Biologinen sota 2

Bioterrorismi (väärillä pandemioilla, viruksilla, rokotteilla ja muilla bioaseilla) on vallanpitäjien uusi menetelmä kansakuntien alistamiseksi, heikentämiseksi ja tuhoamiseksi.

       Covid-19 on biologinen hyökkäys. Koronarokotteita käytetään väestön alistamisen, hallinnan ja vähentämisen välineinä. Vammautuneiden ja kuolleiden lukujenkin perusteella se on jo kiistattoman selvää. Meillä ja maailmalla on menossa rokote holokausti. Korona tapaukset ja kuolemat ovat selkeästi lisääntyneet juuri eniten rokotetuissa maissa ja ihmisryhmissä. 

       Rauhanomaisia ja aseettomia siviilejä vastaa hyökätään rokotteiksi, testeiksi ja maskeiksi naamioiduilla bioaseilla. Käynnissä on hyvin suunniteltu ja järjestetty maailmanlaajuinen biologinen hyökkäys, jonka tarkoituksena on eliminoida miljardeja ihmisiä ja orjuuttaa loput. Bioaserokotteiden tarkoituksena on vahingoittaa ihmisen dnata, kaapata aivot ja tehdä hengissä säilyneistä vaarattomia, ulkoa ohjailtavia zombeja.     

             koronarokote on bioase

        Eturintaman lääketieteen asiantuntijat ovat nyt yksimielisiä siitä, että koronarokotteet ovat bioaseita. Niiden myrkyt ja patogeenit monistuvat, leviävät ympäristöön ja tartuttavat muita. Grafeeni ja piikkiproteiini yhdessä tuhoavat ihmisen immuunipuolustuksen, aiheuttavat lukemattomia sairauksia ja tappavat. Rokotteiden sisältämä nanoteknologia vahingoittaa ihmisen geeniperimää. Jotta rokotteiden todellinen luonne ja tarkoitus eivät paljastuisi liian nopeasti, osa annoksista on tietojeni mukaan vaaratonta blaceboa.     

          Biologinen ase perustuu bakteerien, virusten tai eloperäisten myrkkyjen haittoihin. Kemiallisten ja bakteriologisten aseiden käyttö kiellettiin 1925 Geneven sopimuksella. Nyt sopimusta rikotaan törkeästi. Rokotteissa esimerkiksi tarkoituksella sairastuttavia bakteereja käytetään täysin vapaasti mukamas tehostamaan ihmisen immuunipuolustusta tai tuottamaan piikkiproteiinia. Tuossa sopimuksessa ei vielä tunnettu geenien muokkausta, mitä koronarokotteilla tehdään järjestelmällisesti.

        Aryana Loven mukaan koronarokotteissa käytetään Faucin rahoittamia bioaseita kuten Wuhanissa kehitetty Lentivirus mRNA vector. Se löytyy Modernan, Pfizern, J&Jn, AstraZenecan ja Oxfordin patenteista. Se sisältää seuraavia  bakteereja ja patogeeneja: hiv 1-3, sars, mers ja aidsia aiheuttava srv-1. Kaikki samaan hintaan ja samassa paketissa! Lentivirus vectorin sisältämä hiv-1 on Anthony Faucin omistama ja patentoima bioase. GlaxoSmithKlinen käytössä on patentin mukaan H1N1, sama bakteeri, joka tappoi 500 miljoonaa ihmistä vuoden 1918  joukkotuhossa, jota kutsutaan espanjantaudiksi. Tässä viitataan siihen, että espanjantaudin todellinen syy oli luultavasti bakteriologisten aseiden eli rokotteiden käyttö. 

              rokotteissa käytetään bakteereita, ei viruksia

       Tarttuvat virukset on pelkkä teoria. Minkään tyyppistä tautia aiheuttavaa virusta ei ole koskaan pystytty eristämään. Vasta-aineiden tuottamiseksi ja muka lisäämään puolustuskykyä rokotteissa käytetään siten usein bakteereita ja ties mitä. Aryana Loven mukaan koronarokotteissakaan ei käytetä viruksia. Mrna tai adenovirus rokotteiden valmistamiseen käytetään bakteereista ja solulimasta tehtyjä muokattuja patogeenejä, joita lääketeollisuus valheellisesti nimittää viruksiksi. Patenttien mukaan e.kolibakteeria käytetään perustana kaikille niille, sillä bakteerien dna monistuu. Ne ovat kuitenkin geneettisesti muokattuja ja antibiooteille vastustuskykyisiä, jotta ne olisivat vaarallisempia. Sitten ne siirretään geneettisesti muokattuihin loisiin ja polyyppeihin, joita on myös löydetty rokotteista. https://ambassadorlove.wordpress.com/2021/11/01/transgenic-hydras-parasites-a-biological-weapons-system-for-rapid-human-cloning/ Älkää kysykö minulta miksi. Kysykää sitä hallitukselta ja terveysviranomaisilta.                            

           Miten THL saattoi väittää, että koronarokote tehoaa spesifisti juuri sars  cov-2 virukseen vaikka sellaista ei ole koskaan eristetty? Mitä petosta, rikosta ja humpuukia kaikki nämä rokotteet ovatkaan kun niitä vaivautuu vähän tarkemmin tutkimaan. Lääketeollisuudella on intressi tehdä ihmisiä sairaiksi koska siten se voi lisätä terveyspalveluiden käyttöä ja lääkkeiden myyntiä.  

                 lääketeollisuuden ja armeijan yhteistyö  

        Sotateollisuus, CIA, armeija, tietotekniikka ala ja lääketeollisuus ovat yhdistäneet voimansa ja kehittäneet tämän biojoukkotuhoaseen.

         Lääkeyhtiöt kuten Pfifer ovat tehneet rokotteissa käytössä olevat virusten gain of function tutkimukset yhdessä CIAn ja Yhdysvaltojen armeijan kanssa.

         CIA on jo pitkään ollut kiinnostunut lääkkeistä ja rokotteista aseina. Erityisesti kolmannessa maailmassa sellaisia kokeiluja on tehty paljon. Tarkoitukseen muokattuja rokotteita ja rokotusohjelmia käytetään aseina ja sortovälineinä kansalaisten alistamiseksi, kuten täällä meilläkin nyt.  

       Lääkeyhtiöt ja armeija tekivät salaisia sopimuksia ja läheistä yhteistyötä covid-19 rokotteen kehittämiseksi. Pfizer ja Moderna kehittivät transhumanistiset mrna rokotteet Puolustusosaston tutkimusinstituutille Darpalle. Aryana Loven mukaan nämä biotekniset aseet muuttavat pysyvästi ihmisen hybridiksi genomia muokkaamalla.  

                                  geenien muokkaus 

       Aryana Loven mukaan kaikki tunnetut koronarokotteita valmistavat lääkeyhtiöt mainitsevat geenien poistamisen, muokkaamisen ja korvaamisen. Patentit paljastavat, että kaikki korona rokotteet muokkaavat ihmisen geenejä, poistavat geenejä ja lisäävät niiden tilalle toisia usein eläimistä, bakteereista tai ties mistä organismeista otettuja geenejä. Kysymyksessä on kloonaus. 

        Koronarokote on edistynyt biologinen ase, joka käyttää edistynyttä  nanoteknologiaa immuunijärjestelmän heikentämiseen, tautien synnyttämiseen ja geenien muokkaamiseen.  

      Aryana Loven mukaan ihmislaji on biologisen hyökkäyksen kohteena. Ihmisen dna, joka sisältää menneen, nykyisen ja tulevan, on uhattuna. Mrna rokotteita määrätään täysin terveisille ihmisille poistamaa osa ihmisen genomista ja korvaamaan se keinotekoisilla jaksoilla. Rokotetuista tulee geenimuokattuja hybridejä ja klooneja.

       Tarkoituksellista geenien muokkausta käytetään ihmiskunnan suurten joukkojen heikentämiseen, tappamiseen ja orjuuttamiseen. Biofasistien  päämääränä näyttää olevan ihmiskunnan geeniperimän tuhoaminen.  Psykopaattiset globalistit pyrkivät siten pysymään vallassa ja lujittamaan uuden totalitaristisen maailmanjärjestyksen. Aryana Love varoittaa, että geenien muokkaaminen johtaa ihmisrodun rappeutumiseen ja häviämiseen.

                                  dna korjaus heikentyy

       Tukholman yliopiston tuore tutkimus paljastaa, että rokotteen piikkiproteiini tunkeutuu soluytimeen ja vahingoittaa solujen kykyä korjata vaurioitunutta dnata.  Geenien poistaminen aiheuttaa lisäksi autoimmuunisairaus aidsia.  https://www.planet-today.com/2021/11/science-horror-vaccine-spike-protein.html

                         nanomaskit ja -testit 

        Grafeenia ja nanoteknologiaa on löydetty myös maskeista ja testeistä. Dr. Ariyana Love kiteyttää niiden salaisen tarkoituksen:  ”Maskit ja covid “testit” ovat sodan välineitä. Ne ovat osa kuolettavaa geenien muokkaamisen ja väestön vähentämisen lääketieteellistä kokeilua. Ne eivät ole maskeja, rokotteita tai testejä lainkaan. Ne ovat kokeellisia, kuolettavia myrkkyjä sisältäviä lääketieteellisiä apuvälineitä, jotka sterilisoivat pysyvästi ja muuttavat peruuttamattomasti dnata. Maskit ja covid testit sisältävät myös kokeellisia covid geenejä muokkaavia bioaseita, joissa on nanoteknisen toimitusjärjestelmän sisällä oleva myrkyllinen lataus. Nämä ovat sota aseita, joita käytetään orjuuttamaan ja vähentämään väestöä kuolettavassa lääketieteellisessä kokeilussa, joka on vastoin Nurenbergin säännöstöä ja rikkoo tietoon perustuvan suostumuksen lakeja.” Katso https://ambassadorlove.wordpress.com/2021/04/07/masks-and-covid-tests-contain-nanotech-vaccines-without-informed-consent/

4. 2. uutisissa kerrottiin että huoltovarmuuskeskus toimittaa koululaisten koronatestit kuntiin. Koska testaaminen ei ole tarpeellista eivätkä testit oikeasti testaa mitään, niillä on jokin muu tarkoitus. Ns. rokote sisälsi kaikilta salattuja kammottavuuksia, jotka vastaava valvontavirasto Fimea päästi läpi niitä tutkimatta. Testejä ja maskeja ei varmaan myöskään tutkita kunnolla. Kukaan ei ole turvassa. Tekevätkö valvontavirastot työnsä kunnolla? Tiedustelin asiasta Fimeasta ja Tukesista. Odotan vielä vastauksia.

                              biohakkerointi ja valvontaverkko

        Viides kolonna tutkimusryhmän kautta tiedämme varmuudella, että kaikki rokotetut on liitetty osaksi suurta isoveli valvoo tietoverkkoa. Grafeenioksidi  mahdollistaa kehon ja aivojen ulkoisen hallinnan. Grafeenin molekyylit  ovat vuorovaikutuksessa aivojen neuronien kanssa ja ne voivat kartoittaa aivoja. Keinotekoinen neuroninverkko voi vastaanottaa ja välittää signaaleja ja sitä voidaan hallita ulkoisesti 5Gn ja tekoälyn kautta.

       Grafeenista valmistetut nanotekniset hydrogeelit ovat biosensoreita, jotka ulkoisen elektroniikan kautta välittävät biometristä dataa suureen tekoälylaitteeseen. Tämä on biohakkerointia. Aivoista ja dnasta yms. saatua dataa voidaan käyttää edelleen yhä pahempiin tarkoituksiin.

      Järjestelmä on suunniteltu ihmisjoukkojen orjuuttamiseen, valvontaan ja totalitaariseen hallintaan. Yhdessä rokotteiden sisältämän sähköä johtavan grafeenin kanssa 4 ja 5 G verkkoja voidaan käyttää joukkotuhoaseena. Katso https://www.globalresearch.ca/expert-report-fifth-generation-5g-directed-energy-radiation-emissions-context-nanometal-contaminated-vaccines-include-covid-19-graphite-ferrous-oxide-antennas/5786727    

       Perinteiseen sotaan rinnastettuna rokotetut ovat haavoittuneita, vankeja ja kuolemaan tuomittuja.

       Kansalaisten joukkorokottaminen bioaseella, joka monessa tapauksessa vammauttavan ja kuolettavan myrkkyannoksen lisäksi kytkee ihmisen aivoja valvovaan ja hallitsevaan helvetinkoneeseen, on äärimmäinen väkivallanteko, vakavimman luokan sotarikos.

Lähteet

Aryana Love 2021 ”Transgenic Hydras & Parasites A Biological Weapons System For Rapid Human Cloning.”

Masks And Covid Tests Contain Nanotech Vaccines Without Informed Consent  APRIL 7, 2021 Dr. Ariyana Love

Epigenetics: Vaccines Are Deleting Human Genes & Transfecting Cells With Ebola/Marburg November 14, 2021 Dr. Ariyana Love

Covid-19 Patent Horrors December 8, 2021 Dr. Ariyana Love

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *