Korona totalitarismi

      Todellinen uhka ei ole väitetty korona pandemia, vaan kaikki se mitä sen varjolla tehdään nyt ja tulevaisuudessa. Virus on Troijan hevonen uudelle totalitaristiselle maailmanjärjestykselle.  

       Olemme vajonneet mittaamattomaan, tulevaisuuden unelmat romahduttavaan painajaiseen. Ihmetyttää miten voidaan joutua tällaiseen suunnattomaan mielettömyyteen, jolle ei ole loppua näköpiirissä. Tämä on käsittämätöntä ja järkyttävää. Pakoon ei pääse, koska korona toimenpiteet vaikuttavat niin paljon jokapäiväiseen elämään. On pakko yrittää ymmärtää, mistä oikeasti on kyse.        

        Saammeko oikeaa ja luotettavaa tietoa asioista? Itse seuraan ja tutkin asioita ns. vaihtoehtomedian kautta, koska en usko että valtavirtamedia välittää meille luotettavaa tietoa.

       Mikä voi saada hallitukset tekemään niin outoja ja typeriä päätöksiä korona viruksen suhteen?        

       Onko kyse vain terveydestä vai onko taustalla jotain muutakin?

       Pyrin hahmottamaan suurta kuvaa. Mikä on korona kriisin merkitys globaalin kapitalismin nykyvaiheessa? Ketkä sitä ajavat ja miksi? Mitä tarkoituksia se palvelee? Ketkä hyötyvät ja ketkä taas häviävät ja joutuvat maksajiksi?

        Miten on mahdollista että demokraattiset maat muuttuvat niin nopeasti diktatuureiksi?   

                                  poliittinen virus   

      Väitetty korona pandemia on selvästi enemmän poliittinen ilmiö kuin globaali terveyskriisi, jota käytetään peitteenä ja verukkeena poliittisille hankkeille. Meillä on pandemia ja äärimmäiset jyrkät toimet sen rajoittamiseksi koska tietyt, globaalisti hyvin vaikutusvaltaiset eturyhmät halusivat sellaiset. Päätöksiä eivät ohjaa terve järki, tiede ja yleinen etu, vaan pienen ryhmäkunnan intressit ja suunnitelmat.  

       Hallitusten ja medioiden välittämä tieto korona viruksesta ja toimenpiteet sen torjumiseksi eivät pohjaudu tieteeseen ja alan parhaisiin asiantuntijoihin. Korona kriisin johdossa ovat WHO, Maailman talousfoorumi, EU, poliitikot ja lääketeollisuuden lahjomat terveysviranomaiset.               

      Saksassa oli virologien ja alan parhaiden asiantuntijoiden laatima pandemian torjunta ohjelma, joka päätettiin hylätä nykyisen käytössä olevan autoritaarisen pakkotoimenpiteisiin perustuvan menettelyn tieltä. Ainoana länsimaana Ruotsissa noudatetaan ensin mainitun kaltaista ohjelmaa.

       Jos virologeja ja rehellisiä terveyden ja lääketieteen asiantuntijoita kuunneltaisiin, meille välitettäisiin oikeaa ja puolueetonta tietoa viruksesta, sen torjumisesta ja hoitamisesta. Kaikki tehtäisiin täysin toisin. Ei valheita tappajaviruksesta, toisesta ja kolmannesta aallosta. Kerrottaisiin suoraan että epidemia on jo päättynyt luonnollisen joukkoimmuniteetin saavuttamisen myötä. Ei epäluotettavia testejä, tartunta- ja kuolleisuus lukujen paisuttelua, taloussulkuja, hyödyttömiä maskeja ja vaarallisia rokotteita.  

       Yhteiskuntia mullistavia jyrkkiä toimenpiteitä viruksen torjumiseksi perustellaan ihmisten terveyden varjelemisella. Johtavien länsimaiden lähes pidäkkeetön sotatalous ja riistotalous kertovat, että ihmishenkien säästäminen ja terveyden varjeleminen eivät ole olleet päättäjille niitä tärkeimpiä asioita. Väite siitä että taloussulkujen tarkoituksena on pelastaa henkiä ja vaalia ihmisten terveyttä on täysin järjetön, koska niiden haittavaikutukset ovat suunnattomat. Ne köyhdyttävät, näännyttävät nälkään, tuhoavat terveyden ja tappavat. Ne aiheuttavat moninkertaisesti enemmän tuhoa ja kuolemaa erityisesti köyhissä maissa kuin itse tauti.  Katsokaa ja miettikää vallitsevaa globaalia kapitalistista järjestelmää!  Sitä ohjaa vain raha, voittojen tekeminen eikä mikään henkien pelastaminen, ympäristön suojeleminen, parempi maailma tai muut ylevät motiivit.

                mitä tarkoituksia pandemia veruke palvelee?

       Epäsuhde melko tavanomaisen viruksen kohtalaisen harmittoman luonteen ja sen torjumiseksi tehtyjen jyrkkien toimenpiteiden välillä on niin räikeä, että se johtaa väistämättä johtopäätökseen, että kyse on jostain muusta, että takana on hämäriä tarkoituksia. Toinen selkeä ristiriita on siinä että toimenpiteillä väitetään pyrittävän pelastamaan ihmishenkiä kun niillä kokonaisuudessaan on selvästi päinvastainen vaikutus. 

         Kautta historian valtaa pitävien pahat aikeet ja kavalat suunnitelmat on aina naamioitu ja pyritty oikeuttamaan ylevillä tarkoitusperillä ja verukkeilla. Samaa tapahtuu juuri nyt koronakriisissä.

    Pandemia on valtaa pitäville hyödyllinen väline ja veruke.  Se tarjoaa mahdollisuuksia toteuttaa monia etukäteen suunniteltuja hankkeita

       Korona pandemia on jälleen yksi uusi epätoivoinen yritys pitää sairas, romahdusvaarassa oleva globaali kapitalistinen järjestelmä pystyssä ja vahvistaa entistä valtarakennelmaa.  

      Pandemian varjolla yhteiskuntaa ja taloutta muokataan voimakkaasti ja tarkoitusperäisesti globaalin eliitin etujen ja suunnitelmien mukaisesti.  Tarkoituksena on toteuttaa eriarvoisuutta yhä syventävä globaalin talouden uudelleenjärjestely ja yhteiskuntien rakennemuutos, YKn tukema Maailman talousfoorumin suuri uudelleen asetus.  

       Kun epäoikeudenmukaisuus ja eriarvoisuus vain kasvavat kasvamistaan ja riisto yhä vain syvenee, väkivaltakoneistoa on vahvistettava, sortoa on lisättävä ja teknologista valvontaa laajennettava. Valtaa pitävien suunnitelmissa suunta tulee pysymään samana. Siksi heidän on valmistauduttava myös tulevaan. On otettava käyttöön totalitaariset pakkokeinot, poikkeustilat, hätätilalait ja jopa sotalait kansalaisten  alistamiseksi ja kapinoinnin tukahduttamiseksi. Pseudopandemia on oiva väline tähän.

      Ihmiset kuvittelevat, että kyse on taistelusta virusta vastaan kun kansantaloutta tuhotaan, meitä alistetaan mielivaltaisilla säännöillä, kansalaisyhteiskuntaa heikennetään ja käyttäytymistä, kulttuuria ja koulutusta muovataan voimakkaasti (esim. etätyö, etäkokoukset ja etäopetus).

        Pandemia on täydellinen väline sortajille ja tyranneille. Pakkotoimenpiteet, kansalaisoikeuksien kaventaminen, vaino ja sensuuri voidaan perustella terveyshätätilalla. Kaava on sama kuin ns. terrorismin vastaisen sodan kohdalla. Jotakin suurta uhkaa tarvitaan aina oikeuttamaan pakkovalta.  

         Useimmat ihmiset eivät edes tajua, että heitä sorretaan ja alistetaan, että heidän oikeuksiaan ja vapauksiaan kavennetaan, että heitä ohjataan ja sopeutetaan uuteen totalitaristiseen maailmanjärjestykseen. Heillä säilyy usko että hallituksen toimet ovat tarpeellisia ja että se toimii heidän vuokseen ja heidän parhaakseen.             

       Mitä kaikkia tarkoituksia pandemia veruke siis palvelee? Niitä ovat  ainakin valtioiden velkaannuttaminen, uusliberalismin vahvistaminen, demokratian heikentäminen, globalisaation edistäminen sekä uuden totalitaristisen maailmanjärjestyksen ja maailman hallinnon perustaminen.   

                    demokratiat muuttuivat diktatuureiksi

       On hämmästyttävää miten demokratioiksi kutsutut maat muuttuivat diktatuureiksi niin nopeasti ja vaivattomasti.    

       Nyt hallitukset toteuttavat sitä mitä Bill Gates, Maailman talousfoorumi, Wall Street ja globaalit finanssijättiläiset ovat yhdessä sopineet WHOn kanssa. Kansalaisilta ei ole kysytty yhtään mitään. Tämä herättää epäilyksiä siitä onko meillä mitään todellista demokratiaa ollutkaan. Meillä on ollut jo pitkään globaali eliitti valta, plutokratia ja suuryhtiöiden valta. Pandemiaa käytetään keinona vahvistaa sitä entisestään. Loputkin demokratiasta yritetään viedä.

        Maailman hallitukset painostetaan tottelemaan ylhäältä tulevia WHOn määräyksiä ja kansalaiset koulutetaan tottelemaan hallitusten ja terveysviranomaisten ohjeita. Näin rakennetaan uutta totalitaristista maailman hallintoa ja maailman järjestystä.   

          Korona politiikan myötä Suomi on luopunut lopustakin itsenäisyydestään. Hallitus ei selvästikään kykene tekemään itsenäisiä päätöksiä vaan se ainoastaan apinoi sitä mitä enemmistö muualla tekee riippumatta siitä miten järjettömiä ja tuhoisia ne ovat. Suomi seuraa orjallisesti EUn politiikkaa ja WHOn ohjeita.   

                          superrikkaiden luokkasota maailman kansoja vastaan

    Olemme sodassa. Pandemian varjolla miljardöörit, ylikansalliset investointipankit ja suuryhtiöt ovat aloittaneet julman sodan ihmiskunnan enemmistöä vastaan.               

          Globaalin eliitin tukemana terveyden suojelemisen varjolla yhä tyrannimaisemmat hallitukset ympäri maailman hyökkäävät kansalaisiaan vastaan. Pieni vähemmistö, yksi prosenttia, ajaa häikäilemättömästi omia etujaan ihmiskunnan enemmistön kustannuksella. Maailmanlaajuisessa mittakaavassa ylikansallinen kapitalistinen luokka sotii hallitusten kautta maailman työväenluokkaa vastaan.

      Ensimmäistä kertaa elämässäni hallitus hyökkää näin suoraan ja väkivaltaisesti väestöään vastaan. Se alkaa levittää valheita poikkeuksellisen vaarallisesta viruksesta, asettaa tuhoisat taloussulut, polkee kansalaisoikeuksia mielivaltaisilla rajoituksilla ja säännöillä, supistaa peruspalveluita ja tilaa kansalaisilleen vaarallisia ja testaamattomia rokotteita. Tämä merkitsee käytännössä hallituksen avointa sodanjulistusta kansaa vastaan. Tätä ennen se on vain vuosikymmenet leikannut palveluja ja hitaasti mutta varmasti purkanut hyvinvointivaltiota ja siirtänyt varallisuutta ennestään rikkaille. Rauhan aikana rikkaiden luokkasota kansaa vastaan ei vielä koskaan ole ilmentynyt niin jyrkästi ja väkivaltaisesti kuin nyt.

       Marxia lukeneet varmaan tietävät, että kapitalistinen valtio palvelee omistavaa luokkaa. Valheellisen terveyshätätilan aikana se ei toimi eri tavalla, vaan tyypilliseen tapaansa, mutta vielä entistäkin jyrkemmin.         

      Maan johto pitää meitä niin tyhminä, että uskomme meille syötettyihin satuihin tappajaviruksesta ja että kaikki ikävät toimenpiteet ovat välttämättömiä viruksen leviämisen estämiseksi. Kun vapaudumme harhakuvitelmista ja näemme valheiden ja propaganda läpi, huomaamme että tavallinen kansa on jälleen kerran riiston, sorron ja hyväksikäytön kohteena.

      On häpeällistä, että hallitus valehtelee kansalaisilleen ja pettää heidät.    Länsimaiset hallitukset ovat selkeästi asettunet globalistien, yritysvallan ja lääkeyhtiöiden puolelle kansalaisiaan vastaan.  

      Hallitus ei enää selvästikään kunnioita kansalaisiaan. Emme mekään kunnioita sellaista hallitusta. Haistakaa paska koko valtiovalta.

Monille voi olla vaikeaa uskoa kuinka miten ”pahoja” ja korruptoituneita länsimaisista hallituksista on tullut niin että ne osallistuvat terveyspetokseen ja syyllistyvät meneillään olevaan kammottavaan rikokseen ihmisyyttä vastaan. Tämä tulee ehkä ymmärrettäväksi kun tiedostamme että Suomi ei ole ollut aidosti itsenäinen valtio enää pitkään aikaan. EU jäsenyyden ja ylikansallisten instituutioiden kuten Maailman kauppajärjestön sääntöjen myötä maamme on vedetty mukaan yhä syvemmälle voitontavoitteluun perustuvaan, riistävään, sortavaan ja hyväksi käyttävävään ja arvot, normit ja säädökset polkevaan globaaliin kapitalistiseen järjestelmään. Nykyään riiston ja sorron kohteena ei ole vain heikkojen ja köyhien maiden työväenluokka hyötyäksemme siitä itse monin tavoin. Nyt kohteena on myös vauraiden länsimaiden väestö. Toteutuuko tässä karman kosto ja ilmeneekö tässä jonkinlaista kieroa oikeudenmukaisuutta?

         Meneillään oleva rokotuskampanja voi olla alkusoitto sille että ylikansalliset suuryhtiöt saavat vapaan vallan riistää, ryöstää ja saastuttaa ja käyttää maatamme ja kansaamme markkina alueena vailla kaupan esteitä ja säädöksiä. Pääsemme itse kokemaan sen mitä tapahtuu kolmannessa maailmassa.  Korona toimenpiteiden aiheuttama yhteiskunnallinen kriisi voisi auttaa ihmisiä heräämään ja näkemään järjestelmän brutaalius ja sairaus. Siitä voisi nousta myös uusi solidaarisuus kaikkien maiden sorrettujen ja riistettyjen välille.

       Tänä päivänä valtio tukee ensi sijassa monikansallisia suuryrityksiä ja pankkioligargiaa. Luonnonsuojeluun ja väestön tarpeisiin jäävät jämät. Meidän pitäisi herätä huomaamaan, että kansan tahto ja hallituksen tukemien tahojen intressit ovat vastakkaiset. On yhä ilmeisempää, että hallitus ei ole ystävämme, jollet kuulu etuoikeutettuun luokkaan.  

           rikos ihmisyyttä vastaan

       Rikos ihmisyyttä vastaan on laajamittainen ja järjestelmällinen siviiliväestöön kohdistuva hyökkäys, johon liittyy sen vahingoittamista, tuhoamista ja surmaamista. Lisäksi rikos on törkeä, jos se kohdistuu suureen joukkoon ihmisiä ja se toteutetaan suunnitelmallisesti ja järjestelmällisesti. Juuri näinhän Suomessakin tehdään perusteettomien koronan rajoitustoimien nojalla ja joukkorokottamalla väestöä keskeneräisillä ja vaarallisilla rokotteilla.       

                                   operaatio koronavirus

       Meneillään oleva kammottava järjettömyys ja yhteismitattomuus tavanomaisen, suhteellisen harmittoman viruksen ja sen patoamiseksi tehtyjen jyrkkien toimien (ja näiden aiheuttamien tuhoisien seurausten välillä) voivat tulla jollain tavalla ymmärrettäviksi kun ne ymmärretään sodankäynnin muodoksi. Kyse on pääasiassa taloudellisesta sodankäynnistä ja epätavanomaisesta sodankäynnistä. Kyseessä on live (sota) harjoitus kuten yhdysvaltojen ulkoministeri vahingossa paljasti tiedotustilaisuudessaan korona kriisin alkuaikoina.

                                taloudellinen sodankäynti

      Amerikan pitkä sota ihmiskuntaa vastaan jatkuu etukäteen suunnitellussa näennäispandemiassa ja julmassa korona politiikassa taloussulkuineen. Hyökkäyksen ja valloituksen kohteena on nyt todella ensi kertaa yhtä aikaa koko maailma, koko globaali talous. Lähes kaikki YKn jäsenvaltiot (Ruotsia ja Valko-Venäjää lukuun ottamatta) ja jopa vielä osittain sosialistiset maat kuten Kiina, Venäjä ja Kuuba noudattavat jossain määrin WHOn ohjeistuksia. Kiina on taloussulkujen eli taloudellisen sodankäynnin tärkein kohdemaa. 

       Menossa oleva hyökkäys tapahtuu monella rintamalla. Tärkein sodankäynnin osa-alue ja koko pimeää hanketta motivoiva voima on taloudellinen sodankäynti. Siinä pyritään romuttamaan maiden kansantalous, velkaannuttamaan ne ja viemään niiden itsemäärääminen. Tavoitteena on ajaa yritykset konkurssiin, ostaa ne halvalla ja liittää ne osaksi suuria ylikansallisia monopoleja.

        Kaupan rajoituksia ja liikkumisrajoituksia toimeenpanevat hallitukset käyvät globaalin kapitalistisen eliitin, finanssijättiläisten ja yritysvallan puolesta taloudellista sotaa maidensa kansantaloutta, pienyrittäjyyttä ja matkailua vastaan. Suomi muiden maiden mukana vapaaehtoisesti romuttaa oman kansantaloutensa, ajaa pienet ja keskisuuret yritykset konkurssiin, luo joukkotyöttömyyttä ja velkaannuttaa maan.

      Dr. Joseph Mercolan mukaan valheellisin perustein luotua pandemiaa ja  koordinoitua vastausta pandemiaan käytetään työkaluna maailman resurssien, vaurauden ja ihmisten hallitsemiseksi. Sillä pyritään maailman varallisuuden uudelleen jakamiseen –  rikkaiden eduksi kuten aina.  

                                         psykologinen sodankäynti   

     Psykologisen sodankäynnin keinoja ovat pelottelu, suostuttelu ja taivuttelu, joita hallitus ja mediat käyttävät kansalaisten alistamiseen ja ohjailemiseen. Informaatiosodankäyntiin kuuluvat propaganda, huhut, väärä tieto ja valheet, joita kaikkia hallituksen ja terveysviranomaisten tiedonannot ja mediat pursuavat. Ihmiset pyritään saamaan kyselemättä alistumaan ja mukautumaan globaalin eliittimafian alulle panemaan vastuuttomaan ja mielipuoliseen hankkeeseen.

                                          hybridisodankäynti

       Hybridisodankäynti on sotaa kaikin keinoin, kaikilla tasoilla. Hybridisodan osa alue on epäsuora ja epätavanomainen sodankäynti. Pakkokeinoin toteutettua korona terveyspolitiikkaa käytetään Suomen ja muiden kansakuntien heikentämiseksi ja alistamiseksi.        

          Hallitus, terveysviranomaiset ja valtamedia käyvät ylikansallisen kapitalistisen eliitin puolesta hybridisotaa kansaa vastaan vaikka monet toimijat eivät sitä tajuaisikaan. Useimmat heistä pettävät itseään tai uskovat että kyse on ainoastaan rationaalisesta puolustautumisesta poikkeuksellisen vaarallista virusta vastaan. Kriittisesti tarkasteltuna korona toimet ovat kuitenkin epätieteellinen järjettömyys. Ainoana länsimaana Ruotsissa tämä on ymmärretty.

     Turvallisuusasiantuntijat eivät taida huomata että olemme nyt hyökkäyksen kohteena. Kun kysymys on länsi imperiumin johtajamaan hankkeista, ilmeisesti mikä tahansa on hyväksyttyä. Tässä tapauksessa maan oma hallitus, terveysviranomaiset ja mediat hyökkäävät omaa kansaa vastaan yhteistyössä WHOn, Maailman talousfoorumin, EUn ja Yhdysvaltojen hallinnon kanssa. Ne toimivat ulkomaisten vallankaappaajien agentteina ja asianajajina. 

biologinen sodankäynti

Jotkut ovat sitä mieltä että itse covid-19 virus on laboratoriossa kehitetty bioase. Esimerkiksi Nobel palkinnon saanut virologi Prof. Montagnier katsoo että se on luotu laboratoriossa.  

https://www.globalresearch.ca/nobel-prize-winning-scientist-who-discovered-hiv-says-coronavirus-created-laboratory/5711463

      Keskeneräiset ja vaaralliset rokotteet ovat epäilemättä biologisen sodankäynnin muoto. Ne ovat keino heikentää, tyhmentää ja sairastuttaa ihmisiä, jolloin heitä on helpompi hallita. Niillä ilmeisesti myös pyritään vähentämään väestön lukumäärää joko suoraan eliminoimalla tai hedelmällisyyttä alentamalla.

       Kaikesta vastuusta vapaiden lääkeyhtiöiden nopeasti hyväksytyt rokotteet ovat hyökkäys ihmiskunnan terveyttä vastaan. Viruksen todelliseen luonteeseen nähden ja koska ennestään on olemassa hyviä lääkkeitä koronan hoitamiseen, on sulaa hulluutta joukkorokottaa ihmisiä niillä. Erityisesti kokeiluluonteiset mRNA rokotteet ovat ihmisen geenejä muokkaavia bioaseita. Todisteena tästä ovat niiden aiheuttamat tavallista lukuisammat vauriot ja kuolemat. Esimerkiksi viisi lääkäriä pitävät mRNA rokotteita bioaseina. He keskustelevat oudoista oireista, joita rokotettujen ihmisten lisäksi heidän lähellään olleet ovat saaneet. Aika karmivaa, vai mitä?

https://www.globalresearch.ca/doctors-agree-covid-19-injections-bioweapons-discuss-what-do-about-it/5743619

    Dr. Geert Vanden Bossche  on virologi, joka on työskennellyt rokotteiden parissa työnantajinaan Gavi, Vaccine Alliance ja Bill & Melinda Gates säätiö. Hän katsoo että käytetyt rokotteet eivät ole edes oikeantyyppisiä. Ne ovat profylaktisia eli suojaavia rokotteita, jotka eivät hävitä virusta eivätkä estä tartuntoja. Sellaisia ei tulisi käyttää voimakkaassa tartuntapaineessa. Mikä pahinta, ne tuhoavat ihmisen laajaa suojaa tarjoavan luonnollisen immuunipuolustuksen. Yhtä hälyttävää on että rokotteiden käyttö luo ja levittää viruksen vaarallisempia muunnoksia. Syntyy uusi rokotusten aiheuttama keinotekoinen pandemia, jolla on vakavat seuraukset koko ihmiskunnalle.

https://www.globalresearch.ca/virologist-we-going-pay-huge-price-covid-mass-vaccination-campaign/5740001

Samaa sanoo Prof. Montagnier. Joukkorokotukset ovat tieteellinen ja lääketieteellinen virhe. Rokotukset luovat vaarallisempia muunnoksia, jotka ovat vastustuskykyisiä rokotteelle ja joita rokotettujen heikennetty immuunipuolustus ei pysty torjumaan. Hän viittaa tilastoihin, jotka osoittavat että rokotusten alkamisesta lähtien tartuntojen ja kuolemien määrät ovat vain kasvaneet. 

https://www.globalresearch.ca/bombshell-nobel-prize-winner-reveals-covid-vaccine-creating-variants/5746003

     Mike Whitney on havainnut saman yhteyden joukkorokotusten ja tartuntojen ja kuoleminen lisääntymisen välillä.

https://www.globalresearch.ca/same-pattern-everywhere/5745356

       Tämä kaikki voi olla täysin tarkoituksellista. Rokotteiden tarkoitus voi olla immuunipuolustusjärjestelmän tuhoaminen, jolloin virukset tarttuvat helpommin, ja edesauttaa koronan vaarallisempien muunnosten muodostumista ja leviämistä. Näin voidaan syyttää virusta, vaikka rokotteet sotkevat ihmisten terveyden ja lisäävät virusten vaaroja.  Näin virus uhkaa voidaan aina vain käyttää perusteena jatkaa poikkeustilaa, taloussulkuja, sortoa ja terroria. Sitä voidaan käyttää perusteena jatkaa globaalia rokotusohjelmaa ja tilata ja myydä yhä enemmän rokotteita. Tämä on varmaankin suuri suunnitelma. 

                               uusi terrorismin vastainen sota

      Korona kriisi tuo väistämättä mieleen samankaltaisen laajasti maailmaan vaikuttaneen järkyttävän tapahtuman, New Yorkin terrori iskun 11. 9. 2001 ja sitä seuranneet terrorismin vastaisen sodan. Niiden välillä on helppoa huomata yhtäläisyyksiä.  

       Etukäteen suunniteltua ja lavastettua väärä lippu operaatiota käytettiin perusteena aloittaa globaali terrorismin vastainen sota. Sitä käytettiin verukkeena kansalaisoikeuksien kaventamiseen ja poliisivaltion perustamiseen Yhdysvalloissa ja muualla. Se tarjosi imperialistisille länsimaille tilaisuuden strategisesti ja geopoliittisesti tärkeiden öljyrikkaiden maiden valtaamiseen, tuhoamiseen ja hallitsemiseen. Virallinen tarina siitä on pelkkää valhetta kauttaaltaan. Terrorismin vastainen sota oli oikeasti länsimaiden terrorismia muslimimaita kohtaan. Tästä huolimatta lähes kaikki länsivaltiot osallistuivat siihen ja lähettivät sotajoukkojaan Yhdysvaltojen avuksi. Tämä kertoo millainen läpimätä järjestelmä länsi imperiumi on.

      Myös korona kriisi on maailmanlaajuinen ja etukäteen suunniteltu. Uhka luotiin itse liioittelemalla viruksen vaarallisuutta. Pseudopandemian kautta saatiin peruste sulkea kansantaloudet ts. aloittaa taloudellinen sodankäynti maailman maita vastaan. Sitä käytetään verukkeena kansalaisvapauksien rajoittamiseen, moninaisiin sortotoimenpiteisiin lähes kaikkialla maailmassa.  Virallinen tarina siitä on valhetta. On olemassa selkeät todisteet siitä että kyseessä ei ole aito pandemia, koska uusi koronavirus ei ole tavallista kausi influenssaa vaarallisempi. 

       Korona pandemia voi olla uusi ”terrorismin vastainen sota”. Valtaa pitävät ovat ennustaneet sen kestävän kauan ja sanoneet sillä olevan kauaskantoisia seurauksia niin että maailma ei tule enää koskaan olemaan samanlainen kuin ennen. Uusia pandemioita suunnitellaan ja niihin valmistaudutaan. Terrorismin vastainen sota kesti lähes 20 vuotta (ja se jatkuu edelleen lievempänä vaikkapa lennokki iskujen muodossa). Korona kriisi voi kestää yhtä kauan globaalin eliitin suunnittelemien hankkeiden toteuttamiseksi.

        Terrorismin vastaisen sodan kautta maailmaa muovattiin voimaperäisesti Amerikan mallin mukaiseksi. Se tarkoittaa sotaa, väkivaltaa, pakolaisuutta, köyhyyttä ja kurjuutta ihmiskunnan enemmistölle ja rikkautta harvoille. Taistelu koronaa vastaan on uusi vaihe vahvistaa globaalia kapitalismia ja sopeuttaa valtiot ja kansantaloudet palvelemaan imperiumia ja globaalia eliittimafiaa. Se on uusi salajuoni edistää Yhdysvaltojen hegemonia pyrkimyksiä ja muovata maailmaa sen mukaisesti.  

         totalitarismi

      Kaiken kaikkiaan käynnissä on totalitaristinen hanke, jolla rakennetaan uutta totalitaristista maailmanjärjestystä.

      Kyseessä on globaali vallankaappaus Maailman terveysjärjestön kautta.

 Todellinen uhka ei ole väitetty korona pandemia, vaan kaikki se mitä sen varjolla tehdään nyt ja tulevaisuudessa.

      Feikki pandemia on väline pimeälle suunnitelmalle riistää vapautemme, kaventaa kansalaisoikeuksia, heikentää demokratiaa, romuttaa kansantalous, viedä itsenäisyytemme, tukahduttaa kulttuuria ja vahingoittaa yhteisöllisyyttä. Johtopäätös on ilmeinen kun seuraa mitä eri maissa koronan varjolla tehdään. Monissa maissa toimenpiteet ovat hyvin paljon jyrkempiä ja julmempia kuin pohjoismaissa. 

            Hallituksilla, jotka eivät palvele kansaa, ei ole mitään legitimiteettiä, ja siksi ne turvautuvat totalitarismiin sen alistamiseksi.

 Korona virus on vallanpitäjille oiva tilaisuus pystyttää globaali poliisivaltio. Se on keino perustaa pienen eliitin johtama maailman tyrannia.     

       Virus on Troijan hevonen uudelle totalitaristiselle maailmanjärjestykselle.  

        Terveyden varjelemisen nimissä rakennetaan totalitaarista valvonta- ja sortokoneistoa ympäri maailman.    

         Kyseessä on fasismin uusi aalto.  

     Totalitaarinen hallinto perustuu yksilön alistamiseen valtion määräysvaltaan tiukan hallinnan, valvonnan, pakkokeinojen, sensuurin ja väkivallan kautta. Tuntuuko tutulta? Totalitaristiset valtiot ovat aina pyrkineet tuhoamaan yhteisöllisyyden, itseilmaisun ja kulttuurin juuri kuten nytkin tehdään korona rajoitusten varjolla.    

      Hallituksen virkamiehet, terveysviranomaiset, terveydenhoito henkilökunta ja lehdistö ja heidän kauttaan koko väestö halutaan kouluttaa seuraamaan ylhäältä tulevia määräyksiä riippumatta siitä kuinka mielivaltaisia, järjettömiä ja epätieteellisiä ne ovat. Meidät kaikki halutaan totuttaa autoritaarisen poliisivaltion uusiin sääntöihin.  Suomestakin on nopeaa vauhtia tullut totalitaristinen valtio                  

      Esimerkiksi maskien terveydellisistä haitoista on paljon näyttöä mutta niiden hyödyistä ei juurikaan nykyisen kaltaisessa käytössä. Ne sisältävät haitallisia kemikaaleja ja mikrokuituja. Ne ovat äärimmäisen epäekologisia. Ne lisäävät infektioita ja etäännyttävät ihmisiä. Miksi sitten WHO ja EU suosittelevat niitä myös terveille ihmisille? Miksi ne tieteellisten perusteiden vastaisesti puoltavat rokotteita koko väestölle? Syynä ei ole erehdys, huono tiede tai huono politiikka. Kaikki viruksen rajoitustoimenpiteet, lue sortotoimenpiteet, ovat keino vahingoittaa meitä fyysisesti ja psykologisesti.

        Suomestakin on nopeaa vauhtia tullut totalitaristinen valtio. Eduskunnan istunnossa kaikilla on maskit naamassa. Koomista, absurdia ja samalla pelottavaa. Nuo tekopyhät teeskentelijät ja petturit, jotka ovat vastuussa Suomen järjettömästä korona politiikasta, josta me kaikki nyt kärsimme. Yhdenmukaisuus maskien käytössä on osoitus siitä, että elämme jo totalitarismissa, missä ei sallita olla eri mieltä. Puuttuu enää vain natsien punainen hihanauha, joka paljastaisi avoimesti mistä on kyse.

      Kuvittelemme että tämä on vain väliaikaista ja että kunhan virus saadaan kuriin suluilla, rajoituksilla ja rokotteilla, asiat palaavat ennalleen. Näin ei tule tapahtumaan. Paljon isompi kuvio on kysymyksessä. Poikkeustilat, rajoitukset, sorto ja vaino tulevat kestämään kauan. WHOn, Maailman talousfoorumin ja EUn päämääränä on ajaa läpi monta asiaa, joista välittömästi seuraavana vuorossa on ihon alle laitettaviin mikrosiruihin tai nanosiruihin pohjautuva korona rokote passi tai digitaalinen henkilökortti. Covid-19 virus on väline paljon suuremmalle suunnitelmalle, jonka olennainen osa on suuryhtiöiden etuja ajavan Maailman talousfoorumin suuri uudelleen asetus (jota ei ole mahdollista tarkemmin käsitellä tässä artikkelissa).

      Globaalia poliisivaltiota ei ole enää tarkoitus purkaa sen jälkeen kun se on luotu. Kaikki säädetyt kansalaisoikeuksia kaventavat lait jäävät todennäköisesti voimaan (aivan kuten Yhdysvalloissa on tapahtunut terrorismin vastaisen sodan nojalla).

      Kun uusi totalitaristinen maailmanjärjestys luodaan, pakkovalta, mielivaltaisuus ja vaino eivät enää koskaan hellitä elleivät ihmiset järjestäydy tehokkaaseen vastarintaan.

                               väestön hallinta  ja  ohjailu     

      Korona kriisiä käytetään välineenä mittavaan väestön ohjailuun ja hallintaan ja yhteiskuntien muokkaamiseen globaalin eliitin tavoitteiden mukaisesti. Kyseessä on maailmanlaajuinen väestönhallinta koe – ennennäkemätön ihmiskunnan historiassa.  

      Kansalaisia koulutetaan olemaan sokeauskoisia, tottelevaisia ja alistuvia. Meitä totutetaan siihen että hallitus ja sen korruptoituneet ”asiantuntijat” kertovat meille mitä tehdä. Meitä ohjaillaan ja kohdellaan kuin karjaa.   

        Kaikki koronatoimenpiteet ovat väestön hallinnan ja ohjailemisen välineitä. Perusteettomat taloussulut, nöyryyttävät matkustusrajoitukset ja  palvelujen supistukset ja  terveysviranomaisten typerät ohjeistukset, korona testit, maskit  ja rokotteet ovat  kaikki välineitä kouluttaa väestö täydelliseen tottelevaisuuteen. Meidät totutetaan asteittain pahenevaan kuriin, rajoituksiin ja sortoon. Vallanpitäjät testaavat kuinka pitkälle he voivat mennä.  Jos koe onnistuu, jos vain mukaudumme kaikkeen, tämä on vasta alkua uudelle feodalismille, uudelle orjuudelle.

        Kansalaisia valmistetaan tulevaisuuden täysin totalitaristiseen yhteiskuntaan, uuden uljaan maailman kansalaisuuteen. 

       Suomalaiset ovat hämmästyttävän sokeauskoisia, tottelevaisia ja helposti manipuloitavissa. Luotamme auktoriteetteihin, hallitukseen ja terveysviranomaisiin. Protesteja ja kansalaistottelemattomuutta ei paljoa näy. Alistumme kyselemättä ja ilman vastarintaa terveyden varjelemisen nimissä tehtäville sortotoimenpiteille. Emme ole vielä oppineet.  Vuosikymmen sitten WHOn julistama väärä sikainfluenssa pandemia vahingollisine rokotteineen oli esinäytös. Olemme jälleen joutuneet joukkopetoksen uhriksi, nyt vielä huomattavasti suuremmassa mittakaavassa.

        Mitä enemmän mukaudumme ja tottelemme, sitä enemmän annamme valtaa meitä orjuuttaville ja hyväksikäyttäville tahoille

      Uudessa maailmanjärjestyksessä superrikkaat omistavat kaiken ja päättävät kaikesta. Hallitusten ja kansalaisten tehtävänä on heidän toiveidensa ja määräystensä toteuttaminen ja noudattaminen.

                    mihin sokea tottelevaisuus voi johtaa

    On hyvä muistaa mihin sokea tottelevaisuus voi johtaa. Nöyrä kuuliaisuus ei ole hyve koska se voi helposti yhdistyä julmuuteen. Natsi Saksassa  hallinnolle uskolliset ihmiset mahdollistivat toisen maailmansodan puhkeamisen ja osallistuivat kansanmurhaan aiheuttaen 50 miljoonan ihmisen kuoleman. Nyt terveyden suojelemiseen vedoten kaikkien nähtävillä on menossa rikos ihmisyyttä vastaan, jolle ei ole loppua näköpiirissä. Molemmissa tapauksissa kyse on fasismista.

       Taloussulut olivat ensimmäinen murhaava rikos ihmisyyttä vastaan, globaali rokotus on toinen. Taloussulut ovat raunioittaneet kansantalouksia ja  johtaneet konkurssiaaltoon ja joukkotyöttömyyteen. Ne ovat aiheuttaneet maailmalla suunnatonta köyhyyttä, kurjuutta ja kuolemaa. Nyt sitä seuraa rokotusohjelma vaarallisilla ja keskeneräisillä rokotteilla, jotka voivat mikrosirujen lisäksi sisältää kaikkea muutakin hyvin kummallista ja haitallista.  

       Viranomaiset tai heidän ohjeidensa kohteena olevat eivät voi vain totella määräyksiä ja ummistaa silmiään siltä, mitä on oikeasti tapahtumassa. Kun kyse on fasismista ja totalitarismista, kun kyse on terveyspetoksen nojalla tapahtuvasta rikoksesta ihmisyyttä vastaan, ei ole hyve totella määräyksiä. Päinvastoin se merkitsee osallistumista rikoksiin joko aktiivisesti tai passiivisesti. Tässä tilanteessa hyveellisyys voi tarkoittaa vain kieltäytymistä osallistua valheeseen, kieltäytymistä yhteistyöstä.

                                                vastarinta

             Petos on mahdollinen niin kauan kuin kansalaiset eivät ole valveutuneita. Heidän täytyy herätä ja tajuta mitä on tapahtumassa ja nähdä hallitustensa petollisuus ja korruptio.  

        Meidän ei pidä uskoa mihinkään mitä meille syötetään.   

        Meidän pitää tunnistaa valtavirta median propaganda ja vapautua sen verkosta. Meille ei esitellä puolueettomien tieteellisten asiantuntijoiden näkemyksiä ja suosituksia. Etsi oikeaa tietoa riippumattomista tietolähteistä.  

        Meidän ei pidä kuunnella epäluotettavia terveysviranomaisia, asiantuntijoita ja neuvonantajia, joilla on yhteyksiä lääkeyhtiöihin.

         Vallitseva tarina korona viruksesta on väärä. Viruksen pelolle ei ole perusteita. Sen sijaan todella pelottavaa on se mitä sen varjolla nyt tehdään.

      Hallitusten määräämillä toimenpiteillä ei ole tekemistä lääketieteen tai terveyden ylläpitämisen kanssa.  

               Meidän ei pidä alistua mielipuolisuuteen, epäoikeudenmukaisuuteen, sortoon ja diktatuuriin.  

          Meidän ei pidä suostua mihinkään mihin meitä kehotetaan.

    Tämä kollektiivinen hulluus voi päättyä vain kun kieltäydymme kaikesta yhteistyöstä.  

      Älkää noudattako työsulkuja ja taloussulkuja. Vastustakaa kaikkia rajoituksia kuten kokoontumisrajoituksia.

         Älkää käyttäkö typeriä maskeja, jotka ovat orjuuttavan totalitarismin merkki. (Niitä on perusteltua käyttää vain jos olemme flunssaoireisten ihmisten keskuudessa tai jos olemme itse sairaina ihmisjoukoissa).

         Kieltäytykää täysin epäluotettavista korona testeistä, joita käytetään tartuntalukujen suurenteluun ja rajoitustoimenpiteiden perustelemiseen.

       Kieltäytykää ehdottomasti vapaaehtoisesta tai pakollisesta rokotuksesta laittomilla ja vaarallisilla rokotteilla.   

        Kieltäytykää rokotukseen liittyvästä korona passista ja digitaalisesta henkilökortista. Ne ovat vain alistamisen, kiristyksen ja valvonnan välineitä.  

       Vain laajamittainen kansalaistottelemattomuus voi estää pimeän hankkeen etenemisen.     

        

     Myöhemmin tämän jutun kirjoitettuani ja julkaistuani löysin Asikkalasta  roskiksiin ja puiston penkkeihin kirjoitettuna covid-1984. Se purkaa myytin viruksesta, jonka olemassaoloa mikään laboratorio ei ole kyennyt vahvistamaan, ja kiteyttää osuvasti mistä oikeasti on kyse. 1984 oli George Orwellin totalitarismia käsittelevän kirjan nimi.

Toivon että sanomaani välitetään eteenpäin ja että kirjoitustani jaetaan.

Lue lisää Suunnitelma ihmiskunnan orjuuttamiseksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *