Ilmastohädän hämärä alkuperä

        Teorian ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta esitti ensimmäisinä Rooman klubi. Sen tieteellisesti virheellisen teorian mukaan hiilidioksidipäästöt ajoneuvoista, hiilivoimaloista ja maataloudesta aiheuttivat dramaattisen ja kiihtyvän globaalin lämpötilan nousun, joka uhkaa planeetan tulevaisuutta. Sen jälkeen sen ovat omaksuneet ja sitä ovat menestyksellisesti soveltaneet YK ja muut hallitusten väliset organisaatiot sekä kansalliset hallitukset kautta maailman.

        Rooman klubin perusti vuonna 1968 David Rockefeller (1915 – 2017). Hänen hyvä ystävänsä, kanadalainen öljymies Maurice Strong oli yksi ensimmäisistä ilmaston lämpeneminen julistajista. Strong toimi ympäristöasioissa lukuisissa korkean tason asemissa liikemiehenä, hallituksen virkamiehenä, YK byrokraattina, säätiöiden luottamusmiehenä sekä hallituksista riippumattomien järjestöjen johtoryhmissä.       

        Vuonna 1971 Rooman klubi julkaisi virheellisen ja harhaanjohtavan raportin Kasvun rajat. Se perustui virheellisiin ja yliampuviin tietokonemalleihin ja ennustuksiin. Raportissa väitettiin että jos nykyiset kasvutrendit maailman väestössä, teollistumisessa, saastuttamisessa, ruoan tuotannossa ja resurssien kuluttamisessa jatkuvat muuttumattomina, planeetan kasvun rajat saavutetaan joskus seuraavan sadan vuoden aikana. Sen mukaan ilman merkittävää vähennystä resurssien kulutuksessa seurauksena on todennäköisesti äkillinen ja hallitsematon väestön väheneminen sekä teollisen tuotannon romahdus. Siinä ennustettiin tuntemamme sivilisaation päättymistä.

      1972 YKn  Maan päivän Tukholman konferenssin  puhemiehenä Strong   ehdotti väestön vähentämistä ja elintason alentamista ympäristön pelastamiseksi.  Muutamia vuosia myöhemmin hän esitti radikaalin ekologistisen kantansa: ”Eikö planeetan ainoa toivo ole teollisen sivilisaation romahtaminen? Eikö velvollisuutemme ole pyrkiä siihen?” Tätä päämäärää edistävät nyt YKn  Agenda 2030, Suuri uudelleen asetus (great reset), neljäs teollinen vallankumous sekä ”vihreä siirtymä”.  

        Vuoden 1974 raportissa Ihmiskunta käännekohdassa esitettiin että “Maapallolla on syöpä ja syöpä on ihminen”. Ongelmana ei kuitenkaan ole ihminen eikä niinkään ylikansoitus. Syöpä on talouskasvuun ja yhä suurempiin voittoihin keskittyvä kapitalistinen järjestelmä, joka riistää sekä luontoa että ihmisiä ja keskittää kaiken varallisuuden vain harvojen käsiin.

       Raportissa kerrottiin, että maailma kohtaa ennen näkemättömän sarjan toisiinsa liittyviä globaaleja ongelmia kuten ylikansoitus, ruuan niukkuus, uudistumattomien resurssien (kuten öljyn) loppuun käyttäminen, ympäristön pilaantuminen ja huono hallinto.

        Rooman klubi käytti myös maapallon lämpenemistä maailman hallinnon oikeuttamiseen juuri kuten globalistit tekevät nykyään. Sen mukaan valtioiden ja alueiden keskinäinen riippuvaisuuden täytyy johtaa itsenäisyyden vähenemiseen. Kansakunnat eivät voisi olla toisistaan riippuvaisia ilman että ne luopuvat ainakin osittain omasta itsenäisyydestään. Tarvitaan  maailmanjärjestelmän horisontaalista uudelleenjärjestämistä, sellaista mitä nykyään toteutetaan kaikkien keksittyjen ja järjestettyjen uhkien verukkeella demokratian ja kansallisvaltioiden heikentämiseksi ja autoritaarisen totalitarismin luomiseksi.  

       Edellä mainittu Maurice Strong perusti YKn hallitusten välisen ilmastonmuutos paneelin (IPCC), joka edistää todistamatonta käsitystä, että  ihmisen aiheuttamat CO2 päästöt aiheuttavat ilmaston lämpenemistä ja tulevat johtamaan peruuttamattomaan ekologiseen katastrofiin.                

       Vuosikymmeniä IPCC on muokannut lämpötila tilastoja, hyödyntänyt vääristäviä tietokonemalleja ja esittänyt yliampuvia ennustuksia maapallon lämpenemisestä ja sen seurauksista. IPCCn ilmastonmuutos tarina, väitteet, lämpötilatilastot, tietokonemallit ja ennustukset ovat kaikki pseudotieteellistä puppua.

        Strong keksi myös joustavan ja ympäripyöreän termin “kestävä kehitys”. Ihmiset kaikkialla maailmassa yritetään nyt saada uskomaan, että Maailman talousfoorumin ja YKn ohjelmia seuraamalla meitä odottaa kestävä ja vihreä tulevaisuus.                        

       Rockefeller oli tunnettu eugeenikko. Hänen perustamansa Rooman klubi ajoi samaa asiaa, maapallon väkiluvun vähentämistä. Ilmastonmuutos vouhotus ja ”vihreä siirtymä” ovat lähtöisin Rooman klubista. Niin sanottu ilmastonmuutos on uusmalthusilainen ja sosiaalidarwinistinen väestön vähentämis-  ja teollistumisen pysäyttämisohjelma. YKn  Agenda 2030 ja sen valheelliset kestävän kehityksen päämäärät, suuri uudelleen asetus (great reset) ja neljäs teollinen vallankumous perustuvat myös Rooman klubin Kasvun rajat ideologiaan. Katso https://www.globalresearch.ca/dark-origins-davos-great-reset/5797113

  lähteet

Climate Change, Panic Scenarios, Killing Scientific Debate. The Dark Story Behind “Global Warming”F. William Engdahl Global Research, October 16, 2018

The Dark Origins of the Davos Great Reset F. William Engdahl Global Research, May 21, 2023   

Lämpeneekö vai ei?

     En ole tähän mennessä vielä löytänyt vakuuttavia todisteita siitä että maapallo lämpenee merkittävästi tai poikkeuksellisesti.

        IPCCn mukaan 1900 luvulla on tapahtunut lämpenemistä, joka on poikkeuksellista ja joka pitää pysäyttää. Uutisissa ja valtavirtamediassa esitetään säännöllisesti hämmästyttäviä väitteitä ilmaston lämpenemisestä. Ohessa on vain muutamia esimerkkejä. Mihin ne oikein perustuvat? Ilmatieteen laitos väittää, että Suomen ilmasto on muka lämmennyt 2 astetta.  Ympäristökeskus ennustaa Lapin lämpenevän tulevaisuudessa kuusi astetta. Suomen luonto lehden vuoden 2023 viimeisessä numerossa väitetään, että maapallon keskilämpötilan nousu on ennen näkemätöntä ja että planeetta on kuumin 2000 vuoteen. Vuoden 2023 kerrotaan olleen kuumin vuosi. Väitteitä tukee ylös ampaiseva käyrä. Numerossa kerrotaan myös että maapallo jatkaa lämpenemistä juuri siksi että ilmastotoimet eivät ole riittäviä. Lähetin lehdelle palautetta ja sanoin että mielestäni väitteet ja käyrät ovat puppua. Mihin ne muka perustuvat? Useimmilla väittämillä ei ole tarkemmin katsottuna mitään pohjaa.

      On huomionarvoista, että ilmasto voi olla samaan aikaan lämpenevä ja viilenevä! Kaikki riippuu valitusta aikajänteestä. Kun halutaan esittää, että ilmasto on lämpenevä niin pitää valita sopiva aikajänne, läheltä tai kaukaa, missä on mukana erityisen kylmiä jaksoja.              

    Prof. Richard Lindzenin mukaan ilmastopaniikki perustuu vain yhden asteen lämpenemiseen reilun sadan vuoden aikana.

       Meteorologiset mittaukset osoittavat maapallon lämpenemisen alenemista jo tämän vuosituhannen alusta vaikka hiilidioksidimäärät ovat kasvaneet.

        Yhdysvaltojen Kansallisen ilmailu ja avaruus hallinnon, avaruustutkimuksen Goddard instituutin (NASA GISS), Yhdistyneen kuningaskunnan Meteorologisen viraston, kaukohavaintojärjestelmien ja Alabaman yliopiston kootut satelliitti tietokannat osoittavat globaalien lämpötilojen laskeneen vuodesta 2016 huolimatta kasvaneista hiilidioksidipitoisuuksista.

        NASAn tiedot osoittavat että viimeisen 20 vuoden aikana ei ole tapahtunut globaalin keskilämpötilan nousua, yleistä maapallon lämpenemistä.   

     Haakan Gruddin Tukholman yliopiston fyysisen maantieteen ja kvartäärisen geologian osaston uusi tutkimus kertoo, että pohjoinen napaseutu ei ole tänään lämpimämpi kuin aikaisempina historiallisina ajanjaksoina. Tuhat vuotta sitten maapallo oli lämpimämpi kuin tänään, ennen hiilivoimaloita ja autoja.

      Kootut tiedot osoittavat lämpötilojen olleen korkeampia 1900 luvun alussa kuin tänään. 1930 luvulla oli lämpimämpää kuin tänään.     

         Ilmastonmuutoksen väitetään olevan poikkeuksellisen voimakasta pohjoisella napaseudulla. Lämpenemisen väitetään olleen nopeampaa pohjoisessa parikymmentä vuotta. Kuitenkin lämpiäminen mahtuu luonnollisen vaihtelun puitteisiin. Lapissa ei ole lämpimämpää kuin 30 luvulla. Yhdysvallat, Suomi ja Norja olivat 30 luvulla nykyistä lämpimämpiä. 

       Toukokuussa ja kesäkuun alussa 2023 Keski-Suomessa vallitsee välillä lämmin jakso, sitten on taas koleaa ja kylmää, sateista ja tuulista, siis täysin normaalia. Ilmastonmuutosta ei ole havaittavissa. Syksy on normaali. Talvi tuli marraskuun alussa ja se jatkui kunnon lumipakkastalvena. Ilmastonmuutoksesta ei ole merkkejä. Vuoden vaihteessa ja tammikuussa 2024 pakkaset paukkuvat Suomessa. Keski-Suomessa mittari näyttää useana päivänä miinus 30. Pohjolassa koetaan vuosituhannen pakkasennätys. Helmikuun puolivälissä kunnon pakkaset jatkuvat. Ilmaston lämpenemisestä ei ole tietoakaan. YK:n ilmastojärjestö, meteorologinen virasto (WMO) väittää kuitenkin, että kylmän talven takana on, uskomatonta kyllä, ilmastonmuutos ja keksii sille mutkikkaan ja epäuskottavan selityksen.

      Ei ole näyttöä siitä, että maapallon ilmasto lämpenee, että väitetty ilmastonmuutos on tosiasia.

IPCCn ilmastonmuutos huijaus

    Ilmastonmuutos hysterian ja  propagandan takana on pääasiassa YKn Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC), hallitusten välinen ilmastonmuutos paneeli. IPCC ei ole tieteellinen, vaan hallitusten välinen ilmastopaneeli. Siis kyse ei ole tieteestä, vaan politikoinnista.  

        IPCC edustaa virallista ilmastonmuutos kertomusta, oikeaa ilmastouskoa, jonka maailman hallitukset suureksi osaksi jakavat Hallitukset päättävät ilmastonmuutosta ehkäisevistä toimista IPCCn raporttien perusteella.   

       IPCC konsensuksen mukaan 1900 luvulla on tapahtunut lämpenemistä, joka on poikkeuksellista.

Järjestön ilmastomallit liioittelevat lämpenemistä ja hiilidioksidin vaikutusta ilmastoon. Ilmaston lämpenemistä ja sen vaikutuksia suurentelevat ja yliampuvat tietokonemallit tulevaisuudesta esitetään ehdottomina tieteellisinä totuuksina. Kuilu mallien ja todellisuuden välillä on kuitenkin ylittämättömän suuri.  Maapallo ei ole lämmennyt järjestön mallien ja ennustusten mukaisesti eivätkä sen uhkakuvat ole toteutuneet. 

           Kolmekymmentä vuotta IPCC on muokannut lämpötila tilastoja, hyödyntänyt vääristäviä tietokone ilmastomalleja ja esittänyt yliampuvia ennustuksia maapallon lämpenemisestä ja sen seurauksista saadakseen maailman väestön uskomaan tulevaan ilmasto katastrofiin.               

Järjestö on laskenut vaarallisen lämpenemisen rajaa kahdesta puoleentoista asteeseen ilman perusteita. Aluksi järjestön tutkimuskohteena oli ilmaston lämpeneminen, joka on vielä jotenkin tieteellisesti testattavissa. Myöhemmin se korvattiin epämääräisellä ilmastonmuutoksella. Climategate skandaali paljasti järjestössä vallitsevan jyrkän oikeaoppisuuden ja toisinajattelijoiden syrjimisen.

         IPCC  on perustellut maapallon epänormaalia lämpenemistä niin sanotulla lätkämaila käyrällä, joka perustuu hiilidioksidin ja lämpötilojen väärään suhteeseen. Hiilidioksidipitoisuuksien kasvun väitetään kohottavan maapallon lämpötilaa, vaikka hiilidioksidipitoisuudet seuraavat lämpötiloja. Katso Hiilidioksidi ei nosta maapallon lämpötilaa

      IPCCn neljäs, vuoden 2007 raportti on täynnä virheitä ja yliampuvia väitteitä kuten Himalajan jäätiköiden sulaminen kokonaan vuoteen 2035 mennessä, Golfvirran jäähtyminen, merenpinnan huomattava nousu mukaan lukien Malediivien uppoaminen mereen sekä sään ääri ilmiöiden ja luonnonkatastrofien lisääntyminen. IPCCn vuoden 2013 raportti mitätöi auringon vaikutuksen. Kun halutaan pitää kiinni dogmista ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos, luonnollisten tekijöiden vaikutus pitää minimoida tai eliminoida.  

      Vuoden 2007 Nobelin rauhanpalkinto myönnettiin IPCCn  tiedemiehille  yhdessä ilmastohälyttäjä Al Goren kanssa. Ensinnäkin mitä tekemistä ilmastonmuutoksella on rauhan kanssa? Kun joku saa Nobelin länsimaisessa korruptoituneessa järjestelmässä, voi olla varma, että sitä ei myönnetä tieteellisten tai rauhantyön ansioiden perusteella, vaan aina poliittisin perustein ja propaganda tarkoituksessa. Kun joku saa Nobelin, pitää kysyä mikä huijaus ja minkälainen propaganda on kysymyksessä. Al Gore esitti saman IPCC raportin hiilidioksidin ja lämpötilan väärään suhteeseen perustuvan lätkämaila käyrän maapallon lämpötilan dramaattisesta noususta. Sekä Goren Epämiellyttävä totuus elokuvan että IPCCn neljännen, vuoden 2007 raportin väittämät ja tulevaisuuden ennustukset ovat kaikki osoittautuneet vääriksi ja yliampuviksi. 

         Painavimpia todisteita huijauksesta ovat lämpötilatilastoissa tapahtuneet oudot muutokset. Yhdysvaltojen Nasan GISS sekä ilmastotietokeskuksen NCDC aikasarjoissa on tehty järjestelmällistä korjailua. Viime vuosisadalta lähtien menneisyys näyttää muuttuneen kylmemmäksi ja nykyaika lämpimämmäksi. Lämmintä 30-lukua on viilennetty. Vuosina 1970-75 lämpötila laski, mutta se on hävitetty tilastoista. Myös East –Anglian yliopiston ilmastotutkimusyksikön lämpötilaa käsitellyt tiimi oli muokannut sekä lämpötilojen mittaustilastoja että puulustoista johdettuja lämpötilastoja. Keskiajan nykyistä korkeampia lämpötiloja oli alennettu ja nykyajan lämpötiloja nostettu.   

IPCCn ilmastonmuutos kertomus on virheellinen ja valheellinen. Väittämällä että maapallon ilmasto lämpenee vaarallisesti ei ole tieteellistä perustetta. Yhdysvaltojen avaruushallinnon NASAn mukaan globaali keskilämpötila ei ole noussut lainkaan viimeisen 20 vuoden aikana. 

           IPCCn ilmastonmuutos tarina, väitteet, lämpötilatilastot, tietokonemallit ja ennustukset ovat kaikki pseudotieteellistä puppua.

YK ja sen kaikki alajärjestöt kuten vaikkapa WHO ja IPPCC ovat läpikotaisin korruptoituneita ja ne palvelevat yksin suurpääomaa ja suuryrityksiä. IPCC  toimii yhdessä ilmastoteollisen kompleksin kanssa. Järjestöllä on suorat yhteydet maailman suurimpiin yritysinstituutioihin sekä globalistiseen talouseliittiin, jotka yrittävät ilmastonmuutoksen verukkeella toteuttaa totalitaarisen pseudovihreän agendansa.   

                           politisoitunut ja korruptoitunut ilmastotiede 

        Nykyään ympäristötutkimuksessa kaiken pitää olla yhdenmukaista virallisen ilmastonmuutos tarinan kanssa. Rahoitusta ei tule ilman ilmastonmuutoksen käsittelyä ja korostamista. Ilmastonmuutoksen jatkuva painottaminen tiedeyhteisössä vääristää kysymyksenasetteluja ja ohjaa tutkimusta. Valtio, suurpääoma ja ilmastoteollinen kompleksi rahoittavat ja ohjaavat  tiedettä niin että siitä on tullut pseudotiedettä.    

      Johtavien tiedelehtien julkaisupolitiikka estää ilmastokonsensuksen vastaisten tulosten julkaisemisen. Valtavirrasta poikkeavia tutkijoita ei haluta kuulla. Kriittiset ja aidot tutkijat eristetään ja leimataan. Ihmisen aiheuttamaan ilmastonmuutokseen skeptisesti suhtautuvien ura on vaarassa.   

       Suomen Ilmatieteen laitos edustaa IPCCn linjaamaa virallista totuutta. Laitos määrää tukijoiden oikeaoppisen ajattelun. Kriittisiä tutkijoita syrjitään. Suomen Ilmatieteen laitoksen johtaja on IPCC ryhmän puheenjohtaja. Suomessa Silmu ilmastonmuutos tutkimus politisoitui ja korruptoitui.

       On ilmeistä että ilmastonmuutos tutkimus toimii tarkoitushakuisesti ja tuottaa valikoitua tietoa. On päätetty jo etukäteen millaista tutkimusta rahoitetaan, millaisia tuloksia halutaan ja millaisia tuloksia julkaistaan. Tämä selittää hyvin miten lähes kaikki ympäristö tutkimukset, kirjat ja dokumentit ovat täynnä samankaltaisia myyttejä, väitteitä ja ennustuksia ilmastonmuutoksesta.

        Ilmastokonsensuksella ei ole tieteellistä perustaa.

       Ilmasto tutkimus on läpikotaisin politisoitunut. Ilmastotieteestä on tullut pseudotiede, uskonto.

Clintelin maailman ilmastojulistuksen mukaan ilmastohätätilaa ei ole. Maailman ilmastojulistuksen allekirjoittaneiden tiedemiesten ja asiantuntijoiden määrä kasvaa nopeasti ja se on jo lähes 1600. Heihin on liittynyt vuoden 2022 fysiikan Nobel palkinnon saaja John F. Clauser, joka toteaa: “Yleinen kertomus ilmastonmuutoksesta heijastaa vaarallista tieteen korruptiota, joka uhkaa maailman taloutta ja miljardien ihmisten hyvinvointia. Harhaan johdettu ilmastotiede on muuntunut valtavaksi sokkijournalistiseksi pseudotieteeksi. Pseudotieteestä on vuorostaan tullut syntipukki hyvin monenlaisille muille yhteen kuulumattomille onnettomuuksille. Sitä ovat edistäneet ja laajentaneet samalla tavalla harhaan johdetut markkinointi agentit, poliitikot, lehtimiehet, hallituksen virastot sekä ympäristönsuojelijat. Mielestäni todellista ilmastokriisiä ei ole. Kuitenkin on olemassa hyvin todellinen ongelma tarjota kunnollinen elintaso maailman suurelle väestölle ja siihen liittyvä energiakriisi. Viime mainittua on tarpeettomasti ruokkinut mielestäni virheellinen ilmastotiede.” Katso https://www.globalresearch.ca/corruption-of-climate-science-nobel-laureate-john-clauser-speaks-out/5826884?doing_wp_cron=1690552508.1522960662841796875000

Ilmastonmuutos on humpuukia. Lue lisää Epäilen että ilmastonmuutos on humpuukia   

lähteet

Matti Virtanen Ilmastopaniikki. Hoito-opas  Docendo 2019

There Is No ‘Consensus’ On Global Warming A clear attempt to establish truth not by scientific methods but by perpetual repetition Prof. Richard S. Lindzen Global Research, December 04, 2009 Wall Street Journal 26 June 2006

“Dangerous Corruption of Science. There is No Climate Crisis”: Nobel Prize Winner Dr. John F. Clauser Endorses “World Climate Declaration” Clintel Global Research, August 17, 2023  clintel.org

Ilmastonmuutosta vakavammat ongelmat ihmiskunnalle

     Ilmastonmuutos on aina esillä ikään kuin olisi suurin planeettaamme uhkaava ongelma.

      Ilmastonmuutoksen paisuttelu vie huomion pois ihmiskunnan todellisista ja paljon vakavammista ongelmista.   

       Hyvä uutinen: ei ole syytä ilmastohysteriaan, muut ongelmat ovat paljon pahempia. 

       Ilmastonmuutos on eksytys, joka kanavoi valtavasti voimavaroja, joita tarvittaisiin ratkomaan ihmiskunnan todellisia ongelmia ja haasteita.

    Ekokriisin lisäksi ihmiskuntaa uhkaavat seuraavat todelliset ongelmat.

    Lännen hegemonian tavoittelun ja vastuuttoman politiikan takia militarismi ja asevarustelu ovat jälleenkasvussa maailmanlaajuisesti. Sodat ja konfliktit pyörittävät yhä enemmän länsimaisia talouksia. Sotatalous on niiden talouden perusta. Esimerkiksi Yhdysvalloissa sotateollisuus ja siihen liittyvät teollisuudenalat ja palvelut kattavat puolet maan bruttokansantuotteesta.        

       Yhdysvaltojen hallinto, todellista valtaa pitävä syvävaltio ja CIA eivät kykene juuri mihinkään muuhun kuin sotimiseen ja tappamiseen, sotien  suunnitteluun, asevarusteluun ja uusien aseiden ja bioaseiden kehittelyyn vuosikymmenestä toiseen.

       Länsimaiden ja Naton armeijat, aseet ja ydinaseet eivät ole puolustusta varten eivätkä rauhan takaamiseksi, vaikka niin meille valehdellaan. Yhdysvaltojen johtamassa järjestelmässä niitä käytetään yhä lisääntyvässä määrin sotarikokseksi määriteltyihin hyökkäyksiin ja sotien aloittamisiin. Länsi ei halua rauhaa.

      Ukrainan sota syttyi koska länsi halusi tehdä Ukrainasta Venäjän vastaisen ja sen turvallisuutta uhkaavan Nato maan ydinaseineen ja bioaseineen.

       Yhdysvaltojen johtama Nato yhdessä sotateollisen ryhmittymän kanssa on suurin uhka maailman rauhalle ja turvallisuudelle.                        

        Ilmastonmuutos ja pandemia harhautusten kautta imperiumi pyrkii kääntämään huomiomme pois sen vehkeilyistä ja rikoksista ylivallan saavuttamiseksi planeetan ihmisistä ja resursseista sekä miljoonia ihmisiä tappavista perinteisistä ja salaisista sodista, joita tälläkin hetkellä käydään.      

        Todellinen uhka on kolmas maailmasota, joka saattaa jo olla alkanut.

      Ydinsota on ehkä suurin ihmiskuntaa uhkaava vaara. Ydinohjuksia on maailmalla niin paljon että se voi syttyä vahingossakin. Aseidenriisunta ja ydinaseista luopuminen aikaisempien allekirjoitettujen sopimusten ja lupausten mukaisesti eivät johtavia länsimaita lainkaan kiinnosta.        

       Todellinen haaste on miten lopetetaan sodat ja saavutetaan rauha maailmassa.

       Suuri uhka ihmiskunnalle on se mitä ilmastonmuutoksen varjolla nyt toteutetaan. Ilmastonmuutos petoksen kautta maailma pyritään ohjaamaan teknokraattien suunnittelemaan uuteen uljaaseen yhteiskuntaan.

        Todellisia, toteutuvia uhkia ihmiskunnalle ovat yhä aggressiivisemmaksi käyvä kapitalismi, pidäkkeetön ja väkivaltainen galobalisaatio, uusliberaalin talouspolitiikan rakenteellinen väkivalta, talouspakotteiden kautta toteutettavat kansanmurhat, pankkioligarkian ja finanssihuijarien ylivalta, valtioiden ja kansalaisten velkaorjuus, sosiaalinen epätasa-arvon ja epäoikeudenmukaisuuden syveneminen, köyhyyden ja nälänhädän lisääntyminen.

      Globaali saalistajaluokka on keksinyt ratkaisun: Sen sijaan että kapitalismi, voitontavoittelu ja suuryritykset laitettaisiin kuriin, ihmiskunnan väestömäärää pyritään vähentämään salakavalan, monimuotoisen epätavanomaisen sodankäynnin keinoin.

      Todellisia, toteutumassa olevia uhkia ovat uusi totalitarismin ja fasismin nousu. Oikeusjärjestelmä on rapautumassa. Rikokset ihmisyyttä vastaan, sotarikokset ja kansanmurhat, joista toteuttajat eivät joudu vastuuseen, ovat uusi normaali.Koronakriisin aikana toteutettiin suurin rikos ihmisyyttä vastaan koskaan koko ihmiskunnan historiassa, jonka päälle tuli vielä rokoteholokausti. Saadaanko niistä vastuussa olevat tuomittua?

        WHOn ja sen jäsenvaltioiden pandemian nimissä harjoittama  bioterrorismi, salaisissa laboratorioissa kehitetyt bioaseet kuten sars cov-2 virus, uudet sodankäynnin muodot, geenimuuntelu, bio ja-nanoteknologia, 5G ja tekoäly ovat kaikki valheellista ilmastonmuutosta pahempia jo toteutumassa olevia vaaroja ihmiskunnalle. Uudet teknologiat voivat riistäytyä käsistä ja tuhota ihmiskunnan.

Niin sanotun uusiutuvan energian ympäristöhaitoista

   Ilmastonmuutoksessa kyse on aina ollut energiapolitiikasta, energiasta ja sen tuottamistavoista.  

     Fossiiliset polttoaineet ovat luonnollisia, luonnon luomia. Maa planeetta tarjoaa meille runsain määrin lähes valmiina tuotteena energiatehokasta öljyä, kaasua ja hiiltä.

      Energiasta ei ole pulaa. Luonnon meille lahjoittamaa kaasua ja öljyä on saatavilla lähes ehtymättömästi.

     Öljy ja kaasu ovat monikäyttöisiä. Niitä on helppo varastoida ja kuljettaa. Fossiilisista energialähteistä on opittu tekemään yhä puhtaampia ja vähemmän saastuttavia.  

      Fossiilisiin energioihin nähden ei ole tiedossa määrällisesti ja laadullisesti vastaavaa yhtä tehokasta energialähdettä.  Uusiutuva energia  voi olla vain pieni lisä  perinteiselle  perusvoimalle. Käytännössä ei ole mahdollista korvata täysimääräisesti fossiilisen energian laajamittaista käyttöä uusilla energiamuodoilla. Uusiutuvan energian lisääntyvä käyttäminen tarkoittaa käytännössä energian käytön supistamista.

Energiakäänteessä siis tehokkaat, helposti hyödynnettävät energiamuodot pyritään vaihtamaan tehottomiin ja vaikeasti hyödynnettäviin energiamuotoihin.    

                              biopolttoaineet

       Palmuöljy on niin kysyttyä koska sitä voidaan käyttää sekä biopolttoaineessa että ruokatuotannossa. EU vaatii biopolttoaineiden käyttöä jäsenmaissaan. Se tuo valtavia määriä palmuöljyä, josta puolesta tehdään biodieseliä. Neste on aktiivisesti mukana busineksessa. Autoilija saa tavallisen bensiinin ja dieselin seassa tankkiinsa biopolttoainetta  Autoilija voi siten osallistua orankien sademetsien hävittämiseen.    

      Biopolttoaineet aiheuttavat suuremmat kokonaisvahingot ympäristölle kuin fossiiliset polttoaineet. Ympäristön kannata  biopolttoaineet ovat perinteisiä polttoaineita paljon haitallisempia. Ne aiheuttavat valtavat ympäristötuhot. Biopolttoaineen tuotanto vaatii valtavasti maa- alaa. Se edellyttää metsien raivaamista ja maan kaappaamista alkuperäisiltä asukkailtaan.  

   Biopolttoaineiden tuotanto kuluttaa paljon vettä, luonnonvaroja ja fossiilisia polttoaineita. Erityisesti Indonesiassa ja Malesiassa sademetsiä on raivattu ennätys tahtia ja määriä. Tilalle on tullut yhden puulajin öljypalmuplantaaseja. Sama kohtalo uhkaa Amazonia. Palmuöljyn kysynnän ja tuotannon ennustetaan kasvavan suuresti. Yhä suuremmilta alueilta ekosysteemit ja biodiversiteetti hävitetään täysin. Orankien metsistä on enää murto-osa jäljellä. Kieltämällä palmuöljyn tuonnin ja lopettamalla biopolttoaineiden tukemisen EU voisi lopettaa sademetsien hävittämisen.        

         Biopolttoaineilla on huono hyötysuhde. Niiden tuottaminen vaatii enemmän energiaa kuin niistä saadaan. Kaiken lisäksi ne synnyttävät enemmän kasvihuonekaasuja kuin perinteiset polttoaineet. Niistä ei ole siis mitään hyötyä ilmastonmuutoksen hillitsemisessä, jos siihen uskoo. Viidakkojen raivaamisessa hiilidioksidia vapautuu ilmakehään enemmän kuin biopolttoaineiden käyttö vähentää. Metsien suojelu on tehokkaampi keino hiilidioksidin sitomiseksi kuin biopolttoaineet.  

      Biopolttoaineet ovat umpikuja. Niistä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Bioenergia on eräs kaikkein typerimmistä ja ympäristölle tuhoisimmista hankkeista.

                                                   sähköautot

      Sähköautot tarvitsevat valtavan määrän metalleja ja noin kilon verran harvinaisia mineraaleja kuten litiumia ja kobolttia. Niitä tarvitaan sähköauton akkuihin ja uusiutuvan energian varastoimiseen. Metallien kysyntä kasvaa. Kaivosteollisuus laajenee   

     Kaivosten alta tuhotaan  alkuperäisiä luonnonmaisemia ja raivataan metsiä Boliviassa, Argentiinassa, Kiinassa, Suomessa ja muualla. 

        Sähköautoteknologia ei pärjää polttomoottoriteknologialle. Sähköauton energiatehokkuus on 35% ja perinteisen auton 75%.

   Akkujen käyttöikä on lyhyt, 5-10 vuotta. Lisäksi kukaan ei vielä tiedä miten käytöstä poistettujen akkujen jätteet tullaan käsittelemään lopulta.  

     Sähköautot eivät oikeasti vähennä hiilidioksidipäästöjä. Kaivosteollisuus toimii öljyn voimalla, Kiinassa kivihiilen voimalla. Siten akkujen valmistuksen aiheuttamat hiilidioksidipäästöt todennäköisesti ylittävät niiden elinaikana saavutetut päästövähennykset. Sähköauton akkujen valmistuksessa syntyy enemmän päästöjä kuin polttomoottoriauton valmistuksessa.  Käytössä sähköauton akut ladataan suurimmaksi osaksi fossiilisella tai ydin energialla tuotetulla sähköllä. Onko touhussa mitään järkeä?  Sanon tämän vaikka en edes usko ilmastonmuutos humpuukiin enkä varsinkaan siihen että hiilidioksidilla olisi asian kanssa tekemistä.                              

     Sähköautojen ympäristötuhovaikutus on valtava. Propaganda sähköauton vihreydestä on edesvastuutonta. Tästä kaikesta huolimatta veronmaksajien täytyy tukea niitä. Katso https://www.globalresearch.ca/un-warns-devastating-environmental-side-effects-electric-car-boom/5720496

                             uusiutuvan energian huonoja puolia  

        Kaikilla muodikkailla uusiutuvan energian teknologioilla kuten tuuliturpiineilla, aurinkopaneeleilla ja sähköautoilla on suuria haittoja ja ne sisältävät vaikeita teknisiä ongelmia.

      Uusiutuva energia on tehotonta kallista. Tuulivoima on monta kertaa kalliimpaa kuin öljy, kaasu tai ydinvoima

   Veronmaksajilta kerättävät uusiutuvien tuet vääristävät energiamarkkinat.  

       Tuuli- ja aurinkovoima eivät ole tehokas ja kannattava tapa tuottaa sähköä. Ne eivät pysty tuottamaan sähköä tasaisesti koska se riippuu säästä ja vuodenajasta. Tuuli- ja aurinkovoiman välttämätön varastointi on kallista ja vaikeaa. Lisäksi ne tarvitsevat aina vastaavan määrän varavoimaa. Lisäksi tarvitaan omaa infrastruktuuria sähkön siirtämiseen.  

       Tanska käyttää maailman eniten tuulivoimaa ja sillä on maailman kallein sähkö. Uusiutuvan aurinko- ja tuulivoiman käytössä Saksa on toisena ja Espanja kolmantena.  Saksan energiakäänne on epäonnistunut. Energia kallistuu. Maa on menettänyt kilpailukykynsä ja yrityksen menevät konkurssiin. Edes hiilidioksidipäästöt eivät laske. Espanja ja Italia ovat velkaantuneet uusiutuvaan energiaan käytetyillä tuilla.             

     Uusiutuva energia on käyttäjilleen, valtioille ja kansalaisille taloudellisesti hyvin tappiollista.  

        Aurinkopaneelit ja tuulivoimalat eivät voi mitenkään tuottaa elinkaarensa aikana niin paljon energia kuin on käytetty niiden rakentamiseen, johon sisältyy myös  energian siirtämiseen vaadittavat kaapelit  sekä akkuvarastointi. Tase menee miinuksen puolelle kuten myös niiden ympäristövaikutus. 

  Kaiken kaikkiaan kuluihin ja haittoihin ja luonnolle aiheutuviin vahinkoihin nähden nämä energiantuotantotavat ovat hyödyttömiä ja vahingollisia. Ne eivät kykene korvamaan olemassa olevia järjestelmiä ilman äärimmäisen haitallisia seurauksia ihmiskunnalle ja luonnolle.

        Mainitut uusiutuvan energian muodot ovat tehottomia ja kelvottomia. Ne on tarkoituksellisesti suunniteltu vanhenemaan. Näköpiirissä on jo miten ne viimeistään muutaman vuosikymmenen päästä voidaan korvata jollain muulla.  

       Näin kapitalismi toimii: tuotetaan, tuhlataan, myydään ja tehdään voittoa aina vain enemmän, lyhytnäköisesti ja pitkän tähtäimen ympäristölle aiheutuvista seurauksista piittaamatta.  

                  uusiutuvan energian  ympäristöhaitat

       Energiatiheys määrää ympäristövaikutukset. Samoin siitä riippuva energiatehokkuus. Fossiilisten polttoaineiden kuten öljyn, kivihiilen ja maakaasun energiatiheys on suuri. Oikein käytettynä fossiiliset polttoaineet ovat  ympäristölle ystävällisiä. Fossiilinen energia on helposti saatavaa, edullista, luotettavaa ja taloudellista. Uusiutuvan energian energiatiheys on pieni. Sen energiatehokkuus on huono. Paljon materiaaleja, luonnonvaroja, maa alaa ja perinteistä energiaa joudutaan käyttämään pienen energiamäärän tuottamiseen sen avulla. Siksi se on erityisen haitallista ympäristölle.

 Siirtyminen uusiutuvaan energiaan edellyttää raaka-aineiden hyödyntämisen valtavaa kasvua. Se lisää jo ennestään kestämätöntä luonnonvarojen ylikäyttöä ja ylikulutusta.   

       Kaikki uusiutuvan energian tuotantomuodot, sähköautot, tuulimyllyt ja aurinkopaneelit tuovat mukanaan vakavia ympäristöongelmia. Niiden tuotanto ja käyttö vaativat suuria maa-alueita, mikä aiheuttaa metsätuhoa ja luontokatoa. Bioenergian ja hakkeen lisääntyvä käyttö johtaa metsien ja luontotyyppien katoon. Ne ovat ympäristölle ja luonnon moninaisuudelle erityisen tuhoisia   

       Kaivosteollisuus on eräs suurimmista syyllisistä ekosysteemien romahdukseen ja biodiversiteetin katoon maailmassa. Kaivosten jäteliemet, saasteet ja myrkyt päätyvät vesistöihin ja pohjaveteen ympäri maailman. Tarvittavien entisten ja uusien metallien louhiminen tuottaa valtavia määriä todellisia saasteita maahan, ilmaan ja vesistöihin. Sen sijaan hiilidioksidi, mitä energiakäänteellä yritetään vähentää, ei ole saaste, vaan luonnollinen, elämälle välttämätön ilman elementti. Ilmastonmuutoksen torjunta lisää siis maailmanlaajuisesti todellisten saasteiden määrää huomattavasti.    

       Tuuli- ja aurinkovoimaloiden haitat luonnolle ovat mittaamattomat. Tuuliturbiinit ovat nopeasti kasvava uhka maailman linnustolle. Petolinnut kuten kotkat, muut linnut ja lepakot eivät havaitse tuulimyllyn pyöriviä lapoja ja vahingoittuvat ja kuolevat niihin. Ne tappavat myös massoittain hyönteisiä. Tuulimyllyjen tappamien eliöiden määrää ei tiedetä, ei ole välitetty tutkia.

      Tuulipuisto on nokkelasti keksitty termi. Puisto on tähän saakka tarkoittanut ihmisen muovaamaa puuvaltaista viheraluetta. Tullimyllyjen valtaama alue ei ole puisto. Tuulimyllyt yritetään esittää vihreänä asiana kuin ne olisivat jotain puita. Aurinkopaneeli kentät eivät jätä luonnolle tilaa senkään vertaa. 

          Tuulivoimayhtiöt maksavat luonnonsuojelujärjestöille niiden tuesta ja yhteistyöstä. Tuuli- ja aurinkovoiman yhteistyöjärjestöjä ovat Maailman luonnonsäätiö, Maan ystävät ja Greenpeace. Tarpeeksi suuriksi kasvettuaan ja kasvaakseen vielä suuremmiksi monet ympäristöjärjestöt korruptoituvat ja niistä tulee järjestelmän tukijoita ja ne osallistuvat siten luonnon hävittämiseen.  

   Uusiutuvan energian tuottaminen tuhoaa luontoa selvästi enemmän kuin hiilen ja öljyn käytön jatkaminen perinteiseen tapaan.                    

    Venäjältä tuodun edullisen ja ekologisen kaasun ja öljyn sijasta meillä Suomessa pilataan oma ympäristö lyhytnäköisillä ja kestämättömillä uusiutuva energia hankkeilla.  

          uusiutuva ja uusiutumaton energia

       Uusiutuva energia ei ole oikeasti uusiutuvaa. Sen varannot eivät ole ehtymättömiä. Termi uusiutuva energia on harhaanjohtava. Maapallolla on rajallinen määrä luonnonvaroja, luonnontilaista luontoa, metsiä.  Kaikkea on rajallinen määrä. Aurinko- ja tuulivoimaa voi teoriassa olla rajattomasti, mutta laitteiden rakentamiseen tarvittavia raaka-aikeita ja niiden valmistuksen ja käytön vaatimaa maa-alaa on rajallisesti. Molemmat kutistavat alkuperäistä luontoa. Sähköauton akut ja aurinkopaneelit tarvitsevat kaivoksista mineraaleja, jotka ovat uusiutumattomia.

     Öljypalmuplantaasien tieltä raivattu äärimmäisen rikas ja monimuotoinen sademetsä ei tule koskaan enää uusiutumaan ennalleen. Afrikassa ja Aasiassa poltetut ja raivatut sademetsät eivät palaudu ennalleen. Monet lajit ovat jo ehtineet kuolla sukupuuttoon. Pilattu ympäristö ei monissa tapauksissa enää uusiudu. Ekosysteemien tuhoaminen ja biodiversiteetin kato ovat peruuttamattomia. Luontokato on peruuttamatonta.

       Uusiutumattomat luonnonvarat eivät vielä lopu. Maaperään varastoituneet öljy ja kaasu eivät ole ehtymässä. Sen sijaan uusiutuvan energian tuotannon vaatimat luonnonvarat kuten koskemattomat ja vanhat metsät, ainutkertaiset biotoopit ja ekosysteemit ovat vähenemässä pelottavalla vauhdilla.  

       Niin sanotun uusiutuvan energian hyödyntäminen suuressa mittakaavassa on vielä vahingollisempaa ekosysteemeille kuin uusiutumattoman energian, fossiilisten polttoaineiden. Molemmat energian tuotantotavat kuluttavat luontoa, mutta vaihtoehtoiset energian tuotantomuodot vielä enemmän. 

                     uusiutuva energia ei laske hiilidioksidipäästöjä

       Uusien energiamuotojen väitetään torjuvan ilmastonmuutosta hiilidioksidipäästöjen vähenemisellä. Kuitenkin fossiilisia tuotantotapoja täytyy koko ajan käyttää uusiutuvan energian teknologioiden valmistuksessa, rakentamisessa ja käytössä. Tuuli- ja aurinkovoimalat ja sähköautot eivät laske juuri hiilidioksidipäästöjä. Niiden käyttöä ei voi siten perustella ilmastonmuutoksen torjumisella. 

     Bioenergia ei ole hiilineutraalia. Biopolttoaineiden hiilidioksidipäästöt ovat fossiilisia kuten bensiiniä kaksi kertaa suuremmat. Sähköautoja valmistetaan ja bioenergiaa tuotetaan öljyn avulla. Biopolttoaineiden hiilijalanjälki voi olla jopa kaksinkertainen perinteisiin verrattuna. Bioenergian tuottaminen johtaa metsien hakkaamiseen. Metsät ovat hiilinieluja. Ristiriitaista. Maapallon pelastamisen nimissä raivataan ja hakataan hiilinieluina toimivia metsiä ja tuhotaan kokonaisia ekosysteemejä muka hiilidioksidipäästöjä vähentävän bioenergian tuottamiseksi, joka ei oikeasti vähennä niitä. Mielipuolista toimintaa! Metsien oma luontainen arvo ohitetaan kokonaan kuten sen asuttamien eliöiden olemassaolon oikeus. 

               ydinenergia

        Uusiutuvat energian kaikista haittapuolista huolimatta ympäristöliike ja muut vaarallisen ilmastokultin kannattajat eivät hyväksy taloudellista, vähähiilistä, ilmansaasteetonta ja varsin turvallista ydinvoimaa ratkaisuksi.

Lue lisää ”Vihreän siirtymän” katastrofaaliset seuraukset luonnolle