Suunnitelma ihmiskunnan orjuuttamiseksi

Pandemiat ovat uusi keino yhteiskuntien ja kansantalouksien muokkaamiseen ylikansallisen kapitalistisen luokan, finanssi eliitin ja teknokraattien intressien ja suunnitelmien mukaisesti. COVID-19 on CIAn johtama sotaoperaatio. Aseiden sijasta sotaa käydään viruksilla ja rokotteilla.

Meillä on pandemia ja brutaalit ja tuhoisat toimet muka sen rajoittamiseksi koska tietyt, globaalisti hyvin vaikutusvaltaiset eturyhmät halusivat sellaiset.

        Pandemiaa käytetään peitteenä ja verukkeena täysin poliittiselle hankkeelle perustaa uusi totalitaristinen maailmanjärjestys. Katso https://www.globalresearch.ca/the-world-health-organization-is-a-one-world-government/5777585

     Globalistit ja teknokraatit käyttävät pandemiaa perusteluna ajaa läpi suuri uudelleen asetus, neljäs teollinen vallankumous.          

      Viimeksi valheellisin perustein aloitettu ns. terrorismin vastainen sota toimi vallanpitäjien ja sotateollisen kompleksin työkaluna kaventaa kansalaisvapauksia ja rakentaa poliisivaltioita ympäri maailman. Tänään tarkoituksella luodut pandemiat ja toimenpiteet niiden ”torjumiseksi”  ovat hallitsevan ja omistavan luokan uusi nerokas väline luokkasotaan, vallan ja varallisuuden keskittämiseen,  demokratian kaventamiseen, kansalaisoikeuksien heikentämiseen ja väestön hallintaan.     

         Pandemiat ovat uusi keino yhteiskuntien ja kansantalouksien muokkaamiseen ylikansallisen kapitalistisen luokan, finanssi eliitin ja teknokraattien intressien ja suunnitelmien mukaisesti.       

       Pandemioiden nojalla globaalin poliisivaltion rakentamista ja vahvistamista jatketaan tavoitteena täysi totalitarismi. 

       Väärien  pandemioiden luominen ja niiden ”torjunta” rokotteilla ja muilla kammottavilla  keinoilla ovat  vallanpitäjien bioterrorismia maailman kansoja vastaan. Aseiden sijasta sotaa käydään nyt viruksilla ja rokotteilla. Rokotteita käytetään bioaseina, väestön hallinnan ja väestömäärän vähentämisen välineinä.    

        Valheellista terveyshätätilaa käytetään keinona maailman resurssien, vaurauden ja ihmisten hallitsemiseksi.

        Pandemiaa ja koordinoitua vastausta pandemiaan käytetään välineenä  maailman varallisuuden uudelleen jakamiseen ja  perusteena globaalin finanssijärjestelmän rukkaukseen digitaalirahan kautta, tietenkin rikkaiden eduksi kuten aina.

        Virus uhkaa taas pidetään perusteena kaikenlaisille rajoitus- ja sortotoimille ja keinona uuden totalitaristisen maailmanjärjestyksen luomiseen.       

       Uusia pandemioita suunnitellaan ja niihin valmistaudutaan. Sellaiset eivät tuosta vain synny jostakin vaan ne luodaan tarkoituksellisesti kuten nykyinenkin. Katso https://www.globalresearch.ca/video-the-plan-who-plans-to-have-10-years-of-pandemics-2020-2030-proof-that-the-pandemic-was-planned-with-a-purpose/5782105

Bill Gates kutsui Davosissa nykyistä pandemia ykköseksi ja hän viittasi tuleviin vielä vaarallisempiin pandemioihin  2  ja 3. Vuosikymmeniä rokotusohjelmia kehitysmaissa toteuttanut Gates tietää mistä puhuu. Mitä enemmän ihmisiä rokotetaan, sitä todennäköisempää vaarallisten epidemioiden ja pandemioiden syntyminen on. Jo nyt nähdään tilastoista että juuri eniten rokotetuissa maissa on eniten korona infektioita.

       Korona kriisi on uusi terrorismin vastainen sota, se on hybridisodankäynnin ja valloituksen väline. Katso kirjoitukseni Korona totalitarismi

                                         COVID-19 on CIAn johtama sotaoperaatio

        Uusia viruksia ja bioaseita tutkitaan ja kehitetään Yhdysvaltojen rahoittamissa laboratorioissa ympäri maailman. CIA on pitkään ollut kiinnostunut viruksista ja rokotteista ja on ollut mukana niiden kehittelyssä. Yhdessä CIAn ja armeijan kanssa sairauksien torjunta virasto (CDC) tutkii ja kehittää sekä viruksia että rokotteita biologiseen sodankäyntiin.

Vahvat todisteet viittaavat siihen että SARS-CoV-2  on (joko vahingossa tai tarkoituksella) karannut Wuhanissa sijaitsevasta laboratoriosta, jossa toteutettiin  CDCn  ja Faucin rahoittamaa tutkimusta. Sama henkilö, joka on johtavassa asemassa korona viruksen torjunnassa rokotteilla ja muilla keinoilla, saattaa olla vastuussa koko pandemian alulle panemisesta. Aihetta on käsitelty seikkaperäisesti Mercolan ja Cumminsin  teoksessa The truth about COVID-19 : exposing the great reset, lockdowns, vaccine passports, and the new normal.

        Robert Kennedyn uusi kirja “The Real Anthony Fauci” Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health kertoo miten Fauci on yrittänyt suunnilleen joka neljäs vuosi saada pandemian syntymään, esimerkiksi lintuinfluenssa (2005), sikainfluenssa (2009) ja zikavirus (2015-2016), uusien rokotteiden markkinoimiseksi ja lääketeollisuuden voittojen kasvattamiseksi. Hän omistaa useita rokotepatentteja ja kerää rojalteja rokotteiden myymisestä. Kaikkien edellä mainittujen todettiin olleen vääriä hälytyksiä ja pseudopandemioita. Uuden koronaviruksen kohdalla hän viimein onnistui.

         Kennedyn kirja valaisee tarkasti myös CIAn osuutta korona kriisissä. Hänen mukaansa järjestön vaikutus voidaan nähdä kaikkialla korona kriisin suunnittelussa, massiivisessa propagandakampanjassa, manipulaatiotekniikoissa ja tuhoisissa toimenpiteissä kuten sulkutiloissa ja bioaseilla tapahtuvissa joukkorokotuksissa.  COVID-19 on CIAn johtama sotaoperaatio.

       Kennedyn mukaan Yhdysvaltojen ja myös muiden maiden tiedustelupalvelut ovat hallinneet COVID-19 sotaprojektia alusta saakka. Tiedämme, että CIA pääasiassa suunnittelee ja tekee vallankaappauksia. Ensi kertaa sellaista yritetään nyt globaalissa mittakaavassa! Korona kriisi on etukäteen suunniteltu ja hyvin harjoiteltu CIAn johtama operaatio hävittää maailman maista demokraattinen hallintomalli ja perustaa globaali tyrannia pakkorokotuksineen. 

      Olemme sotilasoperaation kohteena, joka on naamioitu terveyskriisiksi ja pandemiaksi. 

       Tässä yhteydessä kannattaa muistaa, että kylmän sodan aikana Suomessa ja Euroopassa eri maiden tiedustelupalvelut tekivät yhteistyötä demokraattisen päätöksenteon ulkopuolella perustaen Naton salaisia armeijoita.

                        orjuus vai vapaus

       Ihmiset  pyritään kouluttamaan tottelevaisuuteen ja hyväksymään uusi normaali missä korona kriisi jatkuu vuodesta toiseen vailla perusteita ja missä  sen varjolla määrätään aina uusia kammottavia toimenpiteitä. Meitä ohjataan  kohti autoritaarista ja totalitaristista yhteiskuntaa.    

        Valtaapitävät testaavat harjoiteltuja menetelmiään manipuloida, alistaa ja sortaa kansalaisia.  He seuraavat tarkasti miten heidän historian suurin väestönhallintakokeensa etenee. Joukkorokotusten kautta ihmiset on manipuloitu myös osallistumaan laittomaan ihmiskokeeseen. Rokotteiden kehittäjät tietävät kaikki niiden haitat, mutta niitä ei kerrota meille, lääkeyhtiöt tunnetusti salaavat epäedulliset tiedot. 

        Kun vallanpitäjät huomaavat kuinka herkkäuskoisia ja mukautuvia ihmiset ovat ja kuinka helppoa heitä on manipuloida ja hyväksikäyttää, heidän on helppoa ottaa suunnitellut seuraavat ja sitä seuraavat askeleet kuten rokotepassien käytön laajentaminen, pakkorokotukset koko väestölle, digitaalinen kaiken kattava henkilökortti, ihon alle laitettava mikrosiru,  ihmisten kytkeminen 5G verkon kautta koneen osaksi (transhumanismi)  globaaliin valvonta- ja hallintajärjestelmään, internetin täydellinen sensuuri –   täysi totalitarismi ja orjuus ihmiskunnan enemmistölle. 

        Itävalta on määrännyt pakkorokotukset koko väestölle. Saksa on ottanut käyttöön korona passit ja jatkaa autoritaarista linjaansa. Suomi on Itävallan ja Saksan tapaan natsismin tiellä. Heil Hitler! Historia toistaa tässäkin itseään. Tanskan ratkaisu on valopilkku pimeyden keskellä. Tanskan parlamentti päätti äskettäin, että kaikki korona toimenpiteet päätetään Lokakuun ensimmäisenä päivänä. Kansalaisilta ei enää edellytetä maskien käyttöä, testit lopetetaan, niiden tuloksia kysytä eikä heidän tarvitse todistaa ovatko he rokotettuja vai eivät.   

https://www.globalresearch.ca/denmark-abolishes-all-corona-measures/5753954

         Mitä enemmän tottelemme ja mukaudumme, otamme rokotteita ja  käytämme maskeja ja rokotepasseja, sitä enemmän valtaa annamme meitä huijaaville, hyväksikäyttäville ja orjuuttaville tahoille.

        Noudattamalla kyselemättä ylhäältä tulevia ohjeita vahvistamme valhetta  ja osallistumme epäsuorasti lähimmäistemme manipuloimiseen ja vahingoittamiseen ja rikokseen ihmisyyttä ja ihmiskuntaa vastaan. 

       Kyse ei ole terveyskriisistä, joka on valhe ja petos, vaan poliittisesta ja yhteiskunnallisesta kriisistä. 

         Kyseessä on äärioikeiston, fasistien, globalistien, finanssi eliitin ja teknokraattien vallankaappausyritys.           

          Käynnissä on suuri yhteiskunnallinen muutoshanke demokratian hävittämiseksi ja totalitarismin perustamiseksi. 

       Kyseessä on saatanallinen suunnitelma ihmiskunnan orjuuttamiseksi. 

       Kyseessä on myös lääketeollisuuden törkeä hyökkäys ihmiskunnan terveyttä vastaan. 

       Tämä on testi kansalaisille: olemmeko kelvollisia orjuuteen vai vapauteen, onko meillä tulevaisuudessa vapaa ja demokraattinen, vai alistava ja totalitaristinen yhteiskunta. 

       Meitä kansalaisia, oikeuksiamme, perustuslakia ja demokratiaa vastaan hyökätään, joten meidän on puolustauduttava ja aktivoiduttava poliittisesti. ”Jos emme käytä oikeuksiamme, menetämme ne.” (Maria Ressa, filippiiniläinen journalisti).

       On pakko tapahtua kansanjoukkojen yhteiskunnallinen valveutuminen ja poliittinen herääminen. Muuten meistä tulee ali-ihmisiä ja orjia uudessa uljaassa totalitaristisessa maailmassa. Muuten olemme tuomittuja tottelemaan ja palvelemaan globaalia hallitsevaa ja omistavaa luokkaa.         

     Toivon että antamaani informaatiota välitetään eteenpäin ja että kirjoitustani jaetaan.  

lähteet

Introduction to “The Real Anthony Fauci” Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health By Robert F. Kennedy Jr Global Research, December 01, 2021 The Unz Review 30 November 2021

 “The Real Anthony Fauci” by Robert F. Kennedy Jr. By Robert F. Kennedy Jr Global Research, August 25, 2021 LewRockwell.com 23 August 2021

Robert Francis Kennedy, Jr.’s Heroic Resistance to the CIA’s Continuing COVID Coup d’état By Edward Curtin Global Research, December 08, 2021

  Denmark Abolishes All Corona Measures By Free West Media Global Research, August 25, 2021 Free West Media 9 August 2021

Mercola, Joseph; Cummins, Ronnie The truth about COVID-19 : exposing the great reset, lockdowns, vaccine passports, and the new normal Chelsea Green Publishing 2021. (Kirja on lainattavissa Jyväskylän kaupunginkirjastosta).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *