”Pandemia” edistää globalisaatiota ja uutta totalitaristista maailmanjärjestystä

     Pandemia on etukäteen suunniteltu keino edistää globalisaatiota, ylikansallisten jättiyritysten ja hallitusten fuusiota  ja  suurta uudelleenasetusta.

      Covid-19  hyökkäys maailmaa vastaan suunniteltiin hyvin etukäteen. Globalistinen valta ryhmä  valmisteli monia vuosia sitten pandemian  ja sen hyväksikäyttämisen.            

       Kaikkien maiden  globalistit ovat liittoutuneet keskenään ja hyökkäävät tavallisia kansalaisia vastaan      

      Pandemiaa suunnittelevia, valmistelevia ja ennustavia tapahtumia,  asioita ja toimenpiteitä oli lukuisia. Lainsäädäntöä muokattiin etukäteen.  Koronavirukseen, rokotteisiin ja testeihin liittyvät patentit olivat olemassa jo kauan ennen pandemiaa. Yhdysvaltojen puolustusosaston tutkimusyksikkö Darpa on tehnyt pitkän aikaa yhteistyötä lääkeyhtiöiden kanssa nykyisen geenipohjaisen koronarokotteen kehittämiseksi. Kolme vuotta ennen pandemiaa Gates organisoi  operaatio poimunopeutta, missä voidaan nopeasti tuottaa ja välittää ”innovatiivisia” rokotteita ilman tavanomaista lääkkeiden valvontavirasto FDA menettelyä niiden toimivuuden ja turvallisuuden takaamiseksi. Pandemian julistamista edelsivät lukuisat pandemia harjoitukset ja biouhka sotapelit, joiden osallistujat  tukevat globalisaatiota, ylikansallisuutta ja uutta maailmanjärjestystä. Niiden osallistujat ja sponsorit ovat juuri niitä samoja, jotka ovat vastuussa koko covid-19 katastrofista ja jotka siitä eniten hyötyvät. 

         Pandemian, korona toimien ja rokotteiden takana on hyvin monia ja voimakkaita toimijoita. Siksi toimenpiteet ovat olleet niin yhdenmukaisia, propaganda on ollut niin kaikenkattavaa ja siksi mielettömyyttä ja tuhoamista on niin vaikeaa pysäyttää. Salaliittoon osallistuivat ainakin Yhdysvaltojen puolustusosasto, CIA, terveysvirastot CDC ja NIAD,  Bill Gates säätiö, WHO ja WEF. Mukana ovat myös lääketeollisuus sekä tietotekniikka yhtiöt,  koko globaali bioturvallisuuskompleksi, suuret sijoitusyhtiöt  ja pankit, mediakonglomeraatit ja monet muut globaalit saalistajat  ja tietenkin EU ja korruptoituneet hallitukset. WHOn suurimmat lahjoittajat ovat Kiinan kommunistinen puolue ja Bill Gates. Siis WHO  toteuttaa heidän intressejään. Siitä voikin päätellä paljon ketkä ovat  pandemian takana.  

       Valheellinen terveyshätätila  on ovela keino perustaa uusi totalitaristinen maailmanjärjestys. ”Bioturvallisuus” on valittu kanava,  jonka avulla globalistinen salaliitto  aikoo kaapata vallan maailmassa. WHOn pandemia sopimus, josta nyt neuvotellaan, on portti globaaliin totalitaariseen hallintoon, maailmanhallitukseen. Katso https://www.globalresearch.ca/video-the-plan-who-plans-to-have-10-years-of-pandemics-2020-2030-proof-that-the-pandemic-was-planned-with-a-purpose/5782105          

       Pandemioiden katsotaan edellyttävän kansainvälisten järjestöjen, teollisuudenalojen ja hallitusten tiivistä yhteistyötä. Valheellista globaalia terveyshätätilaa  käytetään hämärtämään erotus hallitusten, kansainvälisten järjestöjen ja globaalien yritysten välillä. Näin pyritään luomaan globaali ylhäältä päin epädemokraattisesti johdettu maailmanhallinto. 

        Maailman talousfoorumin suuri uudelleenasetus (the great reset) perustuu YK agenda 2030 kestävän kehityksen  ohjelmaan. Jokainen vähänkin yhteiskuntajärjestelmiä ymmärtävä tietää, että kestävän kehityksen päämäärien saavuttaminen on täysin mahdotonta vallitsevassa voittoa tavoittelevassa, saalistavassa ja riistävässä kapitalistisessa järjestelmässä, missä köyhyys, eriarvoisuus, syrjäytyminen, sodat ja ympäristöongelmat vain lisääntyvät. Ylevät kestävän kehityksen päämäärät ovat sumuverho, jonka kautta maailman piilovaltiaat voivat ajaa aivan muita meiltä salattuja asioita ja tavoitteita. YK agenda 2030 ja suuri uudelleenasetus eivät ole mitään todellisia ratkaisuja maailman ongelmiin.

        Klaus Schwabin mukaan taloudellinen globalisaatio, poliittinen demokratia ja kansallisvaltio ovat yhteen sovittamattomat. Suurin uhka globalisteille  ovat  isänmaalliset ja demokraattiset kansantasavallat, ihmisten yksilöllisyys ja vapaus. Itsenäiset kansakunnat,  kansallisvaltiot ja demokratia pitää siis tuhota. 

        Suuren uudelleen asetuksen mukaan kansalaisten perusoikeuksia täytyy kaventaa. Myös yksityisomistusta, yksityistä maanomistusta ja yksityistä yrittämistä täytyy rajoittaa, liikkumista ja energian kulutusta pitää säädellä ja ihmiset pitää pakata ”älykaupunkeihin”.   

        Suuri uudelleenasetus, ylikansallisten yritysten ja hallitusten yhteistyö ja ”osallisuus kapitalismi” merkitsevät globaalien yritysten ja saalistajien hallintaa, ei suinkaan kansalaisten osakuutta ja vaikutusvaltaa.

         Globalistit haluavat muuttaa maailman valtiot ja kansakunnat markkinoiksi.

       Miksi hallitukset kautta maailman, kuten Suomessa, heikentävät  omaa kansantalouttaan, ajavat pieniä ja keskisuuria yrityksiä konkurssiin ja velkaannuttavat maansa? Hallitukset ovat hyväksyneet salaisen suunnitelman tiivistää globalisaatiota ja  toteuttaa suuri uudelleenasetus.  Yhdysvalloissa 2020 globalisti Biden alkaa toteuttaa great reset politiikka. Suomen johto ja hallituksen avainhahmot tietävät että taustalla on salainen tarkoitus  perustaa  uusi maailmanjärjestys ja toteuttaa neljäs teollinen  vallankumous.

       Suomen hallitus kumartaa suurpääomaa, palvoo mustaa kiveä (Black rock, maailman suurin sijoitusyhtiö) ja palvelee ainoastaan globaaleja yritysjättejä ja edistää innokkaasti Bill Gatesin ja Maailman talousfoorumin rikollisia hankkeita. Kuten olemme nähneet, kansalaiset ovat sille merkityksettömiä. He ovat  propagandan, manipulaation, kusetuksen ja hyväksikäytön kohteita. He ovat  sorron ja väkivallan kohteita. Heitä vastaan käydään salaista sotaa.              

         Globalisteille ja jättimäisille finanssiyhtiöille pandemia on keino päästä tuhoamaan kansantalouksia ja muovaamaan yhteiskuntia uuteen malliin.

        Korona toimenpiteiden tarkoituksena näyttää olevan aiheuttaa niin paljon tuhoa kuin mahdollista. Entinen pitää tuhota jotta voidaan luoda uusi uljas yhteiskunta.

        Suomen valtion holtiton velkaantuminen on ilmeisesti täysin tarkoituksellista, koska sen kautta voidaan kaventaa demokratiaa, heikentää kansallisvaltiota ja edistää päätösvallan siirtämistä globaaleille finanssiyhtiöille.    

       Suomen pääministeri  kuuluu Maailman talousfoorumin nuori globaali johtaja kaartiin.  Siksi hän niin innokkaasti toteuttaa brutaalia ja rikollista joukkorokotusta ja edistää bioteknofasistista yhteiskuntaa.  

      Pandemia kusetuksen kautta laaja-alaisia yhteiskunnallisia muutoksia toteutetaan väkisin ilman avointa keskustelua. Valtaa pitävät tietävät että avoimesti ja demokraattisesti uutta maailmanjärjestystä   ei voitaisi koskaan  perustaa. Kansalaiset eivät koskaan tulisi hyväksymään rakkaan kansallisvaltionsa romuttamista, vapauksiensa ja oikeuksiensa kavennuksia, pakkotoimenpiteitä ja pakkovaltaa. WHO, WEF, EU ja muut ylikansalliset instituutiot ajavat kauaskantoisia ja pimeitä hankkeitaan, jotka eivät ole syntyneet kansalaisten aloitteesta eikä niitä toteuta demokraattisesti.

      Suuri pandemia huijaus toimii peitteenä globalistien vallan keskittämiselle ja kaappaamiselle. Ihmisen hiilidioksidipäästöjen aiheuttama ilmastonmuutos huijaus toimii samankaltaisena eksytyksenä ja verukkeena toteuttaa fasistista ja totalitaristista maailmanjärjestystä.

      Salaliittolaisille oli tärkeintä saada pandemia julistetuksi, käynnistää rokotemyynti ja päästä geeni- ja nanoteknologisten ”rokotteiden” avulla toteuttamaan salaista transhumanistista ohjelmaa ja maailman väkiluvun vähentämistä steriloimisen ja joukkomurhaamisen kautta.            

       Kyse ei ole koskaan ollut ihmisten terveydestä, koska nyt kaikki tilastot osoittavat selkeästi että rokotepiikkien myötä sairaudet ja kuolemat ovat vain lisääntyneet kun taas rokottamattomat maat ja ihmisryhmät ovat selvinneet vähällä. Katso https://www.globalresearch.ca/seeing-believing-what-data-reveal-about-deaths-following-covid-vaccine-rollouts-around-world/5804242?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles Kaikesta tuhosta huolimatta jatketaan samaan malliin kuin mitään ei olisi tapahtunut. 

                         Kiinan ja Yhdysvaltojen globalistit 

       Bregginin  mukaan kaikki globaalit saalistajat ovat liittoutuneet Kiinan kommunistisen puolueen kanssa. Vielä selvempää on, että he ovat liittoutuneet Yhdysvaltojen puolustusosaston ja armeijan kanssa, jotka ovat alun perin kehittäneet korona ”rokotteen” ja jotka ajavat joukkorokotusta omassa maassaan ja maailmalla.

       Yhdysvaltojen ja Kiinan globalistit toimivat yhdessä. Kiina on käytännössä yhtä kapitalistinen kuin länsi. Kiina ajaa yhdessä lännen kanssa globalisaatiota. Vyöhyke ja tie  hankkeessaan Kiina tukeutuu kuitenkin ilmeisesti enemmän molempia osapuolia hyödyttävään kauppaan ja yhteistyöhön kuin Yhdysvallat riistävässä ja sortavassa mallissaan.

      Amerikkalaista pääomaa on sijoitettu  kiinalaisiin yhtiöihin ja päinvastoin. Kiinan, Saksan ja Yhdysvaltojen suuret lääkeyhtiöt toimivat yhdessä. Kiina on investoinut Pfizerin rokotteisiin ja on yhtiön  osakas.  

      Kiinan 400 miljardööriä kasvattaa varallisuuttaan 60 prosenttia pandemian ensimmäisenä vuonna. Yhdysvalloissa ja lännessä sama pandemian varjolla käytävä taloudellinen sodankäynti hyödytti eniten suuria yrityksiä ja superrikkaita.

       Globaalit yhtiöt eivät ole sidottuja kansallisiin intresseihin. Yhdysvalloissa ja Kiinassa  ylikansalliset yhtiöt hyökkäävät korona toimien kautta kaikin voimin omia kansalaisiaan vastaan. Molempien maiden jyrkkä korona politiikka riistää tavallisilta kansalaisilta heidän vapautensa ja oikeutensa ja tuhoaa heidän elinkeinonsa, taloutensa ja terveytensä.    

          Kiinassa ilman todisteita hengitystiesairaudet leimataan koronan aiheuttamiksi, vaikka ilmansaasteet, rokotteiden grafeeni ja 5G verkko ovat ovat todennäköisiä syitä. Kiinan johtajan korona politiikka, ”nolla toleranssi”  ja kansalaisten sorto  ja sitä vastustavat laajat mellakat osoittavat, että hallinto toimii samaan tapaan kuin lännen pahimmat sortovaltiot Australia, Uusi-Seelanti ja Israel.       

      Monet toimijat monista valtioista ja organisaatoista kuten Maailman talousfoorumi,  WHO ja Bill & Melinda Gates säätiö työskentelevät yhdessä Kiinan kanssa ihmiskunnan  orjuuttamiseksi teknokraattien suunnittelemaan avovankilaan.

     Monet kommentoijat katsovat, että erityisesti Kiina on bioteknofasististen kokeilujen kohde. Siellä testataan uusia lähestymistapoja ja tekniikoita, joita on tarkoitus soveltaa muuallakin. Sosiaalinen pisteytys on tästä esimerkkinä.

         Yhdysvallat ja Kiina tekevät yhteistyötä biologisten aseiden kohdalla.  Useissa yhteisissä  pandemia harjoituksissa maat olivat jo  hyväksyneet autoritaariset ja sotilaalliset  pandemiatoimet, joita on nyt toteutettu Kiinassa ja lännessä.

       Kiinalla on  vahva rooli WHOssa. WHOn suurimmat lahjoittajat ovat Kiinan kommunistinen puolue ja Bill Gates. Kiina tukee WHOta niin voimakkaasti koska se ajaa järjestön kautta omia etujaan. Pandemia ja koronatoimet  palvelevat myös Kiinan kommunistisen puolueen ja maan  yritysten etuja ja tavoitteita. WHO tukee Kiinan korona toimia  ja vastaavasti Kiina tietenkin ohjaa järjestön pandemia politiikkaa.

      Emanuel Pastreich ehdottaa että korona politiikan kohdalla Kiina ja Yhdysvallat ovat solmineen kuoleman liiton. Ovatko maat  tehneet salaisen sopimuksen totalitaristisen ja feknofasistisen maailmanvallan perustamiseksi?  WHOn  pandemia sopimus voi sinetöidä sen.

         Onko Yhdysvaltojen ja Kiinan sotilaallinen vastakkainasettelu vain näennäistä?  Se että länsi ja Kiina tekevät  yhteistyötä ei estä sitä että toisaalta Yhdysvallat  koettaa padota  sotilaallisesti Kiinan vaikutusta Tyynellä merellä, Aasiassa ja muualla maailmassa. 

       Globalistien rajoittamaton sodankäynti maailman kansoja vastaan

Kirjan Rajoittamaton sodankäynti ovat kirjoittaneet Kiinan kommunistisen puolueen armeijan upseerit Qiao Liang sekä Wang Xiangshui. Sitä on käytetty Kansan vapautusarmeijan käsikirjana. ”Rajoittamattoman sodankäynnin ensimmäinen sääntö on, että siinä ei ole sääntöjä. Mikään ei ole kiellettyä. Tämä on sodankäyntiä, joka ylittää kaikki raja-aidat ja rajoitukset, lyhyesti: rajoittamatonta sodankäyntiä. Tällainen sota tarkoittaa, että kaikki keinot ovat valmiudessa, että informaatio on kaikkialla läsnä ja että taistelukenttä on kaikkialla. Se tarkoittaa, että kaikkia aseita ja teknologiaa voidaan lisätä tarvittaessa, se tarkoittaa, että kaikki raja-aidat sodan ja ei-sodan, sotilaallisen ja ei-sotilaallisen kahden maailman välillä on täysin tuhottu, ja se tarkoittaa myös, että monia nykyisiä taistelun periaatteita muokataan ja että jopa sodan säännöt pitää kirjoittaa uudelleen.”

         Rajoittamaton sodankäynti on siis sotaa, joka ylittää kaikki rajoitukset. Se kattaa fyysiset tilat sekä sosiaaliset tilat. Esimerkiksi talous, politiikka, media ja psyyke ovat myös sotakenttiä. Tällainen hybridisodankäynti käyttää kaikkia tekniikoita kaikilla yhteiskunnan alueilla vihollisen heikentämiseksi ja tuhoamiseksi. Siinä voidaan käyttää monenlaisia sotilaallisia ja ei-sotilaallisia keinoja kuten rahalaitoksiin iskeminen, verkkosivustojen hakkerointi, median ja informaation käyttäminen, terrorismi sekä urbaani sodankäynti.

       Rajoittamattomassa sodankäynnissä erotus sodankäynnin ja ei-sodankäynnin välillä on lähes kadonnut. Siksi sitä voidaan käydä salaisesti. Globalisaation aikakaudella jokaisesta elämän aspektista on tullut taistelukenttä. Sotaa käydään monilla rintamilla ja alueilla. Määritelmä kuvaa mainiosti sitä mitä tällä hetkellä maailmassa tapahtuu globalistien pandemia hyökkäyksessä. 

        Käynnissä on hyökkäys- ja valloitussota. Kaikkien maiden globalistit hyökkäävät maailman kansoja ja kansalaisia vastaan.       

       Korona pandemian varjolla käydään selvästi salaista sotaa kansallisvaltioita ja kansalaisia vastaan. 

        Pandemian nojalla  ajetaan globaalia järjestelmän muutosta uuteen totalitaristiseen maailmanjärjestykseen  sekä  valtioiden sisällä  yhteiskunnallista rakennemuutosta demokratioista diktatuureiksi.     

       Globalistien rajoittamattomaan sodankäyntiin sisältyy monta eri sodankäyntimuotoa kuten taloudellinen, hybridi, kyber ja biologinen  sodankäynti. Katso Korona totalitarismi     

        Ilmiselvästi esimerkiksi Suomen hallitus, media ja terveydenhoitojärjestelmä käyvät  aggressiivista, psykologista, hybridi ja biologista sotaa maan kansalaisia vastaan. Lue lisää ”Pandemia” ja globaalit saalistajat Korona totalitarismi

    lähteet     

COVID-19 and the Global Predators: We are the Prey Peter R. Breggin, Ginger Breggin Asin 2021   

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *