Suomen ja Ukrainan Nato jäsenyys

        Suomen ja Ukrainan tilanne Natoon hakeutumisessa ja geopoliittinen asema muistuttavat hyvin paljon toisiaan. Suomi on Ukrainan kaltainen strategisesti tärkeä alue, jolla on pitkä yhteinen maaraja Venäjän kanssa ja jonka kautta on myös aikaisemmin hyökätty Venäjälle. 

        Miten Suomen Natoon liittyminen muka lisäisi turvallisuutta? Juuri Natoon liittymisen takia Ukrainaan hyökättiin. Onko myös Suomeen lähitulevaisuudessa odotettavissa Venäjän hyökkäys? Suomen päättäjien sokeus kummastuttaa. He eivät taida ymmärtää tilanteen vakavuutta. He pelaavat Venäläistä rulettia Yhdysvaltojen ja Naton sotahullujen kanssa.

        Suomen Nato jäsenyydestä ei ole puolustuksellisia hyötyjä. Venäjä ei olisi ollut uhka, jos Suomi olisi jatkanut puolueettomuuden ja liittoutumattomuuden linjaansa. Suomi ei pärjäisi sodassa suurvalta Venäjää vastaan edes Natossa liittolaistensa tuella. Sota olisi joka tapauksessa äärimmäisen tuhoisa. Miksi siis Naton jäsenyyttä haetaan? Tulin pian siihen selkeään järkyttävään johtopäätökseen, että se tehdään Venäjän ärsyttämiseksi, juuri kuten Ukrainassakin tehtiin.

Toisessa maailmansodassa Suomi oli Natsi-Saksan läheinen liittolainen Venäjän vasataisessa sodassa. Tällä kertaa Suomi on liitossa Ukrainan uusnatsihallinnon kanssa, lähettää sinne aseita ja osallistuu siten epäsuorasti jälleen sotaan Venäjää vastaan. Suomen hallitus seuraa Ukrainan uusnatsihallinnon jalanjälkiä ylittäessään röyhkeästi Venäjän punaisen linjan. Yhdysvallat ja sen Nato liittolaiset saivat ukrainalaiset taistelemaan Venäjää vastaan, nyt ne yrittävät samaa suomalaisten kanssa. Ukraina on raunioina ja sotatilassa. Kannattiko maan alkaa provosoimaan Venäjää ja rakentaa vihollisuutta sitä vastaan? Miten se Suomelle kannattaisi?  Kuten Ukrainassa, hallituksemme on täynnä maanpettureita, jotka toimivat ensi sijassa Yhdysvaltojen eivätkä oman maansa puolesta.

       Tässä maassa yhdessä Ruotsin kanssa rakennetaan nyt Ukrainan kaltaista uutta rintamaa ja konfliktialuetta pitkiksi ajoiksi eteenpäin. 

        Natoon liittyminen ei siis ole missään tapauksessa Suomen kansallinen etu. Hallituksemme sotaisan ja vastuuttoman ulkopolitiikan seurauksena kansalaisten turvallisuus, elintaso, palvelut ja energiavarmuus heikkenevät koko ajan kovaa vauhtia.

        Globaali voimaeliitti hallitsee Natoa, joka ajaa maailman maita asevarusteluun ja suunniteltuihin sotiin.

       Hallitus toimii kaikissa tärkeissä päätöksissään kuten uudessa maailmanjärjestyksessä kuuluukin: palvellen suurpääomaa ja voimaeliittiä ohittaen kansalliset edut ja kansalaistensa tarpeet. Hallituksemme on valmis uhraamaan maansa, kansansa ja kansalaisensa globaalin eliittimafian pahojen suunnitelmien vuoksi. Nämä käytännössä ajavat ihmiskuntaa kolmanteen maailmansotaan, joka voi helposti muuttua ydinsodaksi.

   lähteet

Finland and Sweden’s ‘Suicide Pact’ for US-NATO Agenda to Counter Russia Timothy Alexander Guzman Global Research, May 18, 2022

Whose Security? Sweden, Finland, NATO’s Expansion Towards Russia Kim Petersen Global Research, April 17, 2022

Lue lisää Natossa sota Venäjän kanssa uhkaa meidän kaikkien turvallisuutta

Mistä Ukrainan sodassa oikein on kyse?

Suomen vaarallinen ulko- ja turvallisuuspolitiikka

Epäitsenäinen Suomi hakee Naton jäsenyyttä pikavauhdilla sen ilmeisista haitoista piittaamatta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *