Venäjän hyökkäyssota valhe

      Länsimaiden hallitusten virallisten lausuntojen ja medioiden käyttämiä tyypillisiä ilmauksia Ukrainan sodasta ovat ”Venäjän aggressiivinen sota Ukrainaa vastaan”, ”Venäjän aggressio Ukrainaa vastaan”, ”Venäjän hyökkäyssota” ja ”Venäjän laiton Ukrainan valtaus”.             

       Suomessa kaikki poliitikot, turvallisuus asiantuntijat, virkamiehet ja julkisuuden henkilöt kaikki toistavat toistamasta päästyään väitettä Venäjän hyökkäyssodasta. Valtavirtamediat yhtyvät kuoroon eikä niissä esitetä mitään syvällisempiä analyysejä Ukrainan sodan syistä ja taustoista.      

        Hyökkäyssota on määritelty sodan aloittamiseksi, joka tapahtuu ilman itsepuolustuksen oikeutusta.      

      Länsi mediat esittävät, että Ukrainan sota alkoi 2022  Venäjän Ukrainan miehityksestä.  Sota alkoi kuitenkin jo paljon aikaisemmin.  Länsi loi aiheet Venäjän toimille. Vuonna 2014  CIA teki Kiovassa laittoman vallankaappauksen. Presidentti Janukovits ajettiin maanpakoon. Vaaleilla valittu hallitus syrjäytettiin. Valtaan nostettiin Venäjän vastainen uusnatsihallinto, joka kielsi venäjän kielen käytön. Sen ehdottomana tavoitteena oli Naton jäsenyys.  Maa ajautui sisällissotaan. Itä-Ukraina julistautui itsenäiseksi.  Kiovan uusnatsi hallinto aloitti  alueen venäjämielisten etnisen puhdistuksen.

       Presidentin syrjäyttäminen oli laitonta. Myös uusi parlamentti oli laiton. Valtaan nostettiin lännen asettama nukkehallitsija Porosenko, sen jälkeen nykyinen presidentti Zelenskyi. Molemmat ovat vallassa laittomasti.

         Venäjä miehitti Krimin 2014 ja liitti sen itseensä rauhanomaisen äänestyksen perusteella.  Vasta 8 vuotta lännen vallankaappauksen jälkeen Helmikuussa 2022 Venäjä alkoi miehittää muuta Itä-Ukrainaa. Putin ilmoitti silloin, että sotilaallisen eritysoperaation tarkoitus oli puolustaa hallinnon kansanmurhan kohteena olevia venäläisiä, riisua Ukraina aseista ja puhdistaa se natseista.           

          Väite Venäjän hyökkäyssodasta on vale. 

        Sota Ukrainassa alkoi CIAn järjestämästä vallankaappauksesta, ei Venäjän vastauksesta siihen.  

      Venäjä ryhtyi sotilaalliseen operaatioon, joka on laajentunut täydeksi sodaksi, koska Ukrainan Nato jäsenyys ja lännen toimittamat aseet uhkasivat Venäjän turvallisuutta. Venäjälle kyse on puolustautumisesta hyökkääjää vastaan.

        Venäjän hyökkäys oli vastareaktio värivallankumoukseen, joka syrjäytti Moskovan tukeman presidentti Janukovytsin. Venäjä ei tunnusta lännen asettamaa liittohallitusta eikä sen valtaan nostamia presidenttejä.      

               Väite Venäjän hyökkäyssodasta on sotapropagandaa.

         Kyseessä on lännen hyökkäyssota Venäjää vastaan.       

       Yhdysvallat käyttää hyväkseen Ukrainaa suunnitelmassaan vallata  Venäjä.

        Yhdysvaltojen perimmäinen suunnitelma on vallata, valloittaa ja alistaa Venäjä sen määräysvaltaan. Venäjällä on enemmän luonnonvaroja kuin millään muulla maalla ja niiden arvo on mittaamaton. Maa ja kansakunta uhrataan lännen ahneuden alttarille. Voi käydä niin että pian myös Suomea käytetään samalla tavalla hyväksi. Koko ajan uusia askelia otetaan kohti maailmansodan katastrofia.        

Yhdysvaltojen suunnitelma on asettaa ydinohjuksensa Ukrainan rajalle, mistä on ainoastaan viiden minuutin lentomatka Moskovaan ja Kremliin. Tällöin Venäjän keskusjohto ei ehtisi torjua niitä eikä laukaista vastaydiniskua. 

        Ukrainan Nato jäsenyys ja sen ydinaseet ovat äärimmäinen uhka Venäjän turvallisuudelle.

           Venäjän sotilasoperaatio Ukrainassa alkoi pian sen jälkeen kun Yhdysvallat oli hylännyt Venäjän vaatimuksen Ukrainan puolueettomuudesta ja senNato jäsenyyden kieltämisestä.  

       Venäjän hyökkäys Ukrainaan oli puolustautumista Nato jäsenyyden ja sen ydinaseiden tuomaa äärimmäistä eksistentiaalista uhkaa vastaan.

         Venäjä ei ole sijoittanut eikä ole sijoittamassa omia ydinaseitaan Yhdysvaltojen naapurimaihin. Ainoastaan Yhdysvallat haluaa sijoittaa aina vain lisää ydinaseita Venäjän naapurimaihin. Nato jäsenyys on portti siihen. Ei siis ole epäselvää mikä maa on hyökkääjä ja sodan aloittaja. Hyökkäyssodan aloittaja on yksin Yhdysvallat. 

       Suomen valtavirtamedioissa Ukrainan sodasta ei juuri käydä keskustelua, vaan esillä on lähes ainoastaan propagandaa, länsimielisiä, lapsellisia ja vääristyneitä näkemyksiä konfliktista.  Jopa rauhanlehdissä esitetään länsimielistä ja Venäjän vastaista propagandaa, mikä tukee vastakkainasettelua, vihollisuutta ja sotimista ja tekee rauhan saavuttamisen entistä vaikeammaksi.

        Valheiden jatkuva toistaminen oli tuttu propagandakeino jo Natsi- Saksassa.

        Väite Venäjän hyökkäyssodasta on sotapropagandaa. Sotaa käyvä maa Suomi käyttää sotapropagandaa kansalaisten pettämiseksi ja manipuloimiseksi. Heidän suostumustaan ja myöntymystään tarvitaan koska verorahat kanavoidaan yhä suuremmassa määrin äärimmäisen kallisiin ja turhiin aseisiin sekä Suomen turvallisuutta heikentävään Nato jäsenyyteen. Samoin valheita tarvitaan varusmiesten, reserviläisten sekä Ukrainaan lähtevien sotilaiden motivoimiseksi valmistautumaan ja osallistumaan lännen hyökkäyssotaan.

       Puolueettomat, totuudelliset ja rauhaa rakentavat näkökulmat yritetään vesittää leimaamalla niiden esittäjät Putinin kätyreiksi.             

        Useimmat länsimaat tukevat varauksetta Yhdysvaltojen sotasuunnitelmia. Suomi niiden joukossa osallistuu myös hyökkäyssodan aloittamiseen ja sotarikokseen. Tätä ei tietenkään kerrota kansalle. Jatkuvalla systemaattisella propagandalla asiat käännetään päälaelleen. Venäjästä tehdään hyökkääjä ja Ukrainan ja lännen väitetään puolustautuvan Venäjän aggressioita vastaan. 

           Suomi osallistuu hyökkäyssotaan Venäjää vastaan. Se on kansainvälisen oikeuden vastainen sotarikos. 

   Sotapropaganda, sodan lietsonta ja sotaan yllyttäminen ovat  kansainvälisen oikeuden vastainen rikoksia.

       Sotapropaganda on kansainvälisen oikeuden vastainen rikos.

      Ukrainassa käydään sijaissotaa, mikä tarkoittaa, että suurvallat käyvät epäsuoraa sotaa toisiaan vastaan maassa.

     Meille esitetään, että Venäjä on hyökkääjä ja Ukrainan sodan aloittaja ja että Ukraina puolustautuu länsimaiden tuella Venäjää vastaan. Asiat on käännetty päälaelleen. Kun asiaan perehtyy vähänkin pintaa syvemmältä, on ilmiselvää, että Yhdysvallat ja Nato ovat hyökkääjiä ja sodan aloittajia. Venäjä puolustautuu Ukrainassa lännen asettamaa Venäjän vastaista uusnatsihallintoa ja Yhdysvaltojen ja Naton aggressiota vastaan.

       Yhdysvallat aloitti sodan. Venäjä vedettiin sotaan, koska sen oli pakko toimia. Sen oli pakko puolustautua lännen asettamaa äärimmäistä uhkaa vastaan. Hyökkääjä on siten Yhdysvallat, ei Venäjä.

       Ukrainan sota on Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten käymä imperialistinen sota Venäjää vastaan.  

      Sotaa Venäjää vastaan Ukrainan kautta on suunniteltu huolellisesti vuosikymmeniä. Länsi provosoi tarkoituksellisesti Venäjän puolustautumaan ja hyökkäämään. Länsi on hyökkääjä. Länsi aloitti sodan.

Lue lisää aiheesta https://www.globalresearch.ca/lying-propaganda-phrase-russia-illegal-invasion-ukraine/5799997

lähteet

The Lying Propaganda-Phrase “Russia’s illegal invasion of Ukraine” Eric Zuesse Global Research, November 23, 2022

Debunking Lies About the War in Ukraine Eric Zuesse Global Research, December 01, 2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *