Covid-19 – sota on syttynyt!

Päätin edellisen kirjoitukseni lauseisiin ”Paluuta normaaliin ei enää ole. Sota on syttynyt!”. http://uusiaika.com/2022/01/30/onko-tama-totta-vai-tieteiskauhuelokuvaa/ Jatkan siitä.      

      Ihmiskuntaa koskettaa suurin kriisi toisen maailmansodan jälkeen. Se luotiin täysin tarkoituksellisesti. Tällaista tuhoa ja kaaosta, kurjistumista, joukkotyöttömyyttä ja yhteiskunnan normaalien toimintojen häiriintymistä esiintyy yleensä vain sotien yhteydessä. Taloussulkujen ja muiden korona toimien suorasti tai epäsuorasti  aiheuttamat uhrimäärät  ovat ennen näkemättömiä. Samoin tällaisia sairastuneiden ja kuolleiden ihmisten lukumääriä esiintyy yleensä vain suurten sotien yhteydessä.

          WHOn valheellisen terveyshätätilajulistuksen jälkeen media alkoi levittää systemaattisesti valheita vaarallisesta viruksesta ja sen nopeasta leviämisestä. Sitä seurasivat maailmanlaajuiset taloussulut, mikä johti konkurssiaaltoon ja joukkotyöttömyyteen kun hankkeen takana olevat superrikkaat kasvattivat omaisuuttaan. Hyökkäys jatkui kammottavalla joukkorokotuskampanjalla, joka uhkaa ihmiskunnan tulevaisuutta. Menossa ovat moninaiset yhteiskunnalliset ”uudistukset” totalitaristiseen maailmanhallintoon siirtymiseksi.

                                Covid-19 on sotaoperaatio

       On käynyt täysin selväksi, että covid-19 on etukäteen hyvin suunniteltu, laajan rintaman sotaoperaatio, väkivaltainen hyökkäys demokraattisia valtioita vastaan. Valheellisin perustein julistettu maailmanlaajuinen terveyshätätila täyttää kaikki sotaoperaation tunnusmerkit. On yhä selvempää että sota on syttynyt. Korona kriisin alkaessa minulle siitä tuli mieleen Yhdysvaltojen Irakiin valheellisin perustein valtavalla voimalla tekemä shock and awe hyökkäys. Oudot ja autoritaariset koronatoimet maailmalla aiheuttivat samanlaista kauhua, järkytystä ja tuhoa.    

        Vuonna 2018 ennustaessaan uusien tartuntatautien puhkeamista Gates puolusti terveysviranomaisten ja armeijan yhteistyötä. Hän sanoi, että ”maailman täytyy valmistautua pandemioihin samalla tavalla kuin se valmistautuu sotaan”. Koska Gatesin, Faucin ja lääketeollisuuskartellin kaikki pandemiat ovat keksittyjä, puuttui enää sanoa totuus suoraan, että niiden torjunta oli sodankäyntiä, ei siis mitään virusta vastaan, vaan kansakuntia ja ihmisiä vastaan.               

       Tiedustelupalvelu ja armeija ovat osallistuneet lukuisiin biouhka sotapeleihin ja pandemiaharjoituksiin yhdessä lääketeollisuuden ja muiden osapuolien kanssa. Yhdysvalloissa hallituksen vastauksesta pandemiaan tulikin sotilaallinen projekti.  2020 puolustusosasto loi sotilaallisen kampanjan operaatio poimunopeus, jossa siviili terveysviranomaiset olivat täysin vähemmistönä. Hanke eteni lääketeollisuuden ja armeijan läheiseksi yhteistyöksi covid-19 rokotteen kehittämiseksi. Armeija teki salaisia sopimuksia lääkeyhtiöiden kanssa ja kaappasi terveyspolitiikan. (Kennedy, p. 434)                    

    Yhdysvaltojen hallinto, todellista valtaa pitävä syvävaltio ja CIA eivät kykene juuri mihinkään muuhun kuin sotimiseen, tappamiseen, sotien  suunnitteluun, asevarusteluun ja uusien aseiden ja bioaseiden kehittelyyn vuosikymmenestä toiseen. Amerikkalaiset pudottivat atomipommin Hiroshimaan siviilikohteeseen säästäen sotilaskohteet. He tuhosivat Pohjois-Korean, Vietnamin, Afganistanin ja Irakin ja hajottivat Jugoslavian. He tehtailevat vallankaappauksia ja pystyttävät brutaaleja diktatuureja Etelä-Amerikassa ja muualla. Yhdysvallat on käynyt sotaa joka vuosi perustamisensa jälkeen, kuten Noam Chomsky on todennut. Amerikkalaiset ovat valmiita mihin tahansa vahvistaakseen hegemoniaansa kuten nyt jälleen näemme. Väärä pandemia on uusi keino siihen. Sulkutilat ja rokotteet ovat heidän valitut uudet joukkotuhoaseensa. Sotarintamassa on toki paljon muita länsimaisia ja muita valtioita, lähes kaikki YKn jäsenvaltiot, periaatteessa kansallisvaltioista riippumaton koko ylikansallinen kapitalistinen luokka. Kuten aikanaan valheellisessa terrorismin vastaisessa sodassa, muiden maiden hallitukset on painostettu ja lahjottu mukaan valheelliseen pandemian vastaiseen taisteluun.

     Covid-19 on CIAn johtama sotaoperaatio. Järjestö on ollut mukana alusta sakka suunnittelemassa ja toteuttamassa siihen liittyvää hybridisodankäyntiä ja biologista sodankäyntiä. Kennedyn mukaan CIAn vaikutus voidaan nähdä kaikkialla korona kriisin suunnittelussa, massiivisessa propagandakampanjassa, manipulaatiotekniikoissa ja tuhoisissa toimenpiteissä kuten sulkutiloissa ja bioaseilla tapahtuvissa joukkorokotuksissa. CIA pääasiassa suunnittelee ja tekee vallankaappauksia. Ensi kertaa sellaista yritetään nyt globaalissa mittakaavassa! Demokratiat kaikkialla maailmassa ovat uhattuina. Korona kriisin varjossa on tehty fasistien väkivaltainen vallankaappaus.   

         Koska jonkinlaisia aseita käytetään, kysymys on sodasta. Perinteisten aseiden sijasta sotaa käydään virus uhalla, taloussuluilla ja rokotteilla. Sota etenee täydellä rintamalla: hybridisota, kybersota, psykologinen sota, taloudellinen sota ja biologinen sota. Katso http://uusiaika.com/2021/04/20/korona-totalitarismi/   Koska kyseessä on sotaoperaatio, tarkoituksena on varmastikin kylvää niin paljon tuhoa ja kaaosta kuin mahdollista ilman että laajemmin tajutaan mistä oikeasti on kyse.

         Käynnissä on täyden rintaman hyökkäys, aggressiivinen sota. Yksilöllisellä tasolla tarkoituksena on lamauttaa, alistaa, vammauttaa ja tappaa.  Yhteiskunnallisella tasolla hyökkäyksen tarkoituksena on muuttaa demokraattiset valtiot diktatuureiksi, viedä ihmisiltä heidän oikeutensa ja tehdä globaalista tyranniasta pysyvä tila.   

                       sotataito: vihollisen hämääminen

       Sotataitoon on aina kuulunut vihollisen hämääminen ja harhautukset. Parasta on että vastapuoli ei tiedä lainkaan mistä on kyse. Yhdysvaltojen hallinnon koronavirusta koskevassa kuulemisessa tammikuussa 2021 kenraali Thomas McInerney paljasti, että covid-19 on biologinen hyökkäys, joka on naamioitu pandemiaksi. Sotaterminologiaa käyttäen pandemia on taktinen harhautus. Menossa on myös kybersota, hybridisota sekä talouksien vastainen sota. Myöhemmin samassa kuussa hän kertoi medialle, että kolmas maailmansota on alkanut ja että se on hybridisota, joka on sekoitus biologista ja kybersodankäyntiä.  

Olemme sotilasoperaation kohteena, joka on naamioitu terveyskriisiksi ja pandemiaksi. Bioaseet on naamioitu lääkkeeksi tekaistuun virustautiin. Valtava, käynnissä oleva biologinen sota aloitettiin uskottelemalle maailman kansoille, että kyse oli terveyden suojelusta. Pandemia harhautuksen suojassa vallankaappaajat pystyivät tekemään bioasehyökkäyksen ilman että useimmat tajuavat sitä. Äärimmäisen ovelaa. Saamme todella pelätä mitä vielä on edessä. Suuri osa väestöstä on vielä harhautuksen vallassa. He eivät vielä tiedosta, että oikeasti kyse on sodasta, aggressiivisesta hyökkäyksestä. Kansalaisten pitäisi herätä voidakseen puolustautua ja ryhtyä vastatoimiin.   

           pandemiat ja bioterrorismi hallitsevan luokan työkaluna

        Väärin perustein julistetut ”pandemiat” ja toimenpiteet niiden ”torjumiseksi” ovat hallitsevan ja omistavan luokan uusi ovela väline luokkasotaan, vallan ja varallisuuden keskittämiseen,  demokratian kaventamiseen, kansalaisoikeuksien heikentämiseen ja väestön alistamiseen ja joukkomurhaamiseen.     

       Pandemiat ovat keino yhteiskuntien ja kansantalouksien muokkaamiseen ylikansallisen kapitalistisen luokan, finanssi eliitin ja teknokraattien intressien ja suunnitelmien mukaisesti.       

       Bioterrorismi on vallanpitäjien uusi menetelmä kansakuntien alistamiseksi, heikentämiseksi ja tuhoamiseksi. Siinä käytetään luonnollisia tai laboratoriossa luotuja viruksia ja bakteereita, vääriä pandemioita ja epidemioita ja brutaaleja keinoja muka niiden hillitsemiseksi, rokotteita ja muita bioaseita.  Tiettyjen maiden bioturvallisuusvirastot ja -ohjelmat ovat todellisuudessa bioterrorismin tukijoita. Niin kiero on maailma.     

   Katso http://uusiaika.com/2021/12/24/suunnitelma-ihmiskunnan-orjuuttamiseksi/  

                           biologinen sota     

   Perinteisessä sodassa ihmisiä ammutaan tai haavoitetaan ampuma-aseella. Pandemian varjolla käytävässä biologisessa sodassa ihmisiä vahingoitetaan ja tapetaan joukoittain rokotteiksi naamioiduilla bioaseilla. Bioterrorismia käyttävässä fasistisessa valtiossa kuten Suomessa kansalaisia uhataan ja painostetaan tappavilla ja vammauttavilla rokotteilla, koronapasseilla ja testeillä. Törkeä väkivalta ja sillä uhkaaminen naamioidaan väestön terveyden suojelemiseksi.   

       Covid-19 on biologinen hyökkäys. Koronarokotteita käytetään väestön alistamisen, hallinnan ja vähentämisen välineinä. Vammautuneiden ja kuolleiden lukujenkin perusteella se on jo kiistattoman selvää. Meillä ja maailmalla on menossa rokote holokausti. Korona tapaukset ja kuolemat ovat selkeästi lisääntyneet juuri eniten rokotetuissa maissa ja ihmisryhmissä. Katso https://www.globalresearch.ca/same-pattern-everywhere/5745356

Eturintaman lääketieteen asiantuntijat ovat nyt yksimielisiä siitä, että koronarokotteet ovat bioaseita. Niiden myrkyt ja patogeenit monistuvat, leviävät ympäristöön ja tartuttavat muita. Grafeeni ja piikkiproteiini yhdessä tuhoavat ihmisen immuunipuolustuksen, aiheuttavat lukemattomia sairauksia ja tappavat. Rokotteiden sisältämä nanoteknologia vahingoittaa ihmisen geeniperimää. Jotta rokotteiden todellinen luonne ja tarkoitus eivät paljastuisi liian nopeasti, osa annoksista on tietojeni mukaan vaaratonta blaceboa.     

          Biologinen ase perustuu bakteerien, virusten tai eloperäisten myrkkyjen haittoihin. Kemiallisten ja bakteriologisten aseiden käyttö kiellettiin 1925 Geneven sopimuksella. Nyt sopimusta rikotaan törkeästi. Rokotteissa esimerkiksi tarkoituksella sairastuttavia bakteereja käytetään täysin vapaasti mukamas tehostamaan ihmisen immuunipuolustusta tai tuottamaan piikkiproteiinia. Tuossa sopimuksessa ei vielä tunnettu geenien muokkausta, mitä koronarokotteilla myös tehdään järjestelmällisesti.

        Käynnissä on hyvin suunniteltu ja järjestetty maailmanlaajuinen biologinen hyökkäys, jonka tarkoituksena on eliminoida miljardeja ihmisiä ja orjuuttaa loput. Bioaserokotteiden tarkoituksena on vahingoittaa ihmisen dnata, kaapata aivot ja tehdä hengissä säilyneistä vaarattomia, ulkoa ohjailtavia zombeja. Katso http://uusiaika.com/2022/02/21/biologinen-sota-2/

                                       aito terveyshätätila

        Meillä on nyt aito terveyshätätila aikaisemman WHOn julistaman valheellisen sijaan.  Sen ovat aiheuttaneet nämä nanoteknologiset, monistuvat ja itsestään leviävät ihmisen geenejä muokkaavat bioaseet. Rokotteet tuhoavat ihmiskunnan geeniperimän, grafeeni tappaa ja sairastuttaa. Rokotetut ihmiset levittävät nanomyrkkyjä ja patogeenaja ympäristöön ja tartuttavat toisia ihmisiä.

                                    teknologia ja sodat

      Sodat ja asevarustelu ovat aina olleet suurimpia motiiveja tarkoituksia kaikenlaisen tekniikan kehittämiselle. Siinä sivussa on tullut keksittyä jotain hyödyllistäkin. Uutta teknologiaa käytetään yleensä ensimmäiseksi pahoihin tarkoituksiin. Esimerkiksi ydinteknologiaa käytettiin ensimmäiseksi atomipommiin ja nanoteknologiaa käytetään nyt bioterroriin ”rokotteissa”  maskeissa ja ”testeissä”.  

                                  kolmas maailmansota

        Aikaisempi tulkintani oli, että pseudopandemia on verrattavissa terrorismin vastaiseen sotaan. Katso http://uusiaika.com/2021/04/20/korona-totalitarismi/ Koska kyseessä on selvästi paljon laajempi ja kauaskantoisempi asia, maailmansodat ovat parempi vertailukohta. Kriisi on maailmanlaajuinen ja uhrien määrä voidaan laskea miljoonien sijasta pian jo miljardeissa. Korona kriisi voi itsessään jo olla kolmas maailmansota tai siten sen esinäytös. Aikaisempiin maailmansotiin verrattuna osapuolina eivät ole enää juurikaan kansallisvaltiot vaan ylikansallinen kapitalistinen luokka ja maailman kansat. Käynnissä on miljardöörien ennen näkemättömän väkivaltainen luokkasota maailman kansoja vastaan. Ylikansallinen omistava ja hallitseva luokka käy monin epätavanomaisin keinoin sotaa maailman työväenluokkaa vastaan.

Sodat ovat aina koskeneet sitä, ketkä hallitsevat maailman maita, kansakuntia, varallisuutta, voimavaroja ja väestöä. Ensimmäinen ja toinen maailmansota koskivat maailman hallintaa ja jakoa eri suurvaltojen kesken.

       Tämä on todennäköisesti vasta alkua. Kukaan ei tiedä miten sota etenee, muuttuu tai kiihtyy. Kukaan ei tiedä mitä tulee tapahtumaan. Varmaa on että hyökkääjillä on paljon suunnitelmia ja ilkeitä keinoja niiden edistämiseksi kuten uudet pandemiat, kyberiskut ja talouskriisit.  

                                      sisällissota

        Hallitus painostaa kaikin keinoin kansalaisiaan osallistumaan ihmiskokeeseen ja ottamaan monia tekniikoita sisältäviä vammauttavia ja kuolettavia myrkkypiikkejä. Voisiko selvempää sodanjulistusta kansaa vastaan olla? Maan johdossa – hallituksessa,  varmasti myös puolustusvoimissa ja tiedustelupalvelussa – on maanpettureita, jotka toimivat vieraiden valtojen hyökkäyksen tukena maansa kansalaisia vastaan.    

  Kansallisella tasolla, Suomessa ja muualla, on käynnissä sisällissota. Suomessa vastakkain ovat jälleen valkoiset ja punaiset, eli oikeistolaiset fasistit etuoikeutetun luokan kanssa sekä tavalliset, rauhaa rakastavat ja työtä tekevät kansalaiset. Globalistit, äärioikeistolaiset, bioteknofasistit, Nato-natsit ja militaristit, rokottajat, lasten murhaajat, sotarikolliset ja muut maanpetturit hyökkäävät kansallismielisiä demokratian, ihmisoikeuksien, vapauden ja rauhan puolustajia vastaan.

       Meille muistetaan usein, että talvisodassa ja jatkosodassa taisteltiin Suomen itsenäisyyden puolesta. Nyt fasistit, globalistit ja maanpetturit pyrkivät päättämään kalliilla hinnalla hankitun itsenäisyyden kokonaan. Suomen itsenäisyyden ja itsemääräämisen kannattajat taistelevat suuyritysvaltaa ja uutta totalitaristista maailmanjärjestystä runnovia globalisteja vastaan. 

                                           sotarikokset

       Sen lisäksi, että meneillään on kaikkien aikojen suurin rikos ihmisyyttä vastaan, niin samalla syyllistytään kansanmurhiin, aggressiivinen sotaan ja muihin sotarikoksiin. Nämä kaikki ovat kansainvälisen oikeuden vastaisia rikoksia.

        Käynnissä on Nurembergin säännöstön vastainen aggressiivinen sota. Se on valloitussota, johon ryhdytään ilman itsepuolustuksen oikeutusta. Siihen osallistuvat ainakin Yhdysvaltojen terveyssektori, bioaselaboratorio, CIA, syvävaltio sekä tällä kaikella voittoa tekevä eugeenikko Bill Gates. Sanomattakin on selvää, että EU johtajat ovat myös osallisia.

       Rauhanomaisia ja aseettomia siviilejä vastaa hyökätään rokotteiksi, testeiksi ja maskeiksi naamioiduilla bioaseilla. Kansalaisten joukkorokottaminen bioaseella, joka monessa tapauksessa vammauttavan ja kuolettavan myrkkyannoksen lisäksi kytkee ihmisen aivoja valvovaan ja hallitsevaan helvetinkoneeseen, on äärimmäinen väkivallanteko, kansanmurha ja vakavimman luokan sotarikos.

                                     kansanmurha

         Suomessa on menossa kansanmurha. Myös lähes kaikissa YKn jäsenvaltioissa, jotka ovat joutuneet petoksen ja kiristyksen uhriksi, on myös käynnissä kansanmurhat. Globaalilla tasolla menossa on vakiintuneen rikostermin puuttuessa ihmiskunnan murha. Kansanmurha on jonkin tietyn kansanryhmän järjestelmällistä tuhoamista. Maamme rikoslaissa se tunnetaan joukkotuhontana. Rokotteiden avulla selvästikin tapahtuu kyseinen rikos, ryhmän jäsenien surmaaminen, vaikeiden henkisten tai fyysisten sairauksien ja vammojen aiheuttaminen ja syntyvyyden ehkäiseminen. Ja tästähän on kannekin jo onneksi nostettu.

                                   vastarinta ja vallankumous     

        Sota on edennyt yhden puolen ovelana hyökkäyksenä. Vastapuoli on ollut lamaantunut eikä ole täysin ymmärtänyt mistä on kyse. Sen rivit ovat hajallaan. Ihmiset eivät ole osanneet puolustautua, monet joutuvat uhreiksi. Vähitellen ihmiset heräävät ja vastarinta alkaa kasvaa. Kansalaisten vastauksen ei tarvitse olla yhtä väkivaltainen. Meidän ei tarvitse alkaa käyttää bioaseita tai muita aseita. Mutta koska kyse on väkivaltaisesta, miljoonia tappavasta ja vammauttavasta hyökkäyksestä, meidän on puolustettava henkeämme ja vapauttamme tarvittaessa myös vastavoiman käytöllä jos rauhanomaiset keinot eivät riitä. Sodassa ei saa olla heikko.   

         On turha olettaa, että hyökkääjät luovuttavat keksittyään näin ovelan keinon. He ovat saavuttaneet jo paljon tavoitteistaan. Meidän tulee valmistautua pitkään taisteluun. Reiner Fuellmich kertoi, että hänen johtamansa oikeustoimet kuten Nuremberg 2 eivät tule yksin riittämään, koska myös oikeusjärjestelmä on mätä ja korruptoitunut. Oikeustoimien lisäksi tarvitaan kansannousu. Kaikki mahdolliset keinot on otettava käyttöön tyrannian torjumiseksi. 

Vallankumouksiin on pystytty ennenkin. Emme saa tyytyä pelkään jarrutustaisteluun. Meidän pitää kaataa korruptoitunut, vieraita intressejä palveleva maanpetturihallitus. Ero totalitaristisesta ja juonivasta EUsta on suotavaa. Meidän on palautettava maamme suvereenisuus, kansakuntamme kunnia ja aito kansanvalta.  

lähteet

“The Real Anthony Fauci” Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health. Childrens Health Defence 2021  Robert F. Kennedy Jr

January 15, 2021 Full Disclosure: WW3 Started! Covid-19 A Bioweapons Attack! Ariyana Love

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *