Biouhkasotapelit ja pseudopandemiat – poimintoja Robert Kennedyn kirjasta

        Robert Kennedyn uusi kirja “The Real Anthony Fauci” Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health on tärkeä teos koronakriisin taustan ja kokonaiskuvan ymmärtämiseksi. 

        Vuonna 2000 Fauci ja Gates aloittivat yhteistyön. Kirjassa kuvataan kuinka he käyttivät  pandemiaharjoituksia ja työskentelivät läheisesti tiedustelupalvelun, suurten mediayhtiöiden, lääkeyhtiöiden, armeijan ja kansainvälisten terveysjärjestöjen kuten WHOn kanssa. Seurauksena oli rokotteiden vuosikymmen, pandemian julistaminen ja globaali koronarokote. 

                         väärä hälytys pandemiat

      Yhdysvalloissa ja muualla lännessä tartuntatautien kuolleisuus oli laskenut dramaattisesti. Niinpä sairauksien hallinta ja estämisvirasto (CDC)  ja kansallinen allergiainstituutti  (NIAID) alkoivat liioitella niiden vaaroja ja pelotella kansalaisia. Näin ne saivat lisättyä rahoitusta uusien rokotteiden kehittämiseksi ja markkinoimiseksi ja lääkeyhtiöiden voittojen kasvattamiseksi. WHO liittyi mukaan.

         Fauci on yrittänyt säännöllisesti, suunnilleen joka kolmas tai neljäs vuosi, saada pandemian julistetuksi:  hiv/aids (1983), sars 2003  lintuinfluenssa 2005, sikainfluenssa (uusi H1N1) 2009, denque 2012, mers 2014, ebola 2014-16 ja zika 2015-16. Kaikkien edellä mainittujen todettiin olleen vääriä hälytyksiä ja pseudopandemioita. Covid-19n kohdalla hän viimein onnistui. Fauci ja hänen johtamansa instituutti omistavat useita rokotepatentteja ja keräävät rojalteja rokotteiden myymisestä.

     Gates Rockefellerin jalanjäljillä.    

         Gates seuraa Rockefellerin jalanjälkiä. Molemmat käyttävät laajasti niin kutsuttuja hyväntekeväisyysjärjestöjä ja säätiöitä hankkeidensa edistämiseen ja varallisuutensa kasvattamiseen. Gates kutsuu sitä hyväntekeväisyyskapitalismiksi.

      Gates kuten Rockefeller jr on eugeenikko. Gates säätiön perustana on alusta lähtien ollut väestönhallinta. Gates tukee YKn väestörahastoa, jonka taviotteena on maapallon väkiluvun vähentäminen. Gates on myös ottanut käyttöön sterilisoivat rokotteet.  

       Sata vuotta sitten John D. Rockefeller muokkasi voimakkaasti länsimaista terveydenhoitoa ja alan koulutusta. Rockefeller lahjoitti mm  stipendien muodossa suuria summia yliopistoille, sairaaloille ja lääketieteellisille tutkimuslaitoksille. Sitä kautta hän kykeni vaikuttamaan koko Yhdysvaltojen, ja lopulta useimpien länsimaiden, lääketieteelliseen järjestelmään ja politiikkaan. Tämän seurauksena perinteiset ja luonnonmukaiset lääkinnälliset käsitykset ja hoitokäytännöt tuomittiin. Kokonaisvaltainen käsitys terveydestä ja sairaudesta unohdettiin. Tilalle tuli yksinomaan kemiallisiin lääkkeisiin perustuva allopaattinen lääketieteellinen järjestelmä.

Pasteurin taudinaiheuttajateoria vs Bechampin maaperäteoria   

         Länsimaisen lääketieteen perustana on Louis Pasteurin  taudinaiheuttajateoria. Sen mukaan ulkopuolelta, esimerkiksi ilman kautta, tulevat taudinsiemenet, kuten mikrobit, bakteerit ja virukset hyökkäävät kehoon ja aiheuttavat sairauksia. Erityinen taudinaiheuttaja synnyttää erityisen sairauden. Taudit ovat erillisiä ja niihin jokaiseen on erilliset lääkkeet. Teorian perusteella Rockefeller käynnisti hallitsemansa öljynjalostuksen sivutuotteena syntyneiden myrkyllisten kemiallisten lääkkeiden massatuotannon. Pasteurin teorian kautta voitiin perustella sekä joukkorokotukset että lääketeollisuuden lääkkeet.        

         Bechampin maaperäteorian mukaan taudit ovat sen sijaan endogeenisia eli sisäsyntyisiä. Maaperä eli kehon sisäinen ympäristö, ei ulkopuolinen taudinaiheuttaja, määrää terveydentilan. Maaperän voidaan katsoa vastaavan myös immuunipuolustusjärjestelmää. Sairaudet ovat seurausta kehon metabolisten prosessien epätasapainosta. Bechampin mukaan  mikro-organismit ovat monimuotoisia. Jokaisessa mikrobisessa lajissa on eri muotoja, kuten virukset, bakteerit ja sienet. Teoria syrjäytettiin, koska sen katsottiin olevan vaara lääketeollisuudelle ja joukkorokotuksille.

         Pasteurilla on olennainen rooli “modernin lääketieteen” syntymisessä. Vain Pasteurin teoria hyväksytään, vaikka tieteellistä näyttöä sen paremmuudesta ei ole. Rockefellerin taudinsiemeniin perustuva farmaseuttinen tyrannia vallitsee edelleen.

         Gatesin ja WHOn rokotuskampanjat kolmannessa maailmassa

          Afrikka on nykyään terveysasioissa riippuvainen WHOsta.1970 luvulla Kansainvälisen valuuttarahaston talouskuri- ja säästöohjelmat romuttivat maiden itsenäisen terveysjärjestelmän. Hallituksia kiristetään rokotuskampanjoiden toteuttamiseen tuen epäämisellä. Maailman terveysjärjestö suosii rokotteita eikä esimerkiksi puhdasta vettä, terveellistä ravintoa tai köyhyyden vähentämistä terveyden kohentamiseksi. Puolet WHOn budjetista menee rokotteisiin. Paikallisten terveysjärjestelmien kehittäminen on täysin ohitettu. Länsimaiden ulkomaanapu menee suureksi osaksi GAVIlle, rokotetehtailuun. Gatesin perustamalla GAVIlla (Global Alliance for Vaccines and Immunization) on Sveitsissä diplomaattinen koskemattomuus ja WHOssa ainoana valtion tason jäsenyys, vaikka se on vain yksityinen yritys rokotteiden kehittämiseksi ja markkinoimiseksi.       

        Monissa maissa kuten Kongossa, Filippiineillä ja Afganistanissa polio oli hävinnyt. Rokotteet palauttivat sairaudet ja epidemiat.  WHO tukee PDT rokotteen käyttöä laajalti Afrikassa. Tutkimus kertoo, että rokotetuilla lapsilla on kymmenenkertainen kuolleisuus rokottamattomiin nähden. Lasten terveys huononee suhteessa Gatesin rahoihin ja toimintaan.  

        Gatesin rokotteissa ei juuri tehdä placebokokeita eikä suosita  kontrolliryhmiä. Rokotteiden tehosta ja turvallisuudesta ei siis ole tietoa. Gatesin kaikki Afrikan rokotteet ovat kokeellisia ja niissä rikotaan siten ihmiskokeet kieltävää Geneven sopimusta. Globaalin koronarokotteen myötä sama käytäntö on nyt ulotettu kaikkialle maailmaan. Sterilisoivat rokotteet on aikaisemmin kehitetty ja niitä on käytetty kolmannen maailman maissa. Nyt tietoa mitä ilmeisimmin sovelletaan kaikille jaettavissa koronarokotteissa.     

        Kolmannen maailman maat ovat vain riiston ja hyväksikäytön kohteita, markkina-alueita länsimaisille tuotteille eikä niiden omista tarpeista piitata. Ulkomaan avussa on suureksi osaksi kyse länsimaiden yhtiöiden  tukemisesta eikä suinkaan maiden kehityksen tukemisesta kuten meille uskotellaan.

                            Afrikan johtajien salamurhat

        Afrikan valtioissa kuten Tansaniassa, Norsunluurannikolla, Keniassa ja Haitissa yhteensä 17 koronatoimenpiteitä vastustavaa valtion päämiestä, ministeriä, poliitikkoa ja lääkäriä kuoli salaperäisesti.     

                   aseina käytetyt epidemiat ja rokotteet  

      CIA on jo pitkään ollut kiinnostunut lääkkeistä ja rokotteista aseina. Aseina käytettyjä epidemioita sekä militarisoitua lääkintää on harjoitettu ahkerasti jo pitkään kolmannessa maailmassa. Ne ovat olleet ulkomaan politiikan, imperialismin, uuskolonialismin sekä sodan ja valloituksen välineenä. Niitä on käytetty väestön sortamisen, alistamisen ja hallinnan työkaluina. Tarkoitukseen muokattuja rokotteita ja rokotusohjelmia on käytetty aseina ja sortovälineinä kansalaisten alistamiseksi. Yhä enemmän näin on myös länsimaissa. Korona kriisin myötä malli on otettu käyttöön globaalisti. Valtiollisesta bioterrorismista on tullut uusi normaali. Lue lisää Covid-19 – sota on syttynyt!

                                 bioturvallisuus ideologia

        Kennedyn mukaan bioturvallisuus ideologia on korvannut kylmän sodan kommunismin vastaisen taistelun sekä terrorismin vastaisen sodan lännen imperialismin ja kolonialismin välineinä. Tartuntatudit nähdään terrorismia vastaavana uhkana, johon tarvitaan sotilaallinen valmistautuminen ja vastaus. Sotilaat ovat johdossa ja lääkärit ja virologit ovat toissijaisessa asemassa. Pandemia vastaus on militarisoitu ja lääkinnälliset pakkotoimet on otettu käyttöön. Bioturvallisuuden nimissä harjoitetaan bioterrorismia.  

         Gates on yksityistänyt maailman terveydenhoitojärjestelmän  

        Bill Gates on WHOn suurin rahoittaja ja hän on kaapannut järjestön hallintaansa. Kennedy toteaa, että hän on tuhonnut julkisen terveydenhoidon globaalisti ja yksityistänyt terveysjärjestelmämme. Hän toimii kansallisvaltioiden riippumattomuutta vastaan länsimaisen pääoman välineenä. Gates säätiön toiminta heikentää turvallisuus säädöksiä sekä elintarvikkeissa että lääketeollisuudessa.   

                         pandemia harjoituksia ja sotapelejä

      2000 luvulla on järjestetty lukuisia pandemia sotapeliharjoituksia: pimeä talvi 2001, Atlanttinen myrsky 2003, Global Mercury 2005, SCL simulaatio 2005, Lockstep simulaatio 2010, Mars 2017, Spars 2017, CladeX 2018,  Crimson Contagion 2019, Topoff 2000-2007 sekä Event 201 2019.

       Osallistujina niissä on ollut Yhdysvaltojen, EU maiden ja Kiinan hallitusten edustajia ja terveysviranomaisia, Maailmanpankki, CIA sekä lääkeyhtiöitä. Esimerkiksi  Event 201 harjoituksessa mukana oli seuraavia  instituutioita: Sairauksien hallinta ja estämisvirasto (CDC), Kiinan terveysinstituutin johtaja, maailman terveysjärjestö (WHO), YK säätiö, UPS säätiö, Johnson & Johnson ( J & J), John Hopkins Yliopisto, Bill & Melinda Gates Säätiö (BMGF), Maailman talousfoorumi  (WEF), Maailmanpankki, Keskustiedustelupalvelu  (CIA), Marriott, MasterCard, Lufthansa Airlines.

       Yhteistä kaikille harjoituksille oli miten terveyshätätilan aikana voitiin saavuttaa keskitetty autoritaarinen valta ja hallita ihmisjoukkoja, kuinka militarisoida lääketiede, miten ohittaa perustuslait ja kumota demokratia. Niissä totalitaarinen hallinta, eristäminen, sensuuri, lääkinnän militarisoiminen sekä pakolliset rokotukset ovat ainoita vastauksia pandemiaan. Lopputuloksena oli aina, että demokratia korvataan globaalilla lääkinnällisellä tyrannialla.    

       Harjoitukset toimivat myös osallistujien aivopesuna, koulutuksena ja tottelevaisuusharjoituksena myöhempää täytäntöönpanoa varten. Niissä luotiin koordinoidut turvallisuusprotokollat kuten sulkutilat.   

      Harjoitusten käytännöt muistuttavat CIAn psykologisen sodankäynnin käsikirjoja, joihin sisältyy mm. sensuuri, eristäminen sekä paikallisen talouden vahingoittaminen. 

     Meidän ei tarvitse ihmetellä miten korona kriisin puhjetessa kaikki sujuikin niin mutkattomasti käsikirjoituksen mukaan. Joissain harjoituksissa asiat tapahtuivat hämmästyttävän samalla tavalla kuin myöhemmin covid -19n kohdalla.          

     Armeijan ja tiedustelupalvelun osuus rokotteissa ja koronatoimenpiteissä    

       Yhdysvaltojen puolustusministeriön toimintaa rajoitti biologisten aseiden kieltosopimus. Tämän takia niitä koskevat tutkimukset siirrettiin puolustusosastosta terveysinstituutteihin. Faucin johtaman allergiainstituutin (NIAID) biopuolustusbudjetti alkoi kasvaa. Samasta syystä maan biopuolustus (ts. bioase) tutkimuslaboratoriot perustettiin ulkomaille. Yhdysvalloilla on useita huonosti valvottuja laboratorioita ympäri maailmaa. Faucin päätutkimuskohteita ovat ns. funktion saavuttamisen kautta kehitetyt superbakteerit ja -virukset. Wuhanin laboratoriossa Yhdysvallat ja Kiina ovat yhdessä rikkoneet bioaseet kieltävää sopimusta.

         Yhdysvalloissa hallituksen vastauksesta pandemiaan tuli 2020 puolustusministeriön hallitsema sotilaallinen projekti, operaatio poimunopeus, jossa siviiliterveysviranomaiset olivat täysin vähemmistönä. Sen johdossa on sotilashenkilöitä, jotka on koulutettu tapaamaan, ei parantamaan. Armeija kaappasi terveyspolitiikan. Lääketeollisuus ja armeija tekivät yhteistyötä covid-19 rokotteen kehittämiseksi. Armeija solmi salaisia sopimuksia lääkeyhtiöiden kanssa. Lääkeyhtiöt kuten Pfifer ovat toteuttaneet rokotteissa käytössä olevien virusten ja bakteerien funktion saavuttamisen tutkimukset niiden vaarallisuuden lisäämiseksi yhdessä CIAn ja Yhdysvaltojen armeijan kanssa. Pfizer ja Moderna kehittivät transhumanistiset mrna rokotteet Puolustusosaston tutkimusinstituutille Darpalle. Nämä biotekniset aseet muuttavat pysyvästi ihmisen hybridiksi genomia muokkaamalla.  

Yhteystyö armeijan kanssa selittää myös miksi koronaruiskeet sisältävät mm. grafeiinioksidia ja laitonta nanoteknologiaa sekä muuta sotilasteknologiaa. Koronarokotteiden todellinen sisältö ja tarkoitus on kansalaisilta salattu salaisilla lisäaineilla ja salaisilla sopimuksilla.

        Armeijan ja CIAn kanssa yhteistyössä valmistettu ”rokote” ei ole mikään terveystuote, vaan enemmän sota-ase, hengenvaarallinen bioase, johon on ympätty hallinta-, valvonta- ja jäljitysteknologiaa.    

          Sotateollisuus, CIA, armeija, lääketeollisuus, bioteknologia ja tietotekniikka yritykset ovat yhdistäneet voimansa ja kehittäneet tämän biojoukkotuhoaseen.

        Monilla piilaakson yrityksillä on CIAn kanssa valtiosalaisuus sopimus. 

        Yhdysvaltojen tiedustelupalvelu ja armeija ovat osallistuneet lukuisiin biouhka sotapeleihin ja pandemiaharjoituksiin yhdessä lääketeollisuuden ja muiden osapuolien kanssa. Läntiset tiedustelupalvelut ovat olleet mukana suunnittelemassa pandemia vastausta.   

         Britannian tiedustelupalvelu M16 tarjoutui käyttämään kybersodankäynti osaamistaan sekä menetelmiään internetin sensuroimiseksi korona epäilijöiden ja rokote kriitikoiden vaikutuksen vaimentamiseksi.  

         Kennedyn mukaan Yhdysvaltojen ja myös muiden maiden tiedustelupalvelut ovat hallinneet COVID-19 sotaprojektia alusta saakka.

        CIAn vaikutus voidaan nähdä kaikkialla korona kriisin suunnittelussa, massiivisessa propagandakampanjassa, manipulaatiotekniikoissa,  sulkutiloissa ja bioaseilla tapahtuvissa joukkorokotuksissa.

        CIA on ollut mukana alusta sakka suunnittelemassa ja toteuttamassa tekaistun pandemian varjolla käytävää hybridisodankäyntiä ja biologista sodankäyntiä.

        Tiedämme, että CIA suunnittelee ja tekee vallankaappauksia. Ensi kertaa sellaista yritetään nyt globaalissa mittakaavassa! Demokratiat kaikkialla maailmassa ovat uhattuina. Koronakriisin varjossa on toteutettu globalistien ja bioteknofasistien väkivaltainen vallankaappaus.  

      Covid-19 on etukäteen suunniteltu ja hyvin harjoiteltu CIAn johtama sotaoperaatio hävittää maailman maista demokraattinen hallintomalli ja perustaa globaali tyrannia. 

                          vielä joitain omia mietteitä  

      Sanomattakin on selvää, että koronatoimenpiteillä ja rokotteilla ei ole mitään tekemistä aidon tieteen, virologian ja lääketieteen kanssa.  WHOn julistama pandemia perustuu vain uskomukseen ilmateitse tarttuvista viruksista. Uutta koronavirusta ei ole koskaan eristetty missään laboratoriossa. Koskaan ei ole voitu tieteellisesti osoittaa, että koronavirus SARS-Cov-2 olisi Covid-19 sairauden todellinen aiheuttaja. Korona toimenpiteillä ja rokotteilla ei ole myöskään mitään tekemistä kansalaisten terveyden varjelemisen kanssa, vaan paremminkin sen tuhoamisen kanssa. 

          Väärin perustein julistetut ”pandemiat” ja toimenpiteet niiden ”torjumiseksi” ovat globaalin eliitin uusi ovela väline luokkasotaan, vallan ja varallisuuden keskittämiseen, demokratian kaventamiseen, kansalaisoikeuksien heikentämiseen ja väestön alistamiseen ja joukkomurhaamiseen.     

       Pandemiat ovat keino yhteiskuntien ja kansantalouksien muokkaamiseen ylikansallisen kapitalistisen luokan, finanssi eliitin ja teknokraattien intressien ja suunnitelmien mukaisesti.       

     Maailman terveysjärjestön ja hallitusten määräämät toimenpiteet ja menetelmät muka väestön turvallisuuden takaamiseksi ovat todellisuudessa suurimmaksi osaksi bioterrorismia sitä vastaan. Bioturvallisuuden nimissä harjoitetaan valtiollista bioterrorismia. Useimmista WHOn jäsenmaista on tullut terroristivaltiota, jotka terrorisoivat ja murhaavat omia kansalaisiaan koronatoimenpiteiden kautta. Bioturvallisuuden nimissä harjoitettu bioterrorismi on globalistien uusi menetelmä kansakuntien ja kansallisvaltioiden alistamiseksi, heikentämiseksi ja tuhoamiseksi. Tiettyjen maiden, kuten Yhdysvaltojen, Kiinan, Israelin ja EUn bioturvallisuusvirastot ja -ohjelmat ovat todellisuudessa bioterrorismin tukijoita.   

        Laittomissa ja salaisissa bioaselaboratorioissa kehitetyt bioaseet on nyt otettu käyttöön koronarokotteissa.  

       Bioteknologiaa käytetään bioterroriin, ihmisten geenien muokkaamiseen ja kloonaamiseen ilman heidän omaa tietoaan ja suostumustaan.

       Ihmisrodun luonnollinen immuunipuolustus kykenee hyvin torjumaan tartuntatautiepidemiat, jos niitä varsinaisesti edes on. Kaikki rokotusohjelmat ovat täysin tarpeettomia ja haitallisia.

       Huonosti valvotut ja valheellisin perustein markkinoidut rokotteet ja hallitusten tukemat joukkorokotukset ovat vakava biouhka ihmiskunnalle.

       Globaalisti jaettava nano- ja geeniteknologinen sotilaallis-lääketeollinen koronarokote bioase on kaikkein suurin biouhka ihmiskunnalle mitä koskaan on ollut.   

        Valheellisen, poliittisia tarkoitusperiä ajavan ja etukäteen hyvin suunnitellun ja harjoitellun terveyshätätilan nojalla perustuslaki ja muut lait kansalaisten suojelemiseksi on poljettu maahan. Vallitsee täysi laittomuus, alaston fasismi ja totalitarismi. Lue lisää Korona totalitarismi

lähteet

 “The Real Anthony Fauci” Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health 2021  Robert F. Kennedy Jr (saatavana kaupungin kirjastoista ainakin  kaukolainana)

Robert Francis Kennedy, Jr.’s Heroic Resistance to the CIA’s Continuing COVID Coup d’état Edward Curtin Global Research, December 08, 2021

The Real Anthony Fauci. RFK Jr. Discusses His Book Dr. Joseph Mercola and Robert F. Kennedy Jr Global Research, November 15, 2021 Mercola 14 November 2021        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *