Suomen sotavalmistelut Venäjää vastaan

               Suomen Nato jäsenyyden todellinen tarkoitus

         Suomen puolueettomuus ja liittoutumattomuus ovat taannet rauhan Venäjän kanssa toisesta maailmansodasta saakka. Miksi sitten hallitus  muuttaa niin jyrkästi Suomen turvallisuuspoliittista asemaa vaarantaen siten rauhan ja vakauden pohjolassa? Suomen Nato jäsenyyttä ei tarvita puolustautumiseen. Venäjä ei olisi ollut uhka jos Suomi olisi jatkanut puolueettomuuden ja liittoutumattomuuden linjaansa.

        Suomen Natoon liittymistä perustellaan Venäjän ”hyökkäyksellä” Ukrainassa. Hallituksen propagandassa asia irrotetaan taustastaan ja ohitetaan Ukrainan uusnatsihallituksen ja maan Nato jäsenyyden tuoma uhka Venäjän turvallisuudelle.

          Mikä on Suomen ja Ruotsin Natoon liittymisen todellinen syy? Päätarkoitus ei ole puolustus, vaan uuden, vahvemman Venäjän vastaisen rintaman luominen pohjolaan. Tarkoitus on suuremman pelotteen luominen Venäjän uhkaamiseksi ja painostamiseksi. Sen tarkoitus on rakentaa tehokkaampi sotakoneisto, jota voidaan käyttää hyökkäyssotaan Venäjää vastaan.

         Nato on Yhdysvaltojen johtama sotakone. Se ei ole enää puolustusliitto, vaan sitä käytetään hyökkäystarkoituksiin, kuten olemme kaikki nähneet sen viime vuosikymmenien operaatioissa. Mitään todellisia uhkia Euroopan maita vastaan ei ole ollut. Eihän Naton sotaharjoituksia suinkaan järjestetä avaruusolioiden hyökkäystä vastaan. Ainoa sen vihollinen pohjolassa on Venäjä ja nykyään Natokin sanoo sen jo suoraan.

         Nato on vahvistanut 2021 yleissuunnitelman Venäjän eristämiseksi ja heikentämiseksi, strategisen suunnitelman Venäjän voittamiseksi suursodassa. Suomi haluaa liittyä Natoon tämän vuoksi. 

         Nato perustettiin aikanaan Varsovaan liiton vastapainoksi kommunismin lyömiseksi ja Venäjän vallan heikentämiseksi. Niitä tehtäviä se palvelee edelleen, vaikka Varsovan liitto on aikaa sitten hajonnut eikä Venäjän kommunismista ole paljoa jäljellä.

         Venäjän puolustautumista Ukrainassa käytetään nyt verukkeena kiihdyttää Venäjän vastaisia toimia ja sotavalmisteluja, jotka alkoivat jo kauan ennen sitä. Onhan kyse Yhdysvaltojen pitkän tähtäimen geopoliittisesta suunnitelmasta, jonka toteuttamiseen Suomi on osallistunut monin tavoin ainakin Naton ”rauhankumppanuudesta” lähtien.  

         Suomi osallistuu selkeästi Venäjän vastaisiin sotavalmisteluihin. Se on ostanut Yhdysvalloilta monien miljardien hyökkäyshävittäjät ja muuta aseistusta ennen näkemättömän paljon. Naton täysjäsenyys mahdollistaa hyvin suunnitellut ja tehokkaat sotaoperaatiot Yhdysvaltojen johdolla Venäjää ympäröivissä maissa ja kautta maailman. Suomalaiset valitut poliitikot ovat myönteisiä Naton harjoituksille ydinaseiden jakamiseksi. Nato-Natsit eivät välitä siitä, että niiden jakamisella rikotaan voimassa olevaa ydinaseiden levittämisen kieltävää sopimusta. Lisäksi he puoltavat ydinaseiden tuomista Suomeen. Katso https://www.globalresearch.ca/nato-wants-place-nuclear-missiles-finland-russian-border-finland-says-yes/5797399

         Natossa Suomesta yhdessä Ruotsin kanssa tulee jälleen uusi, entistä pahempi uhka Venäjän turvallisuudelle. Naton jäsenenä Suomesta tulee Venäjän vihollisvaltio. Nato tulee käyttämään Suomea Venäjän uhkaamiseen.    

         Venäjän ulkoministeriö on varoittanut Suomea ja Ruotsia siitä että Naton täysjäsenyydellä tulee olemaan vakavia sotilaallisia ja poliittisia seurauksia. Venäjän johto on moneen kertaan selkeästi sanonut Suomen johdolle, että se ei halua Natoa rajoilleen. Hakiessaan Naton jäsenyyttä Suomi ylittää Venäjän punaisen linjan. Liittymällä Natoon Suomi vaarantaa oman turvallisuutensa. Venäjä ei jätä vastaamatta siihen kohdistuviin uhkiin. Ukrainaan hyökättiin, koska Venäjä piti maan Nato jäsenyyttä uhkana turvallisuudelleen. Vaara sodan laajentumiseen pohjolaan kasvaa vastuuttoman ulkopolitiikkamme seurauksena.     

                 Kansalaisten pettäminen ja manipuloiminen

       Suomessa poliitikot, puolustusministeriö ja mediat pettävät kansalaisia esittämällä, että kyse on puolustautumisesta Venäjän uhkaa vastaan kun selvästi on menossa sotaan valmistautuminen Venäjää vastaan.

      Mitään Venäjän uhkaa ei ole ollut, mutta Suomen Natoon liittymisen jälkeen sellainen varmasti on. Venäjä voi olla uhka vain silloin kun se kokee itsensä uhatuksi. Koska Ukrainaa aseistettiin ja valmisteltiin Nato jäsenyyteen kovaa vauhtia Venäjää vastaan, Venäjä hyökkäsi sinne. Sama voi tapahtua Suomelle.

        Venäjä leimataan hyökkääjäksi Ukrainan sodassa, konfliktin tausta unohdetaan eikä kerrota, että syynä siihen oli aggressiivinen Naton laajentuminen ja lännen sotavalmistelut Venäjää vastaan.

         Venäjä puolustautumista Ukrainassa ja Itä-Ukrainan kansalaisten puolustamista siellä käytetään perusteluna edelleen kiristää Venäjän vastaisia pakotteita ja sillä perustellaan myös Suomen ja Ruotsin Natoon liittymistä.   

Ylen Tie Natoon propagandapätkässä näytetään ensin Venäjän armeijan marssia, sitten Putin julistaa osittaisen liikekannalle panon, mitä seuraa tuhokuvien sarja Ukrainasta. Lopuksi tulee presidentti Niinistön puheenvuoro: ”On kysytty, miten Venäjä näkee suomen Nato jäsenyyden. Vastaukseni on: te aiheutitte tämän, katsokaa peiliin.”  Tyypillinen, kaavamainen Venäjä syytös. Tällainen propaganda sopii vähä-älyisille, sellaisille kuin mitä maamme johdossa on. Nato maiden johtajien ei muka tarvitse itse katsoa peiliin. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on suurin uhka Suomen kansalliselle turvallisuudelle. Hän ja hänen Nato-Natsi liittolaisensa vievät meidät suin päin kohti sotaa Venäjän kanssa      

      Natosta ja Naton laajentumisesta esitetty on useimmiten Nato myönteistä vastuutonta propagandaa. Nato itsessään on valtava propagandakoneisto ja sen komentajien ja pääsihteerin puheet ovat suurimmaksi osaksi valhetta. Nato keksii aina uusia vihollisia oikeuttaakseen olemassaolonsa ja se luo yhä uusia konflikteja ja aloittaa yhä uusia sotia ja estää siten maailmanrauhan saavuttamisen.

      Syyttämällä kaikesta Venäjää yritetään oikeuttaa lännen aggressio ja sotatoimet Venäjää vastaan. Hyökkäyssodan suunnitteleminen ja aloittaminen on YKn peruskirjan vastainen sotarikos, mihin länsimaat syyllistyvät.          

        Kaikilla lännen aggressiivisilla toimilla Venäjää vastaan ei ole minkäänlaisia todellisia perusteita eikä mitään oikeutusta. Kyse on sodan lietsonnasta, kansainvälisen lain ja YKn peruskirjan rikkomisesta.   

Kuten aina sodankäynnin oikeuttamiseksi esitetään yleviä perusteluja. Meille valehdellaan, että Venäjä on diktatuuri ja että puolustamme vapautta, demokratiaa, ihmisoikeuksia ja oikeusvaltiota. Länttä luonnehtii nykyään kuitenkin yhä enemmän suuryritysvalta ja plutokratia, rikkaiden valta. Lännessä vallitsee täysi laittomuus, totalitarismi ja alaston fasismi. Tiukentuva sensuuri kaikissa valtavirtamedioissa ja internetissä on selvä osoitus totalitarismista. Mitään todellista kansanvaltaa meillä ei ole ollut pitkiin aikoihin. Surullista kyllä, länsi on täysin rappiolla, se on menettänyt kaikki arvonsa. Sodissa, kuten nykyisessä Venäjän vastaisessa hyökkäyksessä, kyse on kuitenkin aina toisen maan resurssien hyödyntämisestä ja sen rikkauksien ryöväämisestä.  

       Hallituksen ja median propagandan tarkoitus on saada kansalaiset mukautumaan ja sopeutumaan ja estää heitä nousemasta vastarintaan. Sen tarkoitus on myös saada heidät hyväksymään taloudellisen ja muun kevyen sodankäynnin valtavat kustannukset, militarismi ja verovarojen kanavoiminen Yhdysvaltojen sotateolliselle ryhmittymälle. Propagandan tarkoitus on pitää rauhanliike matalana, vasemmisto alhaalla ja estää ympäristöliikettä heräämästä siihen, että militaristisissa, velkavetoisissa ja pankkeja lihottavissa valtioissa ei koskaan voida kunnioittaa ympäristöä ja estää luonnon kiihtyvää tuhoa. Propagandan tarkoitus on myös lietsova kansalaisissa vihaa Venäjää kohtaan, joka voidaan kanavoida tulevassa suunnitellussa sodassa. Suomalaisia on kuulemma lähtenyt jo sotimaan Ukrainaan lännen tukeman uusnatsihallinnon puolesta Venäjää vastaan.

        Kansalaiset joutuvat kärsimään kaikki asevarustelun sekä taloudellisen ja aseellisen sodankäynnin valtavat kustannukset ja haitat. Niihin sisältyvät myös pakolaisvirta Ukrainasta – jälleen uudesta lännen imperialismin ja sodankäynnin tuhoamasta maasta. Ukrainan sota ja Venäjän vastainen monenmuotoinen sodankäynti voivat kestää ainakin seuraavat kymmenen vuotta ellei ydinsota puhkea ennen sitä. Sinä aikana Suomenkin yhteiskuntaa ja taloutta odottaa äärimmäinen alasajo ja rappeutuminen elleivät sitten kansalaiset nouse maatamme hallitsevia fasisteja vastaan.     

      Sodista ja konflikteista hyötyy eniten Yhdysvaltojen sotateollinen ryhmittymä aivan kuten uudesta odotettavissa olevasta konfliktipesäkkeestä Suomen, Ruotsin ja Venäjän välillä. Se tulee myymään yhä enemmän aseita Nato jäsenilleen pohjoismaissa.

       Entä kuka räjäytti kaasuputket Itämerellä?  Oleellinen kysymys on aina kuka hyötyy.  Yhdysvallat haluaa varmasti katkaista kokonaan Euroopan riippuvaisuuden Venäjän energiasta myydäkseen sille omaa energiaansa. Ei kai nyt Venäjä tuhoaisi omaa tulonlähdettään. Sabotoiko ”liittolaisemme”  Suomen rahoittamaa infrastruktuuria? Vahvoja todisteita on siihen suuntaan. Katso

https://www.21cir.com/2022/10/who-profits-from-pipeline-terror/

https://www.globalresearch.ca/u-s-act-of-war-against-the-european-union-did-president-biden-order-the-terror-attack-against-nord-stream/5794878

https://www.globalresearch.ca/more-evidence-points-us-nato-sabotage-nordstream/5795028               

                       Suomen fasismi ennen ja nyt              

         Tämän päivän asetelma muistuttaa hyvin paljon toisen maailmansodan aattoa. Samankaltaiset Venäjän vastaiset sotavalmistelut ovat menossa kuin silloin. Toisessa maailmansodassa Suomi soti Hitlerin johtaman Saksan kanssa Neuvostoliittoa vastaan. Tällä kertaa pitkän ajan kuluessa on rakennettu laajempi rintama Venäjän lyömiseksi. Natsi-Saksan ja sen eurooppalaisten liittolaisten sijasta Venäjän vastaisen aggression takana ovat nyt Yhdysvallat, Nato ja koko EU. Johtaako lännen johtaja Yhdysvallat Nato alaistensa kanssa meidät kolmanteen maailmansotaan?   

        Suomen kansalaisten pitäisi vapautua harhakuvitelmista. Viime sodassa me emme olleet viattomia uhreja, jotka ajautuivat sotaan. Me olimme syyllisiä, hyökkääjiä ja sotarikollisia. Saimme ansiomme mukaan: tuhansia sotilaita ja siviilejä vammautui ja menehtyi, menetimme kymmenen prosenttia maamme pinta-alasta, maksoimme raskaat sotakorvaukset ja jouduimme pitkiksi ajoiksi naapurimaamme holhoukseen.         

       Ennen sotaa emme välittäneet Venäjän turvallisuustarpeista, kuten emme nytkään hakiessamme Naton jäsenyyttä, eiväthän hyökkääjät sitä koskaan tee. Suomen johto koostuu sotarikollisista tänäkin päivänä, koska osallistumme monimuotoiseen kevyeen sodankäyntiin Venäjää vastaan ja valmistaudumme yhä paremmin suoraan aseelliseen sotaan. YKn peruskirjan mukaan hyökkäyssodan aloittaminen on sotarikoksista vakavin.        

        Fasismi on jälleen nousussa länsimaissa ja Suomessa. Toisessa maailmansodassa Suomi oli Natsi-Saksan läheinen liittolainen. Tällä kertaa Suomi on liitossa Ukrainan uusnatsihallinnon kanssa, lähettää sinne aseita ja osallistuu siten epäsuorasti sotaan Venäjää vastaan. Toimimme tiivisti yhdessä Saksan ja EUn, USAn ja Naton fasistien kanssa.  

       Kansalaisten pitäisi tajuta, että Yhdysvaltojen johtama länsimainen järjestelmä on ongelma. Nato on ongelma. EU on ongelma. Länsimaiden korruptoituneet, totalitaristiset ja fasistiset hallitukset ovat ongelma. Suomen hallitus on ongelma. Tarvitsemme vallanvaihtoa niissä. 

      Fasismi on yhteinen vihollisemme. Venäjä auttaa meitä jälleen fasismin vastaisessa taistelussa kuten toisessa maailmansodassa. 

                Suomen ja Venäjän välinen uusi sota

        Suomen johtajilta on järki himmennyt. Kuinka he voivat uskoa, että sotaan osallistuminen naapurimaa Venäjää vastaan on hyvä idea? Kuvittelivatko he, että Venäjä antautuu, että se ei puolustaudu ja että siellä tapahtuisi lännen toivoma vallanvaihto? He uskovat, että Venäjästä voitaisiin tehdä lännelle alamainen ja että voisimme vielä elää Yhdysvaltojen johtamassa yksinapaisessa maailmanjärjestelmässä. Länsi yrittää epätoivoisesti säilyttää hiipuvan hegemoniansa, siitä nykyisessä konfliktissa on pohjimmiltaan kyse     

      Putin on todellinen johtaja, joka on nostanut maan Jeltsinin aikaisesta rappiotilasta takaisin suurvallaksi.

      Venäjän karhu on nyt ärsytetty ja äkäinen. Putin on määrännyt osittaisen liikekannallepanon maassa ja se valmistautuu sotaan.          

        Yhdysvaltojen ja Naton suunnittelema ja ajama aseellinen sota Venäjää vastaan ei ole mitenkään voitettavissa. Venäjä puolustautuu, jos muut keinot eivät auta, niin ydinaseilla, kuten Purin on varoittanut. Jos länsi jatkaa hyökkäystään, siitä tulee ennen pitkää ydinsota, joka tuhoaa kaikkien elämän mahdollisuudet.

       Ilmeisesti vastauksena presidentti Putinin puheeseen (Lue lisää Lännen hyökkäys Venäjää vastaan) ja hänen määräämäänsä osittaiseen liikekannallepanoon presidentti Niinistö arvelee lokakuun alussa, että Suomen turvallisuus ei ole uhattuna. Ei ole vakuuttavaa. Venäjän toimista ei päätetä Suomessa. Turvallisuutemme heikentyy koko ajan kovaa vauhtia. Hallituksen pitäisi ryhtyä toimiin, että Ukrainan sota ei laajene, tehdä kaikkensa rauhanneuvottelujen aikaansaamiseksi ja allekirjoittaa heti ydinaseiden vastainen sopimus. Äärimmäisen typerä ja vastuuton Nato jäsenyyden hakeminen pitäisi välittömästi perua. Sen sijaan kaikki hallituksen toimet kuten Nato jäsenyyden hakeminen, aseiden lähettäminen Ukrainaan (jo yhdeksäs lasti lähdössä) sekä monenlaiset jo pitkään jatkuneet Venäjän vastaiset ja vihamieliset toimet vain kiihdyttävät konfliktia ja lisäävät mahdollisuutta, että sota laajenee Suomeen.

       Suomi on Venäjän kannalta ja puolueettomasti asiaa tarkastelleen hyökkääjävaltio eikä se jätä vastaamatta siihen.      

       Länsimaisen ideologian ja propagandan lumoissa olevat poliitikkomme, turvallisuus asiantuntijamme ja kenraalimme vievät meitä kohti täyttä aseellista sotaa.

       Johtajamme eivät välitä kansalaistensa turvallisuudesta. On niin paljon tärkeämpää palvella orjamaisesti Yhdysvaltojen intressejä ja mielipuolisia suunnitelmia koko maailman valloittamisesta. Useimmat länsimaat, mukaan lukien Suomi, ovat täysin antautuneet ja luopuneet itsenäisyydestään ja itsemääräämisestään. Niiden ulkopolitiikkaa ohjaavat Yhdysvallat, EU ja Nato. Missään ei näytä tulevan vastaan rajaa, missä sanotaan ei.  

         Ovatko Suomen johto ja kansalaiset niin typeriä ja ajattelemattomia, että he ansaitsevat uuden sodan Venäjän kanssa? Eikö viime sodasta saatu opetus riittänyt?  

        Suomi on etulinjassa, täysin eri asemassa kuin muut pohjoismaat, koska ainoastaan sillä on pitkä yhteinen maaraja Venäjän kanssa. Lisäksi maan pääkaupunki ja monet sille strategisesti tärkeät alueet sijaitsevat lähellä rajaamme. Suomesta ja Suomen kautta on aikaisemmin hyökätty Venäjälle. Lue lisää Natossa sota Venäjän kanssa uhkaa meidän kaikkien turvallisuutta

       Modernin ydinasearsenaalin ja muiden tehokkaiden aseiden omaavaa supervaltaa vastaan Suomella ei ole mitään mahdollisuuksia. Venäjällä on maailman toiseksi suurin armeija. Ei auta mitään vaikka kaikki pohjoismaat kuuluisivat Natoon ja vaikka saisimme miten paljon sotilasapua Natolta.   Sotaan joutuminen on se suurin katastrofi. Naton viides pykälä, ns. turvatakuut, ei merkitse mitään, koska liittolaisten antama tuki ainoastaan kiihdyttää sotaa juuri kuten Ukrainassa näemme. Suomi tuhoutuisi täysin sellaisessa sodassa    

       Suomea voi odottaa Ukrainan kohtalo. Ukraina näyttää meille mitä voi tapahtua Venäjän naapurivaltiolle, joka alkaa yhdessä Naton kanssa rakentamaan sinne sotakoneistoa sitä vastaan.

         Nato tulee käyttämään Suomea hyväkseen Venäjän uhkaamisessa. Yhdysvaltojen johto ei välitä Suomen kansasta eikä siitä, että heistä voi tulla tykinruokaa kuten ukrainalaisista. Eikä näytä välittävän oma hallituksemmekaan.   

        Käsittämätön voi tapahtua: rauhallinen elämämme päättyy ja Venäjä hyökkää Suomeen jälleen aivan kuten toisen maailmansodan aattona.    Emme enää voisi vastaanottaa sotapakolaisia lukuisista Yhdysvaltojen ja Naton tuhoamista maista koska meistä itsestämme tulisi sellaisia.  

        Venäjä pyrkii eliminoimaan maahansa kohdistuvan uhan lopullisiksi ajoiksi. Meitä voi odottaa jälleen tappio, nöyryytys ja tuho ennen näkemättömässä mitassa.  Venäjä voi ottaa Suomen jälleen holhoukseensa. Kenties maamme tai ainakin puolet siitä liitetään vielä takaisin Venäjään Ukrainan alueiden tapaan jos täällä on enää mitään elinkelpoista sodan aiheuttaman tuhon tai ydiniskun jäljiltä. Kukaan ei tiedä mitä tulee tapahtumaan. Joka miekkaan tarttuu, miekkaan hukkuu.

         Arvostettu sotilasasiantuntija ja YK:n asevalvonnan tarkastaja Scott Ritter varoittaa suomalaisia Naton jäsenyydestä videohaastattelussa 15.4.2022. (Video ei ole enää saatavilla sensuurin vuoksi). Hänen mukaansa Venäjä ei tule ikinä hyväksymään Suomen Nato täysjäsenyyttä. ”Venäjän ja entisen Neuvostoliiton kanssa vuosikymmeniä kestäneestä puolueettomuudesta, joka takasi rauhanomaisen rinnakkaiselon lähellä Pietaria ja Kuolan niemimaata, ei voi äkillisesti luopua, ilman että kärsii vakavia seurauksia.” Naton osana Suomen armeijan yksiköistä tulee Pietarin läheisyydessä uhka, joka täytyy eliminoida. Ritter ennustaa, että Venäjä tulee tekemään yleisen liikekannallepanon (jo toimeenpannun osittaisen jatkoksi) valmistautuen sotaan Suomea vastaan. Mikä tahansa Suomen armeijan yksikkö, joka nähdään uhkana Kuolan niemimaalle, tullaan tuhoamaan. Suomen asevoimat todennäköisesti neutralisoidaan. ”Venäläiset tuhoavat Suomen modernina yhteiskuntana samalla tavalla kuin he tuhosivat Ukrainan modernina valtiona.” Lähde mvlehti .net /2022/04/18/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *