Transhumanismi

       Teknokraattien ja Maailman talousfoorumin ajama transhumanismi ei ole tulevaisuuden visio. Käynnissä on suureksi osaksi salainen transhumanistinen ohjelma, jota toteutetaan rokotteiden ainesosien ja tietoliikenneverkkojen kautta. Siihen sisältyy ihmisen ja koneen yhdistäminen ja ihmisen liittäminen osaksi internetiä ja asioiden internetiä sekä tekoälyä.  

       Julkilausuttuna tavoitteena on digitaalisten, teknisten ja biologisten järjestelmien yhdistäminen sekä ihmisen fyysisen, digitaalisen ja biologisen identiteetin sulautuminen. Ihmiskehoon ympätään siis sille vieraita digitaali- ja nanoteknologioita ja sähkömagneettisia järjestelmiä. Lisäksi ihmiseen ympätään vieraita muiden lajien geenejä tai täysin keinotekoisesti muokattuja geenejä.

       Järjestetyn korona kriisin tarkoituksena ei ole koskaan ollut ihmisten terveyden suojeleminen. Sen  päätarkoituksia on aina ollut toteuttaa globaali ”bioturvallisuus” suunnitelma, transhumanistinen ohjelma sekä perustaa samalla kaiken kattava hallinta- ja tappoverkko. 

         “Laajennettu ihminen” on jo osa hallitusten ja puolustusteollisuuden laajempaa digitaalisesti yhdistetyn maailman  agendaa. Rokotteet kehittänyt ja valmistuttanut Darpa osallistuu voimakkaasti hankkeeseen.   

      Tiedämme jo että koronarokote sisältää paljon nanoteknologia sekä siihen perustuvaa aseteknologiaa sekä jäljitys ja valvontateknologiaa.  Ihmisen tietoverkkoon yhdistävä grafeeni mainitaan ainakin kiinalaisessa rokotteessa, muissa rokotteissa se on salaisena ainesosana. Rokotetut ovat tietämättään ja tahtomattaan jo yhdistetty kännyköihin, tietokoneisiin, robotteihin ja tekoälyyn.    

          Koronarokotteisiin salaisesti  lisätyllä nanoteknologialla pystytään yhdessä sähkömagneettisen säteilyn kautta muuttamaan ihmisen aivotoimintaa  ja käyttäytymistä. Ihmisistä voidaan muokata ulkoapäin ohjattavia zombeja. Epäillään että Darpa tekee jo mielenhallintakokeiluja.         

       Rokotteet on suunniteltu toimimaan käytössä olevan tietoverkon lisäksi 5G verkon kanssa, joka on samalla myös asejärjestelmä. Katso 5G ja koronarokote asejärjestelminä. Asiantuntijan lausunto.

        Bill Gates ja GAVI ovat pääasiassa suunnitelleet digitaalisen henkilötunnuksen Agenda ID2020. Nyt ja tulevaisuudessa tunnus voidaan istuttaa ihmisiin rokotteen mukana. Se sisältää valtavan määrän ihmisen henkilökohtaisia tietoja ja se on yhteydessä tietokoneisiin, robotteihin ja algoritmeihin. Lue lisää https://www.globalresearch.ca/coronavirus-causes-effects-real-danger-agenda-id2020/5706153

        Transhumanistisen siirtymän ensimmäinen vaihe on käynnissä.  Koronarokotteen kautta tapahtuu  salainen ihmisen kloonaus ja geenien muokkaus. Ihmisen omia geenejä poistetaan ja häneen ympätään mm. hyönteisten ja koiran geenejä sotilaallisiin ja muihin hämäriin tarkoituksiin.  Ihmisistä tehdään eri lajien geenejä sisältäviä hybridejä. Rokote sisältää geenimuokattuja organismeja kuten polyyppeja ja loisia. En jaksanut enempää tutkia näitä kammottavia asioita. Tarkemman kuvan saamiseksi Dr Aryana Loven sivustolta niistä löytyy paljon tietoa. Katso esim. https://ambassadorlove.wordpress.com/2021/11/01/transgenic-hydras-parasites-a-biological-weapons-system-for-rapid-human-cloning/                  

        Edustuksellisissa demokratioissa kautta maailman tämä kaikki tapahtuu salakähmäisesti ilman kansalaisten mielipiteen tiedustelua ja julkista keskustelua. Kansalaiset vain pakotetaan ja manipuloidaan osallistumaan teknokraattien ja maailman piilovaltiaiden suunnittelemiin pimeisiin hankkeisiin. 

      Teknokraatit ja transhumanistit pyrkivät  muovaamaan radikaalisti uudelleen tietoisuutemme, geneettiset ominaisuutemme, lisääntymiskykymme sekä sosiaalisen vuorovaikutuksemme. He haluavat tuhota kulttuurisen perintömme ja perustaa niiden tilalle uuden uljaan teknofasistisen yhteiskunnan. Suuri uudelleen asetus ja neljäs teollinen vallankumous ovat heidän ohjelmanjulistuksensa. He haluavat estää ihmisen terveen biologisen kehityksen, henkisen kasvun ja suvunjatkamisen. Geenejä muokkaavilla rokotteilla halutaan tuhota ihmisen geneettinen koodi ja geeniperimä. He haluavat tuhota ihmisyyden: omatunnon, henkisyyden ja rakkauden ja tehdä ihmisistä kirjaimellisesti koneen osia, mikä on transhumanismin päämäärä.        

  Transhumanismin tarkoituksena näyttää olevan vain ihmiskunnan orjuuttaminen, ei mikään muu.  Sen ”laajennettu ihminen” on häpäisty, kutistettu ja hyväksikäytetty ihminen. Toinen sen julkilausumaton tavoite on ihmiskunnan väkimäärän vähentäminen steriloimisen ja joukkomurhaamisen kautta.

        Maailman piilovaltiaat ja valtaa pitävät saalistavat globalistit eivät halua täysin kehittyneitä ihmisiä, jotka olisivat uhka heidän vallalleen. He haluavat orjia. He haluavat sairaita, aivovaurioisia, vammaisia ja kuolleita ihmisiä. He haluavat murskata ihmisyyden. He haluavat luoda geneettisesti rappeutuneen  palvelijarodun niin että kansalaiset eivät kykenisi nousemaan vastarintaan ja koskaan ottamaan valtaa.

Lue lisää aiheesta https://www.globalresearch.ca/transhumanism-philosophy-elites/5824096

      Lue lisää Onko tämä totta vai tieteiskauhuelokuvaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *