilmastonmuutos petoksen kautta maailma pyritään ohjaamaan teknokraattien suunnittelemaan uuteen uljaaseen yhteiskuntaan.

        Todellisia, toteutuvia uhkia ihmiskunnalle ovat yhä aggressiivisemmaksi käyvä kapitalismi, pidäkkeetön ja väkivaltainen galobalisaatio, uusliberaalin talouspolitiikan rakenteellinen väkivalta, talouspakotteiden kautta toteutettavat kansanmurhat, pankkioligarkian ja finanssihuijarien ylivalta, valtioiden ja kansalaisten velkaorjuus, sosiaalinen epätasa-arvon ja epäoikeudenmukaisuuden syveneminen, köyhyyden ja nälänhädän lisääntyminen. Lue lisää Pahan alku ja juuri – kapitalismi

      Globaali saalistajaluokka on keksinyt ratkaisun: Sen sijaan että kapitalismi, voitontavoittelu ja suuryritykset laitettaisiin kuriin, ihmiskunnan väestömäärää pyritään vähentämään salakavalan, monimuotoisen epätavanomaisen sodankäynnin keinoin.

      Todellisia, toteutumassa olevia uhkia ovat uusi totalitarismin ja fasismin nousu. Oikeusjärjestelmä on rapautumassa. Rikokset ihmisyyttä vastaan, sotarikokset ja kansanmurhat, joista toteuttajat eivät joudu vastuuseen, ovat uusi normaali.Koronakriisin varjolla toteutettiin suurin rikos ihmisyyttä vastaan koskaan koko ihmiskunnan historiassa, jonka päälle tuli vielä rokoteholokausti. Saadaanko niistä vastuussa olevat tuomittua?

        WHOn ja sen jäsenvaltioiden pandemian nimissä harjoittama  bioterrorismi, salaisissa laboratorioissa kehitetyt bioaseet kuten sars cov-2 virus, uudet sodankäynnin muodot, geenimuuntelu, bio ja-nanoteknologia, 5G ja tekoäly ovat kaikki valheellista ilmastonmuutosta pahempia jo toteutumassa olevia vaaroja ihmiskunnalle. Uudet teknologiat voivat riistäytyä käsistä ja tuhota ihmiskunnan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *