Hallituksen koronatoimet. Totalitarismi perustuu harhakuvitelmille.

      Poikkeustila ja korona hysteria vain jatkuu jo toista vuotta. Mitkään hallituksen koronatoimenpiteet eivät ole koskaan olleet tieteellisesti tai lääketieteellisesti perusteltavissa. Toimenpiteillä ei ole koskaan ollut mitään tekemistä ihmisten terveyden suojelemisen kanssa, koska ne eivät edistä sitä, vaan päinvastoin. Kyse ei ole koskaan ollut varsinaisesti viruksesta, vaan aivan muista asioista. Politiikkaa, idiootti! Kyse ei ole myöskään saalistuskapitalismista ja lääketeollisuuden voitoista kuten välillä tulkitsin, vaan takana on vielä paljon pahempia ja pelottavampia asioita.

        Hallitukset selvästikin tykkäävät pandemioista. Ne haluavat pidentää niitä. Niiden varjolla ne voivat määräillä kansalaisia, kiristää valvontaa ja ajaa huomaamattomasti muita hankkeita. Koronapolitiikkaa käytetään sosiaaliseen ja poliittiseen hallintaan ja sortamiseen. Korona kriisistä on tullut yhä enemmän puhdasta hyväksikäyttöä, väestön ohjailua, sortoa ja väkivaltaa. Sen varjolla ajetaan aivan muita asiaan kuulumattomia valtapoliittisia ja yhteiskunnallisia päämääriä. Valtaa yritetään kahmia ja viedä pois kansalta ennen näkemättömällä tavalla maailman historiassa.

        Työttömyyttä, konkursseja ja kansantalouden velkaantumista aiheuttavasta taloudellisen sodankäynnin vaiheesta olemme edenneet kammottavaan kaikkien henkeä ja terveyttä uhkaavan biologisen sodankäynnin vaiheeseen.   

       Uutta hyvissä ajoin muutettua tartuntatautilakia, joka mahdollistaa erilaisia pakkotoimenpiteitä, käytetään nyt aseena kansaa vastaan.                

        Kaikki koronatoimenpiteet ovat äärimmäisen vahingollisia maallemme ja kansallemme, mutta niin niiden on tarkoituskin olla. Kysehän on uuden maailmanjärjestelmän perustamisesta, ei jonkin pienen maan ja sen ihmisten hyvinvoinnista. Katso http://uusiaika.com/2022/02/21/uusi-maailmanjarjestys/

       Perusteettomien ja perustuslain vastaisten sulkujen kohteena ovat milloin kulttuuritapahtumat, lasten ja aikuisten liikuntapalvelut, ravintolat, kirjastot ja terveydenhoito.   

Hallitus painostaa ja manipuloi kaikin keinoin kansalaisiaan osallistumaan ihmiskokeeseen ja ottamaan monia tekniikoita sisältäviä vammauttavia ja kuolettavia myrkkypiikkejä. Voisiko enää selvempää sodanjulistusta kansaa vastaan olla?               

       Bioterrorismia käyttävässä fasistisessa valtiossa kuten Suomessa kansalaisia uhataan ja painostetaan tappavilla ja vammauttavilla rokotteilla,  koronapasseilla ja testeillä.  Törkeä väkivalta ja sillä uhkaaminen naamioidaan väestön terveyden suojelemiseksi.  

         Korona kriisi on täysin karannut käsistä. Täysi laittomuus vallitsee. Peto on päässyt irti. Pahuus on päässyt valloilleen. Meno käy yhä barbaarisemmaksi. Ihmishenki on äärimmäisen halpa. Silmiemme edessä toteutetaan peiteltyä kansanmurhaa ja osallistutaan sotarikoksiin median tuella ja terveydenhoitojärjestelmämme avustamana.                         

        Vauhtiin päästyään ja nähtyään, että homma toimii, ne jotka ovat tämän takana, tulevat hyväksikäyttämään ja väärinkäyttämään tätä kriisiä äärimmilleen. Hyväuskoisuuttamme ja tietämättömyyttämme käytetään äärimmilleen hyväksi. On aika herätä!

                         totalitarismi perustuu harhaluuloille

         Jos eläisimme järkevässä maailmassa, pandemian, jos sitä koskaan olikaan, kerrottaisiin olevan ohi ja rokotukset tehottomilla ja äärimmäisen vaarallisilla rokotteilla keskeytettäisiin välittömästi. Sen sijaan meno muuttuu yhä pimeämmäksi. Maahamme tuodaan yhä uusia eriä rokotteita ja kelvottomiksi todettuja korona testejä ja turhia hengityssuojia. Missään ei todella ole lääketieteellisesti eikä tieteellisesti mitään mieltä. Totalitarismi perustuu harhakuvitelmille. Olemme vajonneet jo niin syvälle totalitarismiin ja fasismiin että järkevillä perusteilla ei näytä olevan enää merkitystä.

      Suomessa fasismin syvyys näkyy esimerkiksi kouluikäisten lasten rokottamisessa, hoitoalan ankarassa painostuksessa pakkorokotukseen, koronapassin käyttöönotossa ja sairaaloiden ja terveyskeskusten syrjinnässä epäilyttävästä ja turhasta testistä kieltäytyville.                  

                     korona toimenpiteet ovat perustuslakien vastaisia

        Kaikki korona toimenpiteet ovat perustuslakien vastaisia. Hallituksia lahjotaan ja kiristetään osallistumaan niihin, ja tästä on paljon todisteita. Maailman terveysjärjestön kautta toimiva ylikansallinen tyrannia on tallannut jäsenmaidensa perustuslait maahan. Perustuslaki tai mitkään muut lait tai sopimukset eivät enää pysty suojelemaan kansalaisia ja takaamaan heidän turvallisuuttaan ja oikeuksiaan, kiitos korruptoituneen fasistihallituksemme. Täysi laittomuus vallitsee.

         Hallitus ei kunnioista enää mitään kansainvälisiä sopimuksia ja kansallisia lakeja. Miksi kansalaisten pitäisi totella sitä? Otammeko vastaan määräyksiä sotarikollisilta, jotka hyväksyvät ihmiskokeet, uuden orjuuden ja määräävät kokeellisia rokotteita (bioaseita) lapsille? Koska hallitus koostuu fasisteista, lapsen murhaajista ja sotarikollisista, kuten mielenosoituskyltissäni luki, meidän ei tarvitse totella heitä. Hallituksemme on laiton, koska se ei kunnioita voimassa olevia lakeja ja koska se toimii selvästi kansalaisiaan vastaan. Katso http://uusiaika.com/2022/01/30/onko-tama-totta-vai-tieteiskauhuelokuvaa/

                                        vastarinta      

       Meidän pitää vapautua valheellisen pandemia tarinan lumosta ja sokeasta uskosta, että korona toimenpiteet ovat välttämättömiä, oikeita, hyviä ja rationaalisia kun ne selvästi ovat alusta alkaen olleet ihan kaikkea muuta. Meidän tulee tiedostaa kuinka meitä kusetetaan, kuinka päällemme syljetään ja kuinka meidät yritetään myrkyttää. Tässä vaiheessa niiden määrä, jotka ovat nähneet pandemia valheen läpi ja jotka tietävät mitä ”rokotteet” oikeasti ovat ja mikä niiden tarkoitus on, on toistaiseksi pieni (noin 30 %), mutta se kasvaa nopeasti. Heidän täytyy voimakkaasti välittää viestiä eteenpäin.  

      Niille, jotka käyttävät maskeja ja kuuliaisesti noudattavat hallituksen korona ohjeistuksia, haluan sanoa: laumakäyttäytyminen ja ylhäältä päin annettujen ohjeiden sokea seuraaminen on edesvastuutonta. Bill Gates vetelee naruista ja sinä aivoton ääliö hypit sen mukaan. Haluatko lujittaa perusteettomalle mielivallalle rakentuvaa totalitarismia vai elää vapaassa maassa?

        Tyranniaa, sydämettömiä fasisteja vastaan ei voi taistella vetoamalla järkeen, rakkauteen, hyvään tahtoon ja inhimillisyyteen. Sellainen auttaa vain harvoissa tapauksissa. Kuten olemme nähneet, korona kriisissä niillä ei ole ollut juuri merkitystä. On laitettava kova kovaa vastaan. Jos vastapuoli ei taivu, vaan jatkaa fasistista linjaansa, on otettava käyttöön kovemmat aseet: lakot, yleislakko, kaikenlainen kansalaistottelemattomuus, yhteistyöstä kieltäytyminen koskien korona humpuukia ja muita ulkoapäin tulevia teknofasistien hankkeita. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *