Biologinen sota rokotteilla, testeillä ja maskeilla

  Kaivettuani esiin minulle uusia ja järkyttäviä tietoja nanoteknologian käytöstä kirjoitin nopeasti oheisen (johon tein äsken pieniä korjauksia ja), jonka lähetin Valtioneuvoston kansliaan avoimena kirjeenä hallitukselle.

Yhä useammat tajuavat, että pandemia on ollut petosta alusta alkaen. Siitä on todisteita enemmän kuin tarpeeksi. Esimerkiksi lääketieteellisiin tuotteisiin kuten korona testiin liittyvät patentit olivat jo valmiina ennen korona kriisin alkua.

         On käynyt kiistattoman selväksi, että koronarokotteet ovat bioaseita. Käynnissä on sotaoperaatio. Piikkiproteiini ja grafeeni yhdessä tuhoavat ihmisen immuunipuolustuksen, tappavat ja aiheuttavat lukemattomia sairauksia. Suomessa on käynnissä kansanmurha. Globaalilla tasolla on menossa ihmiskunnan murha. Lopetetaan tämä nyt!        

        Täysin järkyttävää on se että Pfizerin, Modernan ja AstraZenecan seerumit sisältävät yli 98% grafeenioksidi nanopartikkeleita, jonka valmistajat ovat salanneet. Katso          

https://www.globalresearch.ca/graphene-covid-kill-shots-let-evidence-speak-itself/5763418

  Linkki omaan kirjoitukseeni http://uusiaika.com/2021/12/24/rokote-ei-ole-rok-2-grabhene-oksidi/

    Sanoinkuvaamattoman kammottavaa on, että myös maskit ja testipuikot sisältävät grafeenia ja nanoteknologisia rokotteita.“Nano-maskit ja Covid “testit” kuljettavat nanobottien annoksia aivoihin. Nämä nanokokoiset robotit on ohjelmoitu tuhoamaan luontainen immuunijärjestelmäsi.” (Dr. Ariyana Love). Katso  https://ambassadorlove.wordpress.com/2021/04/07/masks-and-covid-tests-contain-nanotech-vaccines-without-informed-consent/

   Ihmisiin sovelletaan heidän tietämättään ja ilman suostumusta geenejä manipuloivaa ja terveyden tuhoavaa nanotekniikkaa.

        Meillä on nyt aito terveyshätätila aikaisemman WHOn julistaman huijauksen sijaan. Sen ovat aiheuttaneet nämä nanoteknologiset monistuvat ja itsestään leviävät ihmisen geenejä muokkaavat bioaseet. Kaikki mainituilla kolmella tavalla rokotetut ihmiset levittävät niiden nanomyrkkyjä ympärilleen toisiin ihmisiin. Kukaan ei ole enää turvassa!  Käynnissä on biologinen sota, joka vaarantaa ihmiskunnan tulevaisuuden. Kyseessä on pahimman luokan sotarikos.

       Reiner Fuelmichin johtama oikeudenkäynti, Nurenberg 2, on tulossa. Hallituksessa ei varmaan ole moniakaan syyttömiä. Ohessa tiimin viimeisimpiä havaintoja.   

https://www.globalresearch.ca/video-reiner-fuellmich-50-lawyers-vaccines-designed-kill-depopulate-the-planet/5767034

Lopetetaan tämä nyt ennen kuin on myöhäistä!

Lue lisää http://uusiaika.com/2022/02/21/biologinen-sota-2/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *