5G ja koronarokote asejärjestelminä. Asiantuntijan lausunto.

       Luettuani Mark Steelen artikkelin Fifth Generation (5G) Directed Energy Radiation Emissions In the Context of Contaminated Nanometal Covid-19 Vaccines with Graphite Ferrous Oxide Antennas en voinut ohittaa sitä. Olen tiivistänyt sen pääkohtia. Ohessa linkki alkuperäiseen https://www.globalresearch.ca/expert-report-fifth-generation-5g-directed-energy-radiation-emissions-context-nanometal-contaminated-vaccines-include-covid-19-graphite-ferrous-oxide-antennas/5786727       

Mark Steele on englantilainen insinööri, keksijä, patenttien julkaisija ja asetutkija. Hän on toiminut todistajana ja lausuntojen esittäjänä lukuisissa oikeustapauksissa koskien uusien teknologioiden kuten 5Gn ja rokotteissa käytettyjen nano metamateriaalien turvattomuutta ja haittoja.  

        Nämä kokeelliset teknologiat on otettu käyttöön täysin piittaamatta pakollisista ympäristöriskiarvioista ja vakio turvallisuusnormeista sekä varovaisuusperiaatteesta.             

      Asejärjestelmien kehittämisellä on ollut ratkaiseva rooli 5G verkon perustamisessa ja korona rokotteissa. Tämän on jäänyt huomaamatta valvontaviranomaisilta ja monilta hankkeita tukevilta tahoilta.  

        Steelen mukaan 5Gn ja Covid-19 rokotteiksi naamioitujen biokemiallisten aseiden todellinen tarkoitus on toimia suunniteltuna hallinta- ja tappoverkkona.

        Käsiteltyjä uusia teknologioita rahoittavien ja ajavien tahojen pyrkimyksenä on väestön hallinta ja sen suunniteltu vähentäminen.

      Kaiken kattava sotilaallinen taistelukenttä agenda määrää, että sotaa pitää nyt käydä siviiliväestöä vastaan.     

      Kyseessä on niin hirvittävä rikos ihmisyyttä vastaan, että jopa koulutetulle ihmiselle on vaikeaa uskoa sitä todeksi tosiasioiden ensitarkastelun perusteella.     

    Väitetty koronapandemia ja nanoteknologiset ja biokemialliset aseet

      Tutkimus vahvistaa, että Covid-19 annokset ovat täynnä metamateriaaleja, nimittäin grafeeni, rauta oksidi nanohiukkasia.

        Nano metamateriaali teknologiat, jotka saastuttavat rokotteita, eivät ole laillisia ja ne rikkovat lukuisia kansainvälisiä ja kansallisia lakeja.                

        Julkaistussa kirjallisuudessa nanomateriaalien on todettu aiheuttavan haitallisia biologisia vaikutuksia kuten solukuolemia ja mahdollisia lisääntymisongelmia.

         Enemmistöön länsimaiden väestöstä on heidän tietämättään ruiskutettu nanoantenniteknologiaa, joka kytkee uhrit 5G verkkoon. Sen paikallinen heijastuva säteily tulee kasvattamaan kuolleisuuslukuja heidän kohdallaan. 

     Sen jälkeen kun Covid-19 rokoteteknologia on ruiskutettu kehoon, sitä voidaan käyttää keräämään biometristä dataa ja siirtämään se pilveen.   

        Ihmisten velvoittaminen osallistumaan tähän teknologiseen kokeeseen on rikollinen hanke.           

        Covid-19 patogeeniä ei ole koskaan eristetty tai puhdistettu eikä nykyään mikään hallituksen laitos voi todistaa sen olemassaoloa. Koskaan ei ole voitu tieteellisesti osoittaa, että koronavirus Covid-19 olisi SARS-Cov-2 sairauden todellinen aiheuttaja.

        Kaikki tunnetut koronavirus oireet voivat johtua ionisoivasta ja ei-ionisoivasta säteilysaasteesta. Lukuisissa julkaistuissa papereissa 5Gn on osoitettu olevan todellinen syy pandemiaan. Sen alkaminen osuu yhteen 5G verkon käynnistämisen kanssa Wuhan provinssissa, jonka väestö oli juuri rokotettu pakollisella influenssarokotteella. 5G verkko voi vapauttaa ionisoivia energiatasoja, jotka heikentävät immuunijärjestelmää, jolloin keholla on riski saada sairaus.      

       Kiinan Kansallisen Bioturvallisuus instituutin edistynein Wuhanin  laboratorio tutkii vakavia tartuntasairauksia sekä monia biomyrkkyjä ja on mukana laittomassa gain of function SARS-Cov-2 bioaseiden kehittelyssä. Sieltä on peräisin alkuperäinen patogeeni data ja malli Covid-19 viruksesta sekä sitä seuraava kansainvälinen lääketeollinen liiketoiminta rokoteohjelma vastaus.       

       Covid-19 PCR testi patentoitiin 2015. (Huomatkaa jo kauan ennen kuin mitään pandemiaa oli). Globalisten valheellinen propaganda luhistuu yhden yksinkertaisen kiistämättömän tosiasian edessä: PCR testi ei ole koskaan kyennyt identifioimaan elävää virusta tai patogeeniä. PCR testiä on käytetty tehokkaasti kautta maailman perustelemaan sulkutiloja ja terrorisoimaan tietämättömiä ja herkkäuskoisia kansalaisia uskomaan, että Covid-19 on elävä virus ja että ainoa selviytymistrategia on ottaa rokotteeksi naamioitua bioaseteknologiaa. Centers for Disease Control (CDC) on nyt poistanut PCR testin diagnostisena työkaluna sen jälkeen kun sitä väärinkäytettiin, mikä on todiste sen tarkoituksellisesta käyttämisestä luomaan pelkoa ja hätää harhaanjohdetussa väestössä.           

         Tutkijoita ja lääkäreitä ympäri maailman on vaiennettu, uhkailtu ja mustamaalattu mediassa ja leimattu salaliittoteoreetikoiksi hallituksen ja heidän agenttinsa toimesta kun he ovat puhuneet ja vastustaneet tätä yltiöglobalistista agendaa.   

       Se että Covid-19 rokotteiden vektoridata kehitettiin biokemiallisissa aselaboratorioissa, todistaa että ne ainoastaan naamioidaan rokotteiksi. Covid-19 rokotteet ovat oikeasti biokemiallisia aseita. Esiin nouseva data sterilisaatioista, terveyden menetyksistä ja kuolemista paljastaa niiden todellisen tarkoituksen.               

       Tutkimukset osoittavat että ne aiheuttavat merkittävän riskin miljoonille kansalaisille vakavien haittavaikutusten ja kuolemien kautta. Covid-19 ruiskeet yhdistetään nyt verisuonitukoksiin, sydän- ja keuhko sairauksiin, syöpään ja lukemattomiin muihin sairauksiin. Kumoamaton tiede ja Britannian hallituksen ja terveysviraston keräämä aineisto osoittavat, että kokeelliset Covid-19 rokotteet eivät ole turvallisia ja että ne ovat tehottomia eivätkä siten toimi rokotteina. Covid-19 kokeellisen mRNA rokote lääketieteellisen intervention väestölle aiheuttamat kuolemat ja merkittävät biologiset vauriot on nyt dokumentoitu lähes tuhannessa julkaistussa tieteellisessä tutkimuksessa. Tämän suunnitellun murhatapahtuman alkuunpanijat, toimijat ja osallistujat ohittavat tieteen ja sen kiistämättömän aineiston jatkaessaan salaista sotaa kansalaisia ja myös lapsia vastaan.

                               5G on sodankäyntijärjestelmä   

      Tietoliikennealan kertomus 5Gstä hyvää tekevänä teknologisena edistysaskeleena, parempana kommunikaationa ja nopeampina latauksina on ainoastaan peite sen oikealle tulevaisuuden kyvylle ja tarkoitukselle.              

      5G verkon todellisen tarkoituksen hämärtämiseksi medioissa käytetään tiedon hallintaa ja väärän tiedon levittämistä.  

      5G on asejärjestelmä, sodankäyntijärjestelmä. Se mahdollistaa asymmetrisen, epätavanomaisen sodankäynnin kaupungeissa, kylissä ja maaseudulla suunnitelluissa tulevaisuuden sodissa.    

       Kuolettavat autonomiset asejärjestelmät vaativat paikallisen 5G verkoston geoaseman säilyttämiseen, ympäristössä kohteeseen suunnistamiseen, salamurhaamiseen ja taistelukentän hallintaan. 5G verkolla on kyky maalittaa rokotettuja ja hyökätä heitä vastaan Covid-19 rokotteen nanometamateriaaliantennien kautta.

       5G verkolta puuttuu kokonaan vakuutusvastuu haitoista, koska vakuutusyhtiöt eivät suostu vakuuttamaan näin riskialtista teknologiaa.               

       Myös tutkimus ja analyysi tekniikan ympäristölle aiheutuvista haitoista ja riskeistä puuttuu kokonaan. Steelen mukaan nämä uudet teknologiat aiheuttavat mittaamatonta haittaa luonnolle ja ympäristölle.    

                                 lopullinen ratkaisu

       Käynnissä on salainen, epäsymmetrinen sota tietämätöntä väestöä vastaan.    

        Länsimaisen kansalaiset on terrorisoitu osallistumaan maailmanhistorian suurimpaan laittomaan lääketieteelliseen kokeiluun.

       Maailma seuraa sokeasti teknokraattisen eliitin ja sota-ja lääketeollisuus kompleksin suunnitelmia, joita tukee maailman talousfoorumin neljäs teollinen vallankumous ja muut ohjelmat.  

       Kultin kaltaiset voimat pyrkivät luomaan maailmaan orwellilaisen, teknokraattisen, fasistisen hallinnon. Ne soveltavat kolmannen valtakunnan lopullista ratkaisua päämääränään maapallon väkiluvun vähentäminen sterilisoimisen ja joukkomurhaamisen kautta.    

        Genevan sopimusta sekä kansallisia ja kansainvälisiä lakeja ja sopimuksia toiminnalla rikotaan törkeästi. Kansalaisten suojelemiseksi tarkoitetut oikeudet ja lait on poljettu maahan.  

       Kyseessä on suurin ihmiskuntaa kohtaan tehty rikos koskaan. 

      Todisteet  tästä globalistisesta väestön vähentämisen hankkeesta ovat vastaansanomattomat. Niitä tulisi koetella oikeusistuimissa niin että tämän murhasuunnitelman takana olevat salaliittolaiset saatetaan oikeuteen. Tietämättömien ihmisten vähentäminen jatkuu niin kauan kunnes tähän joukkomurhaan osalliset rikolliset tuodaan oikeuden eteen.

Lue lisää Onko tämä totta vai tieteiskauhuelokuvaa? Covid-19 – sota on syttynyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *