Rokote ei ole rok 2. Grafeenioksidi

       Joukkorokottamiselle ei ole lääketieteellistä perustetta. Tutkijat ovat löytäneet rokotteista myrkyllistä grafeenioksidia sekä aidsin, ebolan ja marburg viruksen komponentteja. Lääkeyhtiöt ja niiden etuja ajavat hallitukset kusettavat ja hyväksikäyttävät meitä kaikkia!    

Joukkorokottaminen ei tarpeellista eikä sille ole olemassa lääketieteellistä perustetta, koska terveillä aikuisilla ja lapsilla on äärimmäisen vähäinen vaara sairastua vakavasti tai kuolla covid-19 tautiin. Lisäksi (toisin kuin valhetieto väittää) suurella osalla väestöstä on jo immuniteetti aikaisempien koronainfluenssa tartuntojen pohjalta.

       Oikeasti ja vakavasti tautiin sairastuneille on olemassa käypiä lääkkeitä kuten Ivermectin ja hydroxychloroquine. Koska kyse on lääketeollisuuden voitoista eikä ihmisten terveydestä, toimivia ja halpoja lääkehoitoja harvoille vakavasti sairastuneille ei haluta suosia, vaan ainoastaan tuottoisia rokotteita. Nehän määrätään lähes koko terveelle väestölle, miljardeille globaalissa mittakaavassa. Siinä on ainoa oikea syy joukkorokottamiselle! Lääkeyhtiöt ja niiden etuja ajavat hallitukset kusettavat ja hyväksikäyttävät meitä kaikkia!    

                   rokotteiden valheellinen laumasuoja

         Myös hallituksen ja terveysviranomaisten perustelu joukkorokottamiselle, että rokote vahvistaa laumasuojaa ja estää viruksen leviämistä, on valheellinen. Koska geenipohjaiset  mRNA rokotteet (jotka eivät oikeasti ole rokotteita koska ne eivät täytä rokotteen määritelmää) on suunniteltu vain ehkäisemään sairauden oireita ja koska ne eivät immunisoi eivätkä estä viruksen leviämistä, ne eivät myöskään vahvista laumasuojaa. Rokotteet  eivät voi katkaista tartuntojen ketjua, koska täysin rokotetut voivat sairastua ja levittää virusta eteenpäin. Niiden käyttö on siis suoraan sanottuja silkkaa huijausta. THLn mainos ”Suojaa itsesi ja läheisesi. Ota korona rokote” on selvästi valheellista markkinointia. Rokotteen tuoma  laumasuoja on siis valhe. Silti Suomessakin niiden käyttöä on laajennettu ja ulotettu 12-15 ikäisiin  lapsiin. Seuraavaksi tulilinjalla ovat varmaankin vielä nuoremmat lapset kuten Yhdysvalloissa.   

       Ja rokottaminen tapahtuu vielä hätäisesti hyväksytyillä ja kokeilu asteella olevilla rokotteilla! Nurenbergin sopimuksen vastaiset ihmiskokeet tehdään globaalissa mittakaavassa miljardeille ihmisille. Tappajarokotteet vammauttavat ja tappavat ihmisiä monin kerroin enemmän kuin mitkään aikaisemmat. Katso https://www.globalresearch.ca/the-killer-vaccine-worldwide-7-9-billion-people/5749363

                            grafeenioksidi

       Pfizer, suurin korona rokotteiden valmistaja, on Yhdysvalloissa monien muiden suurten lääkeyhtiöiden tavoin tuomittu monista rikoksista kuten valheellisesta markkinoinnista. Lääkeyhtiöt on vapautettu kaikesta vastuusta. Ne voivat lisätä rokotteisiin ja rokote eriin aivan mitä tahansa. Tutkijat ovat löytäneet rokotteista myrkyllistä grafeeni oksidia sekä aidsin, ebolan ja marburg viruksen komponentteja. Katso https://www.globalresearch.ca/video-doctor-marburg-aids-ebola-vaxx-intentional-infection-underway/5763082

      Ariyana Loven kokoamasta artikkelista selviää, että kaikkien tunnettujen valmistajien Covid-19 seerumit sisältävät huomattavia määriä grafeeni oxidia, grafeeni hydroxidia ja muita grafeenin muotoja. Katso https://www.globalresearch.ca/graphene-covid-kill-shots-let-evidence-speak-itself/5763418 Ainetta käytetään nanoteknologiana viemään nanopartikkeleita / nanometalli partikkeleita elimistöön. Sitä käytetään geenipohjaisissa rokotteissa kuljettamaan mRNAta soluihin, koska se pystyy läpäisemään hyvin solukalvot ja koska se on sähköä johtava. Aineella on magneettisia ominaisuuksia, joiden avulla syntyy yhteys kännykkään, 5G verkkoon ja suunniteltuun globaaliin valvonta ja hallinta verkostoon. Jotkut tutkijat ovat jo selvitelleen niitä moninaisia lisäterveyshaittoja joita sellaisesta aiheutuu. Eihän tällaisille laaja-alaisille kokeiluille ole annettu mitään lupaa eikä hyväksyntää missään virallisesti eikä terveyshaittoja ole tukittu ja arvioitu.        

       Itävaltalainen grafeenista tutkimuksen tehnyt kemisti Dr. Andreas Noack kuvaa aineen luonnetta ja toimintaa seuraavasti: ”Ruiskeet sisältävät hyvin vakaita ei biohajoavia nanopartakoneen teriä, jotka leikkaavat ja tuhoavat sydämen, aivot sekä sydän ja verisuonijärjestelmän. . . . Joka niitä määrää tietoisesti on murhaaja.” Sen jälkeen kun hän oli paljastanut löytönsä videolla, joka löytyy yllä olevasta linkistä, hänet itsensä murhattiin. Aine selittääkin hyvin näihin rokotteisiin liittyvät ennen näkemättömän suuret sairastumis- ja kuolleisuusmäärät, lukuisat äkkikuolemat, verisuonitukokset ja monet muut haitat. Koska aine on solumyrkky ja koska kaikki eläimet kuolivat eläinkokeissa, grafeenioksidi nanoteknologiaa ei ole koskaan hyväksytty käytettäväksi ihmisillä! Lue lisää https://www.globalresearch.ca/covid-19-vax-destroys-hearts-brains-billions-people-dr-sucharit-bhakdi/5797754

     Samaa myrkyllistä ainetta on myös löydetty hengityssuojista ja korona testipakkauksista. Miten ihmeessä sitä on niihin joutunut? Miksi?

     Grafeeni on siis geenipohjaisten rokotteiden tuottaman piikkiproteiinin lisäksi jo toinen vahva solumyrkky. Kertoivatko hallitus, lääkeyhtiöt ja terveysviranomaiset meille tämän?

rokotteiden luoma pandemia

           Lancetissa  julkaistu tutkimus kertoo, että rokotetuilla on sieraimissaan 251 kertaa enemmän COVID-19 viruksia verrattuna rokottamattomiin. He lisäävät virus altistusta yhteisöissään toimiessaan sen poikkeuksellisen tehokkaina levittäjinä. Tämä selittääkin hyvin minkä takia koronatapauksia esiintyy eniten juuri eniten rokotetuissa maissa. Katso https://www.globalresearch.ca/same-pattern-everywhere/5745356  

      Joukkorokotukset halutaan selvästi kaikkialla toteuttaa pikaisesti ja hätäisesti ja varovaisuus periaatteet ohittaen niin että kansalaiset eivät ehdi selvittää rokotteiden ominaisuuksia, vaaroja ja haittoja.  Välittämättä siitä kuinka tehottomia, vahingollisia ja tappavia uudet rokotteet ovat, joukkorokottamista ei keskeytetä vaan päinvastoin sitä viedään eteenpäin poimunopeudella. Näistä ja aikaisemmista ei voi vetää muita johtopäätöksiä kuin että ihmisten sairastuttamien ja tappaminen rokotteilla on täysin tietoista ja tarkoituksellista. Rokotteita käytetään selvästi bioaseina, väestön hallinnan ja väestömäärän vähentämisen välineinä.   

  Läntinen kansanmurhakulttuuri on jälleen päässyt valloilleen. Tällä kertaa kansanmurha tapahtuu globaalissa mittakaavassa rodusta ja kansallisuudesta riippumatta. Joskus koulussa historian tunneilla ihmettelimme miksi Saksan kansalaiset niin kyselemättä tottelivat ylhäältä tulevia ohjeita, katsoivat vierestä ja antoivat holokaustin toteutua. Nyt olemme vastaavassa tilanteessa.

         Kun koko väestö on ”täysin rokotettu” näillä bioaseilla ja vaadituilla aina uusilla vahvistusannoksilla ja kun ne alkavat kunnolla vaikuttaa, voin ennustaa, että sitten alkaa, on jo alkanut, se todellinen ”pandemia”, jota on pelätty. Miljoonia ihmisiä sairastuu ”selittämättömästi” moniin outoihin sairauksiin, hengitystiesairaudet ja virustaudit lisääntyvät räjähdysmäisesti ja entistä vaarallisemmat virusmuunnokset leviävät, uusia epidemoita ja pandemioita syntyy yhä tiheämpään tahtiin, miljoonittain ihmisiä kuolee äkillisesti tai hitaasti. Kun luonnollinen immuunipuolustus on rokotteilla heikennetty, virustaudit leviävät helposti. Uskon että tämä on tarkoituksellinen osa pimeää suunnitelmaa ihmiskunnan orjuuttamiseksi. Yhä tyrannimaisempien hallitusten vastauskin on helppoa ennustaa: kaikesta syytetään virusta. Poikkeustilaa jatketaan, uusia pakkotoimenpiteitä määrätään, jonkinlainen lääketieteellinen sotalaki astuu voimaan, rokotukset koko väestölle mukaan lukien pienet lapset tulevat pakollisiksi, poliisit valvovat tarkasti pakollista maskien käyttöä, koronapassi vaaditaan kaikkialla. Väestöä aletaan vielä rokottaa uusilla, mukamas paremmilla ja kehittyneemmillä rokotteilla, jotka voisivat muka pelastaa tilanteen. Yllätys yllätys, ne ovat vielä kehittyneempiä bioaseita. Tuhon kierre jatkuu. Kaaos lisääntyy. Maapallon väkiluku alkaa vähentyä kuten hankkeen alullepanijat ovat suunnitelleet.

        Kirjoitukseni on varmasti kammottavaa luettavaa, mutta se johtuu siitä, että maailma, jossa elämämme, on yhä kammottavampi. En ole mikään fanaatikko, kansankiihottaja tai salaliittoteoreetikko. Tavoitteeni pitkän aikaa on ollut pääasiassa ymmärtää maailman menoa toiminnan perustaksi. 

     Henkilöä,joka tämän lukee ja joka on jo mahdollisesti ottanut ensimmäisen ja toisenkin rokotteen, neuvon olemaan ottamatta lisärokotteita ja vahvistusannoksia.

                        koronapassi  kiristyksen välineenä

       Kuten olette varmaan huomanneet, meillä Suomessakin on jo käytössä syrjivä ja täysin perusteeton ja hyödytön koronapassi. Jälleen on otettu yksi ihmisten vapautta rajoittava askel kohti syvempää totalitarismia. Passia voidaan helposti käyttää kiristykseen. Passin voimassaolo on määräaikainen ja se lakkaa, ellet ota uutta rokoteannosta. Sinua vaaditaan ottamaan aina uusia rokoteannoksia ja rokotteita kunnes kuolet. Jopa lapsiasi ja läheisiäsi voidaan edellyttää ottamaan rokotus jotta oma passisi olisi voimassa.  Sama pätee varmaankin koronatesteihin. Terveitä ja oireettomia ihmisiä (kuinka törkeää häiriköintiä ja vapauden rajoittamista) vaaditaan menemään yhä uudelleen korona testiin  jotta yksinkertaisen sylkinäytteen sijaan pitkällä puikolla voitaisiin työntää nenäontelosta aivoja kohti myrkyllistä grafeenia ja nanobotteja. Lue lisää https://www.globalresearch.ca/beware-pcr-testing-you-may-unknowingly-vaccinated-instead-tested/5742819

       Koronapassi järjestelmään ei tietenkään pidä mennä mukaan.  Vastaus korona passeja vaativille yrityksille ja muille tahoille on tietenkin boikotoida niitä.  

                  pidetään huolta toisistamme

        THL toistaa ohjeistuksiensa ja rokotemainostensa yhteydessä fraaseja ”pidetään huolta toisistamme ja ”suojaa itsesi ja läheisesi”. Näkemykseni mukaan hallitus ja THL eivät pidä huolta ihmisistä, vaan kusettavat, hyväksikäyttävät ja pahoinpitelevät heitä mitä törkeimmällä tavalla. He osallistuvat maailmanlaajuiseen terveyspetokseen, kansanmurhaan ja rikokseen ihmiskuntaa vastaan. Rokotteet eivät suojaa eivätkä suojele vaan vammauttavat ja tappavat ihmisiä miljoonittain. Väkivalta ja sorto naamioidaan huolenpidoksi ja välittämiseksi. Normaalin kanssakäymisen pilaaminen kokoontumisrajoituksilla, turvaväleillä ja kasvosuojilla naamioidaan huolenpidoksi ja välittämiseksi. Minulle huolenpito ja välittäminen tarkoittavat sitä että autan ihmisiä suojautumaan koronapropagandalta, kerron heille korona kriisin petoksista, valheista ja rikoksista ja muistutan heitä rokotteiden vaaroista.

     Oheisesta linkistä voi tehdä lakimiesten muotoileman vastuunalaisuusmuistutuksen näitä myrkyllisiä rokotteita määrääville tahoille kuten pääministerille ja sosiaali- ja terveysministerille.

https://worldfreedomalliance.org/documents/

Suomessa on tehty laaja rikosilmoitus ja siihen voi osallistua oheisen linkin kautta.

https://koronarealistit.com/liity-mukaan-rikosilmoitukseen-lue-ohjeet-tasta/

lähteitä

   Graphene COVID Kill Shots: Let the Evidence Speak for Itself By Dr. Ariyana Love Global Research, December 05, 2021 Ariyana Love 2 December 2021

     COVID-19 mRNA “Vaccines” Are “Gene Therapy” mRNA ’Vaccines’ Fulfill None of the Criteria for a Vaccine By Dr. Joseph Mercola Global Research, March 16, 2021 Mercola

Study: Fully Vaccinated Healthcare Workers Carry 251 Times Viral Load, Pose Threat to Unvaccinated Patients, Co-Workers By Dr. Peter McCullough Global Research, August 24, 2021 Children’s Health Defense 23 August 2021

Lue lisää Rokote ei ole rok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *